سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تنوع و تغییرات باکتریهای اسید لاکتیک طی دورهی رسیدن پنیر کوزه

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 670

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI24_070

Index date: 26 April 2017

تنوع و تغییرات باکتریهای اسید لاکتیک طی دورهی رسیدن پنیر کوزه abstract

جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک (LAB (در سطح جنس و گونه، طی دورهی رسیدن پنیر کوزه (شیر خام، دلمه یکروزه، دلمه یکماهه، دلمه دوماهه و پنیر رسیده) با استفاده از روشهای فنوتیپی انجام شد. گونه غالب در میان تعداد 186 جدایهی LAB درمراحل مختلف دورهی رسیدن پنیر کوزه، مربوط به جنس لاکتوباسیلوس (35 (~%و انتروکوکوس (4/27 (~%بود. سایر گونهها متعلق بهجنس لاکتوکوکوس (6/15 ،(~%لوکونوستوک (8/11 (~%و پدیوکوکوس (2/10 (~%بودند. جنس لاکتوباسیلوس در انتهای دورهی رسیدن پنیر کوزه غالبیت داشت و در طی رسیدن پنیر روند تغییرات صعودی نشان داد. در طول رسیدن پنیر کوزه، گونههای باکتریاییانتروکوکوس فسیوم، لاکتوکوکوس لاکتیس، لوکونوستوک مزنتروییدیس، پدیوکوکوس اسیدیلاکتیسی، لاکتوباسیلوس دلبروکی وانتروکوکوس فکالیس، عمدهترین گونهها بودند. لذا پیشنهاد میشود در تولید صنعتی پنیر کوزه یا یک پنیر جدید با عطر و طعم مشابه، از این جدایهها در طراحی کشت آغازگر استفاده شود.

تنوع و تغییرات باکتریهای اسید لاکتیک طی دورهی رسیدن پنیر کوزه Keywords:

تنوع و تغییرات باکتریهای اسید لاکتیک طی دورهی رسیدن پنیر کوزه authors

اصلان عزیزی

دانشیار، گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی مرکز تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، کرج، ایران

مینا کارگزاری

استادیار، گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهرانشمال، تهران، ایران

مصطفی قادری

کارشناس ارشد، مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ _ B. H., Akelik, M., & Akelk, N. (2015). ...
Ghaderi, M., Azizi, A., Ezzatpanah, H., Hejazi, M., & Hemmasi, ...
Gobbetti, M., De Angelis, M., Di Cagno, R., Mancini, L, ...
Gonzalez, L, Cuadrillero, A. F., Castro, J. M., Bermardo, A., ...
Guley, Z., Uysal, H. R., & Kilic, S. (2014). "Lactic ...
Kafili, T., Emam Djomeh, Z., & Mayo, B. (2013). "Physiological ...
Mormile, A., Barile, M., Mercogliano, R., Johansson, P., Bjorkroth, K. ...
Partovi, R., Gandomi, H., Akhondzadeh Basti, A., Noori, N., Nikbakht ...
Ricciardi, A., Guidone, A., Ianniello, R. G., Cioffi, S., Aponte ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تنوع و تغییرات باکتریهای اسید لاکتیک طی دورهی رسیدن پنیر کوزه " توسط اصلان عزیزی، دانشیار، گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی مرکز تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، کرج، ایران؛ مینا کارگزاری، استادیار، گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهرانشمال، تهران، ایران؛ مصطفی قادری، کارشناس ارشد، مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پنیر سنتی، روشهای بیوشیمیایی، تخمیر قند، باکتریهای اسید لاکتیک، دورهی رسیدن پنیر هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 670 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک (LAB (در سطح جنس و گونه، طی دورهی رسیدن پنیر کوزه (شیر خام، دلمه یکروزه، دلمه یکماهه، دلمه دوماهه و پنیر رسیده) با استفاده از روشهای فنوتیپی انجام شد. گونه غالب در میان تعداد 186 جدایهی LAB درمراحل مختلف دورهی رسیدن پنیر کوزه، مربوط به جنس لاکتوباسیلوس (35 (~%و انتروکوکوس (4/27 (~%بود. سایر گونهها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تنوع و تغییرات باکتریهای اسید لاکتیک طی دورهی رسیدن پنیر کوزه با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.