سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکرتحت تاثیر تکنیک تبادل یونی و دما

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 563

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI24_212

Index date: 26 April 2017

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکرتحت تاثیر تکنیک تبادل یونی و دما abstract

در صنعت قند به دلیل نیاز مصرفکننده به محصولی با کیفیت و متنوع از تکنیک تبادل یونی جهت تغییر خصوصیات شیمیایی نمونه استفاده میکنند. از این رو هدف از انجام این پژوهش بررسی بریکس، pH ،رنگ و هدایت الکتریکی محلول شکر خام و سفید تحت تاثیررزین کاتیونی، دمای 70 درجه سانتیگراد به مدت دو ساعت و رزین آنیونی بود. نتایج نشان داد که با استفاده از رزین میزان بریکسنمونههای تولیدی کاهش یافت. همچنین رزین کاتیونی و اعمال دمای 70 درجه سانتیگراد در کاهش میزان pH موثر بود و کاربرد رزین آنیونی موجبات افزایش این پارامتر را مهیا ساخت. علاوه بر این کاهش رنگ هر دو محلول قندی را در حضور رزین نشان داد و با کاربرد رزین کاتیونی و آنیونی در مورد محلول شکر خام روندی کاملا نزولی در کاهش میزان رنگ مشاهده گردید و در مورد شکر سفید کاهشرنگ در ارتباط مستقیم با pH بود و بعد از استفاده از رزین آنیونی اندکی افزایش رنگ مشاهده شد. از سوی دیگر نتایج بیانگر افزایش هدایت الکتریکی با استفاده از رزین کاتیونی بود. به گونهای که نمونه تحت تیمار رزین کاتیونی و دمای 70 درجه سانتی گراد دارای بیشترین هدایت الکتریکی بود.

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکرتحت تاثیر تکنیک تبادل یونی و دما Keywords:

رنگبری , فروکتوز بالا , رزین آنیونی و کاتیونی , دما

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکرتحت تاثیر تکنیک تبادل یونی و دما authors

خدیجه شیرانی بیدآبادی

کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهرکرد

محمد حجت الاسلامی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهرکرد

حسین کیانی

عضو هیات علمی دانشگاه تهران

هومان مولوی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهرکرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شیرانی بیدآبادی، خدیجه.، حجت‌الاسلامی، محمد.، کیانی، حسین.، و مولوی، هومان. ...
Asadi, M. (2007). Beet sugar Hand book, New Jersey, 56-65. ...
Abbes, F, . Bouaziz, M.A 0, Blecker, Ch., Masmoudi, M., ...
Knorr, D., Angersbach, _ Eshtiaghi, M.N, Heinz, V., and Lee, ...
Koyuncu, H., Kul, A.R., Calimli, A., Yildiz, N., and Ceylan, ...
Rofehgarinej ad, L, Piroozifard, M., Asefi, N., Tabibi Azar, M., ...
Van der pole, P.W., schweck , H., and Schwartz, T. ...
Schiweck, H. (1976). Zucker, 29, Nr. 10, S 549. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکرتحت تاثیر تکنیک تبادل یونی و دما" توسط خدیجه شیرانی بیدآبادی، کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهرکرد؛ محمد حجت الاسلامی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهرکرد؛ حسین کیانی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران؛ هومان مولوی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهرکرد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رنگبری، فروکتوز بالا، رزین آنیونی و کاتیونی، دما هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 563 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در صنعت قند به دلیل نیاز مصرفکننده به محصولی با کیفیت و متنوع از تکنیک تبادل یونی جهت تغییر خصوصیات شیمیایی نمونه استفاده میکنند. از این رو هدف از انجام این پژوهش بررسی بریکس، pH ،رنگ و هدایت الکتریکی محلول شکر خام و سفید تحت تاثیررزین کاتیونی، دمای 70 درجه سانتیگراد به مدت دو ساعت و رزین آنیونی بود. نتایج ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی چسب و رزین طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی محلول شکرتحت تاثیر تکنیک تبادل یونی و دما با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.