سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثربخشی تدبردرآیات قرآن کریم برافزایش سلامت روان

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 813

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HCAQ01_010

Index date: 24 February 2017

بررسی اثربخشی تدبردرآیات قرآن کریم برافزایش سلامت روان abstract

قرآن به عنوان معجزه جاوید پیامبرگرامی اسلام بهترین راهنمای آدمی به مصداق صریح آیات تبیانا لکل شی ء می باشد که بارجوع و عمل به آن میتوان بسیاری ازنیازها را پاسخ گفته و مشکلات را برطرف نمودازجمله مشکلات و مسائلی که همواره بشر به ویژه درقرون اخیرباآن مواجه بوده و تحقیقات و پیشرفت علوم هم کمک شایانی به آن نکرده است مقوله بیماری روانی افراد است به تازگی اندیشمندان و روانشناسان مدعی شده اند که دین و اموزه های اعتقادی نقش مهمی درسلامت روحی و روانی فرد وجامعه دارد به راستی قران که خود یکی ازمهمترین اعتقادات دینی به شمار می آید چگونه میتواند سلامت روانی فرد را تضمین کرده و مانع ابتلای فرد و جامعه به فشارها و اسیبهای روحی و روانی شود دراین مقاله باروش کیفی کتابخانه ای توصیفی به تبیین اثربخشی تدبر درایات قران برافزایش سلامت روان پرداخته شده است ازاین روی باتدبر درایات قران به ویژه درمحتواها و مفاهیم آیاتی چون ایمان حجاب ازدواج و دنیاگریزی ذکرودعا میتوان هم درپیشگیری و هم دردرمان بیماریهای روانی به نتایج مطلوب رسید

بررسی اثربخشی تدبردرآیات قرآن کریم برافزایش سلامت روان Keywords:

بررسی اثربخشی تدبردرآیات قرآن کریم برافزایش سلامت روان authors

مهدی اسمعیلی صدرآبادی

دانشجوی دکتری مرکزتحقیق بخش سلامت

مریم جدادی

کارشناس ارشدگروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه کاشان

محسن رفیع خواه

دانشجوی دکتری پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی

زهرا نقی زاده

دانشجوی دکتری پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اوراستریت. هاری و بونارو (1340) سلامت روح ترجمه محمد حجازی، ...
آرگایل، مایکل (1386. روانشناسی شادی، ترجمه مسعود گوهری، مجید نشاطدوست، ...
آقا جمال خوانساری، سمدبن‌حسین (1366) نرح بر غرر الحکم در ...
طباطبایی، محمدحسین، (1374)، المیزان فی تفسیر القران العلی. ترجمه محمدباقر ...
کارنگی، دیل (1383) یین زندگی. ترجمه میترامیرشکار، تهران نشر قاصدک ...
کی، وگبرگ، سکات 1376). مدای ای روان، پیشگتاریجارد رستارک، ترجمه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثربخشی تدبردرآیات قرآن کریم برافزایش سلامت روان" توسط مهدی اسمعیلی صدرآبادی، دانشجوی دکتری مرکزتحقیق بخش سلامت؛ مریم جدادی، کارشناس ارشدگروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه کاشان؛ محسن رفیع خواه، دانشجوی دکتری پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی؛ زهرا نقی زاده، دانشجوی دکتری پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی سلامت از دیدگاه قرآن کریم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سلامت روانی، آسیبهای روحی، تدبر، آیات قرآن هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 813 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که قرآن به عنوان معجزه جاوید پیامبرگرامی اسلام بهترین راهنمای آدمی به مصداق صریح آیات تبیانا لکل شی ء می باشد که بارجوع و عمل به آن میتوان بسیاری ازنیازها را پاسخ گفته و مشکلات را برطرف نمودازجمله مشکلات و مسائلی که همواره بشر به ویژه درقرون اخیرباآن مواجه بوده و تحقیقات و پیشرفت علوم هم کمک شایانی به آن نکرده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثربخشی تدبردرآیات قرآن کریم برافزایش سلامت روان با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.