سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل حرارتی یک ماهواره با سیستم کنترل وضعیت پایدار سه محوره

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,960

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AEROSPACE07_144

Index date: 22 July 2008

تحلیل حرارتی یک ماهواره با سیستم کنترل وضعیت پایدار سه محوره abstract

هدف سیستم کنترل حرارت ماهواره، پایش محدوده های دمایی مجاز برای اجزا آن، در شرایط کاری و غیر کاری، و حفظ نگهداری این محدوده در طول ماموریت ماهواره است. به این منظور، بدست آوردن دما و توزیع آن در کلیه قسمتهای ماهواره در شرایط مختلف مداری ضروری است. در این مقاله با استفاده از روش پارامترهای توده ای، محاسبات انتقال حرارت گذرا و توزیع دما برای یک ماهواره کوچک انجام شده است. این ماهواره، در مدار پایین ((Low Earth Orbit(LEO) قرار داشته و دارای سیستم کنترل وضعیت از نوع پایداری سه محوره (Three axes stabilized) است. از آنجا که این نوع ماهواره ها امکان چرخش وضعی به دور خود ندارند، بارها حرارتی محیطی به صورت غیر یکنواخت به سطوح خارجی ماهواره اعمال می شوند. از اینرو الزامات حرارتی این ماهواره ها سخت تر و طراحی و تحلیل حرارتی آنها دارای پیچیدگی بیشتر می باشد. بدنه اصلی این ماهواره مورد نظر به شکل مکعب مستطیل است و دو صفحه خورشیدی به صورت مایل و با زاویه 51 درجه (نسبت به سطح پایینی مکعب)، در دو طرف آن و به صورت متقارن قرار گرفته اند.تحلیل های حرارتی برای شرایط گذرا و در دو حالت سرد و گرم مداری انجام شده و دمای اجزا کلیدی ماهواره بدست آمده است. برای بعضی از حالتها، نتایج تحلیل های انجام شده با داده های واقعی، که از ماهوارع بدست آمده، مقایسه شده است. تطابق نسبتا خوب بین نتایج تحلیل با داده های واقعی، نشانگر مناسب بودن روش و متدولوژی استفاده شده در این تحلیل حرارتی است.

تحلیل حرارتی یک ماهواره با سیستم کنترل وضعیت پایدار سه محوره Keywords:

کنترل حرارت , دما , وضعیت پایداری سه محوره , رادیاتور , رنگ

تحلیل حرارتی یک ماهواره با سیستم کنترل وضعیت پایدار سه محوره authors

مهران شهریاری

سازمان فضایی ایران

آذر انوری

سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی (پژوهشکده مکانیک)

فواد فرحانی

سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی (پژوهشکده مکانیک)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Gilmore, D.G., Spacecraft Thermal Control Handbook, Vol. I: Fundamental Technologies, ...
Baturkin V., _ _ icro-Satellite Thermal Control Concepts and Components, ...
Neuman, J.C., Buescher, J.A., and Esterl, G.J, *Spacecraft thermal control ...
Molina, M., _ VEHICLES THERMAL CONTROL?, http:/ WWW. cgspace.it (accessed ...
Viola, F. and Falvella, M.C., ،;THE MITA SATE LLITE : ...
Silverman E. M., Space E nvironmental Effects on Spacecraft LEO ...
NASA 1-19291, TRW Space & Electronics Group, Redondo Beach, California, ...
Marco, J. and Remaury, S., ،Evaluation of Thermal Control Coatings ...
500 1000 1500 200 _ _ _ _ 4500 50 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل حرارتی یک ماهواره با سیستم کنترل وضعیت پایدار سه محوره" توسط مهران شهریاری، سازمان فضایی ایران؛ آذر انوری، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی (پژوهشکده مکانیک)؛ فواد فرحانی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی (پژوهشکده مکانیک) نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش انجمن هوافضای ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کنترل حرارت، دما، وضعیت پایداری سه محوره، رادیاتور، رنگ هستند. این مقاله در تاریخ 1 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2960 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف سیستم کنترل حرارت ماهواره، پایش محدوده های دمایی مجاز برای اجزا آن، در شرایط کاری و غیر کاری، و حفظ نگهداری این محدوده در طول ماموریت ماهواره است. به این منظور، بدست آوردن دما و توزیع آن در کلیه قسمتهای ماهواره در شرایط مختلف مداری ضروری است. در این مقاله با استفاده از روش پارامترهای توده ای، محاسبات انتقال ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل حرارتی یک ماهواره با سیستم کنترل وضعیت پایدار سه محوره با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.