سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه جایگاه بازاریابی در توسعه ژیومورفوتوریسم براساس مدل آمیخته بازاریابی (مطالعه موردی: ژیوموروفوسایت های گرمسار)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 589

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NPRD01_075

Index date: 25 April 2017

مطالعه جایگاه بازاریابی در توسعه ژیومورفوتوریسم براساس مدل آمیخته بازاریابی (مطالعه موردی: ژیوموروفوسایت های گرمسار) abstract

ژیومورفوتوریسم با تاکید بر حفظ تمام خصیصه های جغرافیایی یک مکان، بر ویژگی های زمین شناسی و ژیومورفولوژیکی به عنوان بستر کلیه فعالیت های انسانی و خصیصه های جغرافیایی تاکید دارد. هدف از این مقاله بررسی جایگاه بازاریابی در راستای توسعه ژیومورفوتوریسم بر اساس مدل آمیخته بازاریابی p7 در ژیوموروفوسایت های گرمسار می باشد که شاخص ها و عامل های تاثیر گذار بر روند پایداری توسعه ژیوموروفوسایت های جاده ای اولویت بندی می شوند. در این پژوهش، آمیخته بازاریابی شامل هفت مولفه مکان، برنامه ریزی و مدیریت، شواهد و امکانات فیزیکی تبلیغات، مردم و کارکنان، قیمت و محصول (7P) می باشد. روش تحقیق حاضر توصیفی- تحلیلی و بر اساس پرسشنامه محقق ساخته به گردآوری داده ها پرداخته شد. تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار spss و روش تحلیل عاملی و آزمون های رتبه بندی فریدمن و t صورت گرفت. نتایج حاصل از بررسی و اولویت بندی و میزان تاثیرگذاری عامل های مدل آمیخته بازاریابی در توسعه ژیوموروفوسایت های جاده ای حاکی از اهمیت بالای دو عامل که یکی عامل مکان و عامل دوم، برنامه ریزی می باشد. با توجه به نتایج آزمون فریدمن، پاسخگویان دو عامل برنامه ریزی و مکان به ترتیب با میانگین رتبه ای (4.83) و (4.88) بیشترین رتبه را در میان عوامل هفتگانه را دارا می باشند که در نتیجه نشانگر عدم اهمیت یکسان عوامل آمیخته بازاریابی می باشد و بر اساس نتایج به دست آمده از آزمون تحلیل عاملی گویه های مختلف مولفه مکان، گزینه دسترسی گردشگران به جاده و مسیر ارتباطی با بار عاملی 5 023 به تنهایی 83 023 درصد از واریانس کل را به خود اختصاص داده است.

مطالعه جایگاه بازاریابی در توسعه ژیومورفوتوریسم براساس مدل آمیخته بازاریابی (مطالعه موردی: ژیوموروفوسایت های گرمسار) Keywords:

مطالعه جایگاه بازاریابی در توسعه ژیومورفوتوریسم براساس مدل آمیخته بازاریابی (مطالعه موردی: ژیوموروفوسایت های گرمسار) authors

معصومه پازکی

استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه پیام نور، تهران-ایران

مختار یوردخانی

استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه پیام نور، تهران-ایران

حیدر لطفی

استادیار گروه جغرافیا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آچاک، آرمین، حمیدی، ناصر، بابائی همتی، روشن، (1393)، "توسعه اقتصادی ...
_ _ _ 2- ابراهیم زاده، عیسی، یاری، منیره، (1390)، ...
برقی، حمید، کاظمی، زینب، سوری، فرشاد، مسیبی، سمانه، (1391)، ارزیابی ... [مقاله ژورنالی]
برنامه عملیاتی استان و شهرستان های استان سمنان در برنامه ...
بهنیا فر، ابوالفضل، سپهر، عادل، هنصوری، محمد رضا، (1391)، "ژئومورفوتوریسم ...
پاپلی یزدی محمد حسین، سقایی مهدی، (1385)، "گردشگری (ماهیت و ...
حاج علیلو، بهزاد، نکوئی صدر، بهرام، (1390)، " ژئوتوریسم": انتشارات ...
حسینی کلکوه، عادل و حبیبی روزبه(1394)، "بررسی تاثیر عوامل آمیخته ...
حسینی مهر، صدیقه، تبری، فاطمه، (1390)، "پژوهش در فضا ی ...
طباطبایی نسب، سید محمد، کنجکاوی منفرد، امیررضا، زحمت کش، علی، ...
قره بیگلو حسین، شادی دیزجی بهنام، (1390)، "بررسی تاثیر بازاریابی ...
ملکی، سعید، علیزاده، هادی، (1394)، " تحلیل و پیش بینی ...
موحد، علی، امانپور، سعید، نادری، کاوه، (1390)، بازاریابی گردشگری شهری ...
مهدوی، ایرج، ظریف، فائزه، 1392)، " رتبه بندی آمیخته بازاریابی ...
Coartza, P., (2005), a method for evaluation of impacts o ...
Comanescu, L., Dobere, R., (2009), inventorying, evaluating and tourism valuating ...
Nickolas, C., zouros, M. (2007), geo-m orphosite assessment and management ...
Reynard, E., Fonata, G., Kozlik, L, Scapozza. C., (2007), A ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه جایگاه بازاریابی در توسعه ژیومورفوتوریسم براساس مدل آمیخته بازاریابی (مطالعه موردی: ژیوموروفوسایت های گرمسار)" توسط معصومه پازکی، استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه پیام نور، تهران-ایران؛ مختار یوردخانی، استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه پیام نور، تهران-ایران؛ حیدر لطفی، استادیار گروه جغرافیا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی رویکردهای نوین در برنامه ریزی و توسعه پایدار منطقه ای پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بازاریابی، مدل آمیخته بازاریابی، ژیومورفوتوریسم، گرمسار هستند. این مقاله در تاریخ 5 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 589 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ژیومورفوتوریسم با تاکید بر حفظ تمام خصیصه های جغرافیایی یک مکان، بر ویژگی های زمین شناسی و ژیومورفولوژیکی به عنوان بستر کلیه فعالیت های انسانی و خصیصه های جغرافیایی تاکید دارد. هدف از این مقاله بررسی جایگاه بازاریابی در راستای توسعه ژیومورفوتوریسم بر اساس مدل آمیخته بازاریابی p7 در ژیوموروفوسایت های گرمسار می باشد که شاخص ها و عامل های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه جایگاه بازاریابی در توسعه ژیومورفوتوریسم براساس مدل آمیخته بازاریابی (مطالعه موردی: ژیوموروفوسایت های گرمسار) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.