سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه الگوی مدیریت بحران بعد از حملات موشکی روی مناطق مسکونی با رویکرد بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 940

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DMHSE03_021

Index date: 24 February 2017

ارائه الگوی مدیریت بحران بعد از حملات موشکی روی مناطق مسکونی با رویکرد بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) abstract

زمینه: در جنگ های نوین در ساعات ابتدایی آغاز جنگ این شهرها هستند که به عنوان بزرگترین اجتماعات انسانی هر کشور مورد هجوم و حمله نیروهای دشمن قرار می گیرند، یکی از اصلی ترین اهداف این پژوهش، محافظت و تقویت جمعیت و اراده مردمی (حقله چهارم واردن) در مواجهه با بحران های نظامی است. اهداف دشمن از تهاجم به شهرها مواردی از قبیل ایجاد فشار بر دولتمردان و مسئولان، ایجاد فشار برای مهاجرت از شهرها، پایین آوردن روحیه نظامیان و ایجاد نارضایتی مردم از اوضاع حاضر خواهد بود. هدف: در این تحقیق با معرفی انواع موشک های دشمن و توان تخریب آنها در حالتی که سرجنگی انفجاری را حمل می کنند، سعی می شود تا بهترین روش های مدیریتی و سازماندهی (با رویکرد HSE) پس از وقوع حمله موشکی را معرفی کرده تا در پاکسازی و ریکاوری بعد از وقوع حادثه مؤثر باشد. روش تحقیق، این تحقیق از نظر روش تحلیلی- توصیفی است و از یافته ها و پژوهش های مرتبط در زمینه مدیریت پس از بحران های نظامی و بحران های طبیعی بهره گرفته، تا الگویی کاربردی در زمینه مدیریت بحران پس از حمله موشکی با رویکرد HSE ارائه دهد. نتیجه گیری: با محافظت و تقویت جمعیت و ا راده مردمی (حلقه واردن) از طریق کاربرد الگوی حلقوی کلی (kelly)، می توان علاوه بر کاهش آثار این تهاجمات و تقلیل آثار مخرب عملیات دشمن علیه شهرها، بر روحیه و مقاومت ملی نظامیان و غیر نظامیان افزود.

ارائه الگوی مدیریت بحران بعد از حملات موشکی روی مناطق مسکونی با رویکرد بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) Keywords:

ارائه الگوی مدیریت بحران بعد از حملات موشکی روی مناطق مسکونی با رویکرد بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) authors

پرویز جعفری فشارکی

استادیار دانشگاه صنعتی مالک اشتر، دانشجوی کارشناسی ارشد پدافند غیرعامل دانشگاه صنعتی مالک اشتر

حسین شعبانی نیا

دانشجوی کارشناسی ارشد پدافند غیرعامل دانشگاه صنعتی مالک اشتر

مهدی جعفری

دانشجوی کارشناسی ارشد پدافند غیرعامل دانشگاه صنعتی مالک اشتر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صفاریان، پیام. تبیین راهکارهای مدیریت بحران های نظامی در شهرها. ...
ابهری، مریم. مدیریت بحران نظامی. چاپ هفتم. انتشارات دانشگاه صنعتی ...
آزاده‌دل، رمضانعلی. نگاهی نو به مدیریت بحران. چاپ اول. انتشارات ...
صمیمی، امیر بررسی سیستم مدیریت ایمنی، محیط زیست و (HSE)بهداشت ...
امید علی، اسماعیل. بهسازی بافت های فرسوده شهری با رویکرد ...
جدی، سید مجید. آمادگی چیست و چه عواملی بر آن ...
وطنی اسکویی، اصغر. مدیریت بحران پس از زلزله و نحوه‌ی ...
دانشگاه تهران، 27 و28 اردیبهشت 1395 ...
Joint Chiefs of Staff, Department of Defense Dictionary of Military ...
Lee, R. G., Garl and-Collins, T. K., Johnson, D. E., ...
Gurvine, R. Jeff and Stauss, Edwin G., Fundamentals of Tactical ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه الگوی مدیریت بحران بعد از حملات موشکی روی مناطق مسکونی با رویکرد بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE)" توسط پرویز جعفری فشارکی، استادیار دانشگاه صنعتی مالک اشتر، دانشجوی کارشناسی ارشد پدافند غیرعامل دانشگاه صنعتی مالک اشتر؛ حسین شعبانی نیا، دانشجوی کارشناسی ارشد پدافند غیرعامل دانشگاه صنعتی مالک اشتر؛ مهدی جعفری، دانشجوی کارشناسی ارشد پدافند غیرعامل دانشگاه صنعتی مالک اشتر نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی مدیریت بحران و HSE در شریان های حیاتی، صنایع و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حمله موشکی، مدیریت بحران نظامی، HSE هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 940 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمینه: در جنگ های نوین در ساعات ابتدایی آغاز جنگ این شهرها هستند که به عنوان بزرگترین اجتماعات انسانی هر کشور مورد هجوم و حمله نیروهای دشمن قرار می گیرند، یکی از اصلی ترین اهداف این پژوهش، محافظت و تقویت جمعیت و اراده مردمی (حقله چهارم واردن) در مواجهه با بحران های نظامی است. اهداف دشمن از تهاجم به شهرها ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بحران طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه الگوی مدیریت بحران بعد از حملات موشکی روی مناطق مسکونی با رویکرد بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.