سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی تاثیرات تغییر اقلیم بر پارامترهای اقلیمی با استفاده از LARS-WG (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک سنندج)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 668

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WRM06_137

Index date: 25 January 2017

ارزیابی تاثیرات تغییر اقلیم بر پارامترهای اقلیمی با استفاده از LARS-WG (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک سنندج) abstract

در عصر حاضر پیش بینی بلندمدت متغیرهای اقلیمی برای آگاهی از نوسانات اقلیمی و درنظر گرفتن تدارکات لازم برای به تعدیل درآوردن اثرات مخرب ناشی از تغییر اقلیم، مورد توجه پژوهش گران قرار گرفته است. در این پژوهش با استفاده از مدل LARS-WG که بر اساس ریزمقیاس نمایی داده های اقلیمی، شبیه سازی و مدل سازی پارامترهای اقلیمی را انجام می دهد، هدف های قابل دستیابی تغییر اقلیم بر پارامترهای بارش، ساعت های آفتابی (تابش)، دمای بیشینه و دمای کمینه در مقیاس ماهانه در دوره آماری (2014-1985) برای ایستگاه سینوپتیک سنندج مورد بررسی قرار گرفت. برآوردهای انجام شده تحت سناریو A2 ( که به صورت منطقه ای است) با مدل گردش عمومی جو HadCM3 برای دوره آماری ( 2044-2015) صورت گرفت. نتیجه های پژوهش بیانگر کاهش 8/64 درصدی بارش برای میانگین سالانه می باشد به گونه ای که بیش ترین میزان کاهش مربوط به ماه ژوئن با 15 درصد بود. خروجی های مدل همچنین نشان دادند که میانگین دمای بیشینه 0/6 افزایش داشته که بیشترین افزایش را ماه آوریل با 8/2 درصد داشت. میانگین دمای کمینه نیز همچون بارش، با 4/48 درصد کاهش همراه بود که ماه ژانویه با 11/32 درصد کاهش بیشینه مقدار را به خود اختصاص داد. مطابق با انتظار ما و با استفاده از آزمون T-Student در سطح اطمینان 99 درصد، پارامتر تابش با نوسانات و تغییراتی محسوسی مواجه نشد. با توجه به کاهش بارندگی در سال های آتی و تداوم دوره خشکی، و همچنین افزایش دمای بیشینه که منجر به افزایش تبخیر آب از سطح های آزاد می گردد، برنامه ریزی صحیح جهت ذخیره سازی آب در فصل های پرباران و مدیریت یکپارچه آنها به منظور استفاده بهینه از منابع آبی شهر سنندج برای پایداری چرخه آب و جلوگیری از وقوع بحران، امری ضروری می باشد.

ارزیابی تاثیرات تغییر اقلیم بر پارامترهای اقلیمی با استفاده از LARS-WG (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک سنندج) Keywords:

ارزیابی تاثیرات تغییر اقلیم بر پارامترهای اقلیمی با استفاده از LARS-WG (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک سنندج) authors

میلاد مرادی

دانش آموخته مهندسی منابع آب، دانشگاه شهید باهنر کرمان

سمیه عزیزی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی، دانشگاه تبریز

عادل لشنی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی، دانشگاه آزاد اسلامی (واحد تهران جنوب)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مشکواتی، ا. ح.، کردجزی، م باییان، ا. (1389). "بررسی و ...
Hu, Y., Maskey, S. and Zhao, H.(2011). "Stream flow trends ...
Singh, _ van Werkhoven, K. and Wagener, T.(2014). "Hydrological impacts ...
Johnson, G. L., Hanson, C. L, Hardegree, S. P. and ...
Semenov, _ R. Brooks., E. Barrow and C. Richardson.(1998) "Comparison ...
Wilby, R. L., C. Dawson and . Barrow.(2002). "SDSM a ...
Won Jung, Moradkhani, H. and Chang, H.(2012)." Uncertainly assessmcent of ...
IPCC Climate Change.(2007) _ "The Fourth Assessment Report (AR4) of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی تاثیرات تغییر اقلیم بر پارامترهای اقلیمی با استفاده از LARS-WG (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک سنندج)" توسط میلاد مرادی، دانش آموخته مهندسی منابع آب، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ سمیه عزیزی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی، دانشگاه تبریز؛ عادل لشنی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی، دانشگاه آزاد اسلامی (واحد تهران جنوب) نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تغییر اقلیم، مدل ، Lars-WG، مدل گردش عمومی جو، ایستگاه سینوپتیک سنندج هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 668 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در عصر حاضر پیش بینی بلندمدت متغیرهای اقلیمی برای آگاهی از نوسانات اقلیمی و درنظر گرفتن تدارکات لازم برای به تعدیل درآوردن اثرات مخرب ناشی از تغییر اقلیم، مورد توجه پژوهش گران قرار گرفته است. در این پژوهش با استفاده از مدل LARS-WG که بر اساس ریزمقیاس نمایی داده های اقلیمی، شبیه سازی و مدل سازی پارامترهای اقلیمی را انجام ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تغییر اقلیم طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی تاثیرات تغییر اقلیم بر پارامترهای اقلیمی با استفاده از LARS-WG (مطالعه موردی: ایستگاه سینوپتیک سنندج) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.