سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل پایداری ترانشه های آزاد راه اصفهان – شیراز به روش تجربی (مطالعه موردی: ترانشه کیلومتر 420+ 222 الی 800+ 223)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 717

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SDRC02_008

Index date: 26 April 2017

تحلیل پایداری ترانشه های آزاد راه اصفهان – شیراز به روش تجربی (مطالعه موردی: ترانشه کیلومتر 420+ 222 الی 800+ 223) abstract

با توجه به اجرای ترانشه کیلومتر 420+222 الی 800+223 آزادراه اصفهان - شیراز ، و مشاهده ناپایداری در دیوارههای ترانشه، لزومپایدارسازی ضروری می باشد. در همین راستا به منظور تحلیل پایداری و ارایه راهکارهای مناسب جهت پایدارسازی، مطالعات در سهبخش دفتری، صحرایی و نرمافزاری انجام گردید. بر اساس مطالعات صحرایی و ژیوتکنیکی، دیواره های ترانشه شامل خاک زراعیو قسمت هوازده سطحی، شیل های مارنی آبی خاکستری و به ندرت میان لایه ها، لایه نازک آهک رسی است. شیل های مارنی،یکنواخت و سست و زود فرسا هستند و زاویه قرار (repose angle) آنها حدود 30 درجه است. که به مرور زمان تحت تاثیرفرایندهای هوازدگی ریزش می نمایند. به منظور تحلیل پایداری از معیار شکست کولمب در نرم افزارFlac استفاده شده است. تحلیل پایداری ترانشه مذکور به روش استاتیکی و شبه استاتیکی صورت گرفت، نتایج مطالعات و بررسی ها نشان می دهد در مصالح مارنی، شیلی با تغییر هندسه شیب نمی توان به ضریب اطمینان مطلوبی برای پایدارسازی رسید. بنابراین برای رسیدن به پایدارسازی مطلوب دردراز مدت نیاز به اجرای عملیات شاتکریت، نیلینگ ویا احداث دیوار حایل می باشد.

تحلیل پایداری ترانشه های آزاد راه اصفهان – شیراز به روش تجربی (مطالعه موردی: ترانشه کیلومتر 420+ 222 الی 800+ 223) Keywords:

تحلیل پایداری ترانشه های آزاد راه اصفهان – شیراز به روش تجربی (مطالعه موردی: ترانشه کیلومتر 420+ 222 الی 800+ 223) authors

کیانوش پیکری

دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی زلزله دانشگاه صنعتی شیراز، مهندسین مشاور ایمن طرح فرودراه

محمد ستوده پور

کارشناس ارشد سازه های هیدرولیکی، مهندسین مشاور ایمن طرح فرودراه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آقاناتی، علی، 1385، زمینشناسی ایران، انتشارت سازمان زمینشناسی و اکتشافات ...
اجللوئیان رسول، میرصانعی رضا، فاتحی لیلا، 1392، شناخت و تحلیل ...
خانلری غلامرضا، 1389، اصول مکانیک سنگ، انتشارات دانشگاه بوعلی سینا ...
د حسنی حسین، 1387، روشهای نوین مدیریت ترانشه ها در ...
تقی‌پورسیاوش، رخشنده مهدی، (138)، طبقه‌بندی توده سنگها، انتشارت جهاد دانشگاهی ...
وتوکوری، پی، اس و کاتسویاما. 1994، درآمدی بر مکانیک سنگ، ...
حسنی حسین، 1387، روشهای نوین مدیریت ترانشه ها در راه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل پایداری ترانشه های آزاد راه اصفهان – شیراز به روش تجربی (مطالعه موردی: ترانشه کیلومتر 420+ 222 الی 800+ 223)" توسط کیانوش پیکری، دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی زلزله دانشگاه صنعتی شیراز، مهندسین مشاور ایمن طرح فرودراه؛ محمد ستوده پور، کارشناس ارشد سازه های هیدرولیکی، مهندسین مشاور ایمن طرح فرودراه نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی توسعه پایدار در راهسازی با رویکرد حفظ محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تحلیل پایداری، ترانشه، آزاد راه، شیراز هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 717 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به اجرای ترانشه کیلومتر 420+222 الی 800+223 آزادراه اصفهان - شیراز ، و مشاهده ناپایداری در دیوارههای ترانشه، لزومپایدارسازی ضروری می باشد. در همین راستا به منظور تحلیل پایداری و ارایه راهکارهای مناسب جهت پایدارسازی، مطالعات در سهبخش دفتری، صحرایی و نرمافزاری انجام گردید. بر اساس مطالعات صحرایی و ژیوتکنیکی، دیواره های ترانشه شامل خاک زراعیو قسمت هوازده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل پایداری ترانشه های آزاد راه اصفهان – شیراز به روش تجربی (مطالعه موردی: ترانشه کیلومتر 420+ 222 الی 800+ 223) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.