سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

چگونگی استفاده از مبانی هویت زای معماری ایرانی در ساختمان های برون مرزی کشور ایران (نمونه موردی: سفارت ایران در سیول)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 575

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEICONF01_270

Index date: 26 April 2017

چگونگی استفاده از مبانی هویت زای معماری ایرانی در ساختمان های برون مرزی کشور ایران (نمونه موردی: سفارت ایران در سیول) abstract

دیپلماسی یکی از عوامل نشان دهنده هویت یک حکومت است که تاریخچه دیرین و به قدمت تاریخچه شهرها دارد. بناهای دیپلماتیک و خصوصا سفارت خانه ها نماینده ی یک کشور در پایتخت یا شهرهای مهم کشور میزبان هستند و زمین آنها خاک کشور بیگانه محسوب می شود. مهمترین عامل در طراحی سفارت خانه ها، تصویری است که کشور میهمان می خواهد در کشور میزبان ارایه کند که این تصویر باید نشان دهنده فرهنگ و ایدیولوژی کشور میهمان باشد. اغلب سفارت خانه های ایران در سایر کشورها، به گونه ای است که حجم کلی بنا فرهنگ، اداب رسوم و نوع ارتباط را بیان می کند. هدف از این مقاله بررسی وجوه مشترک کانسپت سفارت خانه ایران در سیول با مفاهیم درونی معماری ایران نظیر انعکاس، مرکزیت و ... می باشد. علاوه بر این به چگونگی پرداختن به هر دو فرهنگ ایران و کره جنوبی در معماری سفارت خانه ایران در سیول پرداخته می شود.

چگونگی استفاده از مبانی هویت زای معماری ایرانی در ساختمان های برون مرزی کشور ایران (نمونه موردی: سفارت ایران در سیول) Keywords:

چگونگی استفاده از مبانی هویت زای معماری ایرانی در ساختمان های برون مرزی کشور ایران (نمونه موردی: سفارت ایران در سیول) authors

مریم قربان زاده

عضو هیات علمی و مربی دانشکده معماری، دانشگاه بجنورد، بجنور، ایران

آرش زارع

دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری، دانشگاه بجنور، بجنورد، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حسینی نژاد، سید5 سمیه؛ شهریار شقاقی و اسدالله شفیع زاده، ...
احمدی سخنرانی بین المللی، 1386 ...
افشاری نادری، کامرانمجله معمار، ش 11 _ اندیشه هنرمعماری، تهران، ...
خالوزاده، سعییدحقوق دیپلماسی و کنسولی، سازمان مطالعه و تدوین کتب ...
پیرنیا، محمدکریم معماری ایرانی، تالیف و تدوین قلامحسین معماریان، سروش ...
[ء] لوفلر، جین سی معماری دیپلماتیک (برنامه ریزی فضایی و ...
بانی مسعود، امیر معماری معاصر ایران، شهر هنر معماری قرن، ...
بانی مسعود، ا میر معماری غرب، نشرهنرمعماری قرن، تهران، 1389 ...
مجید یزدانی، شیوا شرافت نیا، ویژگی های برون مرزی (با ...
دکتر محمدجواد مهدوی نژاد، دکتر محمدعلی خبری، رضا عسکری مقدم، ...
مقاله باغ ایرانی - پیرنیا ...
Architectural Record (1993) ...
http ://rel.ir/gallery ...
http : //www. contemart.co. Visited on 2016/12/0 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "چگونگی استفاده از مبانی هویت زای معماری ایرانی در ساختمان های برون مرزی کشور ایران (نمونه موردی: سفارت ایران در سیول)" توسط مریم قربان زاده، عضو هیات علمی و مربی دانشکده معماری، دانشگاه بجنورد، بجنور، ایران؛ آرش زارع، دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری، دانشگاه بجنور، بجنورد، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنگره بین المللی نوآوری در مهندسی و توسعه تکنولوژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری برون مرزی، طراحی سفارتخانه، مفاهیم معماری ایرانی، سفارت ایران در سیول هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 575 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دیپلماسی یکی از عوامل نشان دهنده هویت یک حکومت است که تاریخچه دیرین و به قدمت تاریخچه شهرها دارد. بناهای دیپلماتیک و خصوصا سفارت خانه ها نماینده ی یک کشور در پایتخت یا شهرهای مهم کشور میزبان هستند و زمین آنها خاک کشور بیگانه محسوب می شود. مهمترین عامل در طراحی سفارت خانه ها، تصویری است که کشور میهمان می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله چگونگی استفاده از مبانی هویت زای معماری ایرانی در ساختمان های برون مرزی کشور ایران (نمونه موردی: سفارت ایران در سیول) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.