سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سازمان های یاد دهنده و یاد گیرنده

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,757

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICAMIB02_122

Index date: 25 January 2017

سازمان های یاد دهنده و یاد گیرنده abstract

در خصوص سازمان یاد دهنده و یادگیرنده تحقیقات وسیعی در سال های اخیر انجام شده است. از آنجا که مقوله کسب دانش و مهارت جدید به صورت دائم و مستمر توسط هر فرد یا گروهی مشترک است. ابتدا می بایست اهداف سازمان های یاددهنده را شناخت و ویژگی های رهبری در اینگونه سازمانها را مورد توجه قر ار داد. همچنین چگونگی تدوین و ایجاد یک دیدگاه قابل یاددهی را می بایست در نظر داشت. نظر به اهمیت موضوع در توسعه سازمانی، نگارندگان مصمم هستند تا در مقاله ذیل به بررسی سازمان یاددهنده از زاویه ای جدیدی بپردازد. همانگونه که مسبوق است سازمان های یاددهنده با توسعه موثر مهارتهای رهبری در کارکنان، سعی در بهبود مداوم خود دارند. به طوری که رهبر باتجربه سازمان، آموزش را سرلوحه کار خود قرار داده و اشتیاق به یادگیری و یاددهی را در محیط کاری خود ایجاد می کند. به طوری که کارکنان سازمان، در محیطی که در صدد نهادینه کردن کسب دانش و ایجاد دیدگاههای جدید بوده و آن را یک هنجار قابل قبول می داند بیشتر راغب به فعالیت هستند و تلاش می کنند تا تغییرات محیطی را جستجو کرده و برای آنها پاسخهای جدیدی بیابند. وظیفه رهبری نیز در اینگونه سازمانها )یاددهنده( در اختیار گرفتن نیروی انسانی موجود در حد شایسته سرمایه انسانی و ایجاد ارزش افزوده برای آن است و این فرآیند را صرفاً از طریق یاددهی می توان امکان پذیر نمود.

سازمان های یاد دهنده و یاد گیرنده Keywords:

سازمان های یاد دهنده و یاد گیرنده authors

آرمان قاسم اردلان

سرحسابرس دیوان محاسبات استان کردستان

جمیل طبرزدی

رئیس اداره رسیدگی و هماهنگی امور حسابرسی دیوان محاسبات استان کردستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-امیری، الهام، حیاتی منوچهری؛ فروردین و اردیبهشت 1387، ((بهره وری، ...
-بهادری، داریوش؛ (1386)، سزمان های یاد دهنده، فراتر از سازمان ...
-پیروز، علی آقای (1391) «مدیریت اسلامی»، قم، پژوهشگاه حوزه و ...
-زارع، حسین، رجایی‌پور سعید، جمشیدیان مهدی، مولوی حسین؛ (1388)، (برسی ...
- زارع، حسین، رجایی پور سعید، جمشیدیان مهدی، مولوی حسین(1387)، ...
_ Pedler M, Burgogyne J, Boydell T)1997(, The Learning Company: ...
- Tichy Noel, cohen Eli(2004), The Cycle of leadership, Newyork, ...
_ Tichy Noel(2003), Leadership Boyond Vision, _ _ _ _ ...
- Tichy Noel, cohen Eli(2002), the leadership Engine, Newyork, harpercollins ...
_ Senge P.M (1990), The Fifth Discipline, London: Century Business ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سازمان های یاد دهنده و یاد گیرنده" توسط آرمان قاسم اردلان، سرحسابرس دیوان محاسبات استان کردستان؛ جمیل طبرزدی، رئیس اداره رسیدگی و هماهنگی امور حسابرسی دیوان محاسبات استان کردستان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی حسابداری،مدیریت و نوآوری در کسب و کار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت دانش، یاددهی، سازمان یاددهنده، سازمان یادگیرنده هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2757 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در خصوص سازمان یاد دهنده و یادگیرنده تحقیقات وسیعی در سال های اخیر انجام شده است. از آنجا که مقوله کسب دانش و مهارت جدید به صورت دائم و مستمر توسط هر فرد یا گروهی مشترک است. ابتدا می بایست اهداف سازمان های یاددهنده را شناخت و ویژگی های رهبری در اینگونه سازمانها را مورد توجه قر ار داد. همچنین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سازمان های یاد دهنده و یاد گیرنده با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.