300رهنمود عملی پیرامون متعالی سازی فرهنگ مطالعه و کتابخوانی با تأکید بر مولفه های تأثیرگذار (خانواده، آموزش و پرورش، کتابخانه های عمومی، رسانه های گروهی، عرصه چاپ ونشر و دولت)

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 582

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BOOKCONF01_014

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395

Abstract:

رابطه بین کتاب و توسعه در هر جامعه، رابطه ای دو سویه است. از یک سو، رشد و توسعه کتابخوانی و مطالعه در هرجامعه ای ضامن رشد و توسعه اجتماع است و از سوی دیگر همواره پیشرفت و توسعه جامعه، نیاز به کتابخوانی و مطالعه رادر خود ایجاد می کند. از این رو، تعامل و هماهنگی مؤلفه های پایدار (خانواده، آموزش و پرورش، کتابخانه های عمومی، دولت، رسانه های گروهی و عرصه چاپ و نشر) در راستای متعالی سازی فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، می تواند پویایی وبالندگی جامعه و به تبع آن، توسعه پایدار را به همراه داشته باشد. مقاله حاضر ضمن تبیین عوامل بازدارنده فرهنگ مطالعهدر هریک از مؤلفه های مذکور، به مکانیسم های عینیت بخشی فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در بسترهای تأثیرگذار(خانواده، آموزش و پرورش، کتابخانه های عمومی، رسانه های گروهی، عرصه چاپ ونشر و دولت) در قالب راهکارها و رهنمودهای عملی پرداخته است.

Authors

علیرضا گنجی

کارشناس ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه علوم پزشکی زنجان،

مهدی رحیمی

دبیر آموزش و پرورش شهر زنجان

سعید ذوالقدری

دانشجوی کارشناسی ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه ق