سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثرات فرایند فرم دهی و عملیات حرارتی بر روی خواص مکانیکی فولاد کم آلیاژ استحکام بالا API5L,Gr.X52

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

OGPD04_035

Index date: 25 April 2017

اثرات فرایند فرم دهی و عملیات حرارتی بر روی خواص مکانیکی فولاد کم آلیاژ استحکام بالا API5L,Gr.X52 abstract

استفاده از فولاد با استحکام تسلیم بالا (فولادهای با استحکام تسلیم بالای (350MPa) بدلیل کاهش وزن متریال و صرفه اقتصادی بودن در سی سال گذشتهمورد توجه صنعت پایپینگ نفت وگاز قرار گرفت. خواص مکانیکی این نوع فولادها از جمله استحکام تسلیم بالا و مقاومت در مقابل ضربه در دماهای پایین ازخواص بارز این نوع فولادها می باشند. استاندارد متریال مورد استفاده در اتصالات عمدتا استاندارد ASTM A860 و MSS-SP75 می باشد. گریدهای مختلف متریال اتصال شامل WPHY 42,52,60,65,70 می باشند. جهت تولید اتصالات لازم است عملیات فرم دهی و عملیات حرارتی بر روی مواد اولیه که عمدتا لوله یا ورق می باشند انجام گردد. بالا بودن خواص مکانیکی مواد اولیه متاثر از دانه بندی ریز آن تحت فرایند نورد کنترل شده می باشد.دمای فرایند فرم دهی و عملیات حرارتی با توجه به مقدار کارسختی و دمای تبلور مجدد حین فرایند بر روی خواص مکانیکی این نوع متریال ها تاثیر میگذارد. فرم دهی بایستی زیر دمای نورد نهایی باشد تا مانع از افت خواص مکانیکی بر روی این نوع متریال گردد. عملیات حرارتی نیز به منظور حذفباقیمانده کارسختی ایجاد شده در فرایند فرم دهی انجام می گردد. در این تحقیق بررسی بر روی عملیات حرارتی و پارامتر دمایی فرایند (فرم دهی دردماهای مختلف بر روی لوله) با متریال API5L Gr.X52 انجام گرفت. تاثیر این پارامترها بر روی خواص مکانیکی متریال های فرم دهی شده مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.

اثرات فرایند فرم دهی و عملیات حرارتی بر روی خواص مکانیکی فولاد کم آلیاژ استحکام بالا API5L,Gr.X52 Keywords:

فولاد کم آلیاژ استحکام بالا , نورد کنترل شده , خواص مکانیکی , فرم دهی

اثرات فرایند فرم دهی و عملیات حرارتی بر روی خواص مکانیکی فولاد کم آلیاژ استحکام بالا API5L,Gr.X52 authors

مهدی قنبری

مدیر تحقیق و توسعه، شرکت توس پیوند

محمد علاقه بند

کارشناس ارشد واحد تحقیق و توسعه، شرکت توس پیوند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Nakhahei M. _ Hashemi S.H _ "Investigation of dynamic recrystal ...
Antonio A.G., Marcos - Roberto Soares da Silva, _ 'MICRO ...
Tamura I., Sekine H., Tanaka T, Ouchi C, _ "Thermome ...
Ratko Ilievski R., Martinova Z., Magdeski J, ...
Sakai, Taku, et al. "Dynamic and post-dynamic recrystal lization under ...
J. Trzaska, L.A. Dobrzanski, _ Jagiello, Computer program for prediction ...
ASTM A867/A867M 13, Standard Specification for Wrought High-Strength Ferritic Steel ...
Specification for Line Pipe ANSI/API S PE CIFICATION 5L F ...
J Billingham, J V Sharp, J Spurrier, P J Kilgallon., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثرات فرایند فرم دهی و عملیات حرارتی بر روی خواص مکانیکی فولاد کم آلیاژ استحکام بالا API5L,Gr.X52" توسط مهدی قنبری، مدیر تحقیق و توسعه، شرکت توس پیوند؛ محمد علاقه بند، کارشناس ارشد واحد تحقیق و توسعه، شرکت توس پیوند نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی نفت،گاز،پالایش وپتروشیمی بارویکردتوسعه ارتباط دولت،دانشگاه وصنعت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فولاد کم آلیاژ استحکام بالا، نورد کنترل شده، خواص مکانیکی، فرم دهی هستند. این مقاله در تاریخ 5 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 879 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استفاده از فولاد با استحکام تسلیم بالا (فولادهای با استحکام تسلیم بالای (350MPa) بدلیل کاهش وزن متریال و صرفه اقتصادی بودن در سی سال گذشتهمورد توجه صنعت پایپینگ نفت وگاز قرار گرفت. خواص مکانیکی این نوع فولادها از جمله استحکام تسلیم بالا و مقاومت در مقابل ضربه در دماهای پایین ازخواص بارز این نوع فولادها می باشند. استاندارد متریال مورد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثرات فرایند فرم دهی و عملیات حرارتی بر روی خواص مکانیکی فولاد کم آلیاژ استحکام بالا API5L,Gr.X52 با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.