سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه ی سیستم های سازه ای بتن ریزی سنتی و سیستم icf با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره (با رویکرد پدافند غیرعامل، انرژی و اقلیم)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,897

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PDFCONF01_029

Index date: 24 February 2017

مقایسه ی سیستم های سازه ای بتن ریزی سنتی و سیستم icf با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره (با رویکرد پدافند غیرعامل، انرژی و اقلیم) abstract

از جدیدترین سیستم های ابداع شده در صنعت ساختمان، استفاده از ترکیب بتن آرمه به عنوان عضو باربر وپانل های پلی استایرن (EPS) به عنوان قالب بتن و عایق حرارتی می باشند که با نام ساختمان سازی به روش قالب هایعایق ماندگار بتن معروف گشته اند. از دیرباز مصالح مختلف با مشخصات هندسی متفاوت و منطبق با طرح نهاییسازه بتن برای قالب بندی بتن مورد استفاده قرار می گرفته که این قالب ها پس از گذشت مدت زمان مشخصی از بتنریزی و رسیدن بتن به حد معینی از مقاومت بر داشته می شدند. ایده ی اصلی فنآوری ICF، ماندگاری قالب ها پساز بتن ریزی و به عهده گرفتن نقش عایق در دیوارهای ساختمان می باشد. در این سازه تمام دیوارهای پیرامونی وبخشی از دیوارهای داخلی، دیوارهای برشی و باربر بتنی می باشد که نیروهای برشی و ثقلی اعمالی به سازه را کنترل ومنتقل می کند. در این مقاله با مقایسه ی این فناوری با فناوری بتن ریزی سنتی و مقایسه ابعاد مختلف آنها، ضمن نشاندادن برتری های نسبی این روش به روش سنتی به نوعی مقدمه ای برای امکان سنجی جامع تر برای استفاده از اینفناوری باشد. نکته ی قابل ذکر این است که این بررسی با دو روش تصمیم گیری تاپسیس فازی و AHP انجام شده استکه صدق نتیجه های به دست آمده را تصدیق می نماید.

مقایسه ی سیستم های سازه ای بتن ریزی سنتی و سیستم icf با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره (با رویکرد پدافند غیرعامل، انرژی و اقلیم) Keywords:

صنعتی سازی- قالب های عایق ماندگار-اجرای سازه ICF , قالب های پلی استایرن - تصمیم گیری چند معیاره- روش تاپسیس فازی

مقایسه ی سیستم های سازه ای بتن ریزی سنتی و سیستم icf با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره (با رویکرد پدافند غیرعامل، انرژی و اقلیم) authors

امید ولاشجردی فراهانی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران-مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه پیام نور مرکز کرج

علی کاتبی

استادیار گروه عمران-عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی

هادی فضلی

استادیار گروه عمران-عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
I2] شهبازی، یاسر، همکاران، مقایسه زمان و هزینه ا جرای ...
راهنمای طراحی و اجرای سیستم ساختمانی دیوار باربر بتن مسلح ...
"محمد کاری، خلیلی جهرمی، "سیستم قالب های عایق ماندگار بتن"، ...
گلابچی- مظاهریان, "فناوری های نوین ساختمانی, " چاپ چهارم .1391 ...
" مبحث نهم مقررات ملی ساختمان ": طرح و اجرای ...
مبحث سوم مقررات ملی ساختمان -حفاظت ساختمان ها در برابر ...
وزارت کشور - 12 و 13 مهر 1395 ...
کفرانس ملی پدافند غیر عامل و تو سعه پایدار _ ...
"بختیاری و زرین قلم، " اصول ایمنی حریق در ساختمان ...
"بختیاری و تقی اکبری."راهنمای عملکرد مصالح و سیستم های ساختمانی ...
"بختیاری، تقی اکبری، ویسه، خدا بنده، خلیلی جهرمی، محمد کاری."ضوابط ...
"آیین نامه محافظت ساختمان در برابر آتش(پیشنهادی)" _ انتشارات مرکز ...
"بختیاری و تقی اکبری."بررسی آزمایشگاهی پلی استایرن منبسط شده"، مجله ...
مبحث بیست و یکم مقررات ملی ایران- پدافند غیر عامل: ...
for the U.S. Department of Prescriptive Method for Insulating Concrete ...
ASTM C 94-96e1 Standard Specification for Ready-Mixed Concrete". American Society ...
ASTM C 94-96e1 Standard Specification for Ready-Mixed Concrete. American Society ...
ASTM C 143-90a Standard Test Method for Slump of Hydraulic ...
ASCE Standard 32-01, American Society of Civil .Design and Construction ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه ی سیستم های سازه ای بتن ریزی سنتی و سیستم icf با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره (با رویکرد پدافند غیرعامل، انرژی و اقلیم)" توسط امید ولاشجردی فراهانی، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران-مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه پیام نور مرکز کرج؛ علی کاتبی، استادیار گروه عمران-عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی؛ هادی فضلی، استادیار گروه عمران-عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس پدافند غیرعامل و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله صنعتی سازی- قالب های عایق ماندگار-اجرای سازه ICF – قالب های پلی استایرن - تصمیم گیری چند معیاره- روش تاپسیس فازی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1897 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از جدیدترین سیستم های ابداع شده در صنعت ساختمان، استفاده از ترکیب بتن آرمه به عنوان عضو باربر وپانل های پلی استایرن (EPS) به عنوان قالب بتن و عایق حرارتی می باشند که با نام ساختمان سازی به روش قالب هایعایق ماندگار بتن معروف گشته اند. از دیرباز مصالح مختلف با مشخصات هندسی متفاوت و منطبق با طرح نهاییسازه بتن ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی پدافند غیرعامل طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه ی سیستم های سازه ای بتن ریزی سنتی و سیستم icf با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره (با رویکرد پدافند غیرعامل، انرژی و اقلیم) با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.