سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی آزمایشگاهی اثر نسب آب به سیمان و دانه بندی ماسه بر روانی و مقاومت ملات های بنایی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 948

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SECM01_034

Index date: 26 April 2017

بررسی آزمایشگاهی اثر نسب آب به سیمان و دانه بندی ماسه بر روانی و مقاومت ملات های بنایی abstract

نقش اصلی ملات در ساختمانهای بنایی تامین پیوستگی، انتقال و توزیع یکنواخت تنش می باشد. آگاهی از مشخصات مکانیکی ملات تازه وسخت شده برای اطمینان از عملکرد مناسب دیوارهای بنایی ضروری است. نسبت آب به سیمان و دانه بندی ماسه از عواملی است که بر رفتارملات تازه و سخت شده تاثیر دارد. این پژوهش آزمایشگاهی تاثیر دانه بندی ماسه و نسبت آب به سیمان بار کارایی ملات تازه و مشخصاتمکانیکی ملات سخت را مورد ارزیابی قرار می دهد. 36 حالت ملات به شرح سه نسبت آب به سیمان، دو نوع ماسه ریزودرشت و شش عیار ملاتشامل سه ملات ماسه- سیمانی و سه ملات ماسه- سیمان- آهک در نظر گرفته شد. نمونه های استاندارد برای تعیین مقاومت فشاری، مقاومتخمشی و روانی ملات در آزمایشگاه تکنولوژی بتن دانشگاه صنعتی شیراز آزمایش شدند و نتایج تحلیل ارزیابی شد. علاوه بر ارایه رابطه مقاومتتشاری- نسبت آب به سیمان و مقاومت خمشی - نسبت آب به سیمان و مقاومت فشاری - مقاومت خمشی، نتایج نشان داد که با افزایشنسبت آب به سیمان مشخصات ملات سخت شده (مقاومت فشاری و خمشی)، کاهش و کارایی ملات تازه (روانی)، افزایش می یابد. بعلاوه،ملات با دانه بندی ریزتر مقاومت فشاری و خمشی به مراتب کمتری نسبت به ملات با دانه بندی درشت دارد و برای رسیدن به کارایی و روانیمشابه در مقایسه با ملات دارای ماسه درشت دانه به حدود 25 درصد آب بیشتر نیاز دارد.

بررسی آزمایشگاهی اثر نسب آب به سیمان و دانه بندی ماسه بر روانی و مقاومت ملات های بنایی Keywords:

بررسی آزمایشگاهی اثر نسب آب به سیمان و دانه بندی ماسه بر روانی و مقاومت ملات های بنایی authors

مختار روشن ضمیر

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی شیراز

وحید بانشی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی شیراز

سیدمهدی دهقان

استادیار، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[] مرک مار ایران؛ اطلاعات پروانه‌های ساختمان صادرشده توسط شهرداری‌های ...
Sarangapani, G. , Venkatarama Reddy, B. V., and Jagaadish, "Brick-Mortar ...
Venu Madhava Rao K, Venkatarama Reddy BV, Jagadish KS. Flexural ...
Reddy BVV, Gupta A. "Influence of sand grading on the ...
Haach VG , Vasconcelos G, Lourenco B."influence of aggregates grading ...
Abbagana M, Tim GH, Aliyu A." Importance of Sand Grading ...
ASTM C144-03" Standard Specification for Aggregate for Masonry Mortar"; American ...
ASTM C109-07" Standard Test Method for Compressive Strength of Hydraulic ...
ASTM C348-02" Standard Test Method for flexural Strength of Hydraulic ...
ASTM C 1 43 7-07"Standard Test Method for Flow of ...
Sebaibi Y, Dheilly RM, Queneudec M." Study of the water-retention ...
Appa Rao G. "Generalization of Abrams' law for cement mortars". ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی آزمایشگاهی اثر نسب آب به سیمان و دانه بندی ماسه بر روانی و مقاومت ملات های بنایی" توسط مختار روشن ضمیر، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی شیراز؛ وحید بانشی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی شیراز؛ سیدمهدی دهقان، استادیار، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی شیراز؛ محمدامیر نجفقلی پور نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران(مهندسی سازه و مدیریت ساخت) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روانی ملات، نسبت آب به سیمان، دانه بندی ماسه، واحد بنایی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 948 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نقش اصلی ملات در ساختمانهای بنایی تامین پیوستگی، انتقال و توزیع یکنواخت تنش می باشد. آگاهی از مشخصات مکانیکی ملات تازه وسخت شده برای اطمینان از عملکرد مناسب دیوارهای بنایی ضروری است. نسبت آب به سیمان و دانه بندی ماسه از عواملی است که بر رفتارملات تازه و سخت شده تاثیر دارد. این پژوهش آزمایشگاهی تاثیر دانه بندی ماسه و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی آزمایشگاهی اثر نسب آب به سیمان و دانه بندی ماسه بر روانی و مقاومت ملات های بنایی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.