سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پهنه بندی خطر سیل با استفاده از مدل HEC-RAS و GIS در مقیاس 1:2000 (مطالعه موردی: رودخانه هلیل رود، شهرستان جیرفت)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 619

This Paper With 8 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CESET02_147

Index date: 27 April 2017

پهنه بندی خطر سیل با استفاده از مدل HEC-RAS و GIS در مقیاس 1:2000 (مطالعه موردی: رودخانه هلیل رود، شهرستان جیرفت) abstract

امروزه افزایش جمعیت و در نتیجه بالا رفتن نیاز های تفریحی از یک سو و از سوی دیگر وجود زمین های حاصل خیز و امکانات دسترسی به آب در حاشیه رودخانه ها باعث افزایش جمعیت در این مناطق شده است یکی از روشهای مدیریت مواجه با سیل، پهنه بندی سیل است. نقشه پهنه بندی سیل اطلاعات ارزشمندی را در رابطه با طبیعت سیلاب ها و اثرات آنها بر اراضی دشت سیلابی ارایه می دهد. در نتیجه امکان ارسال هشدارهای مناسب در مواقع خطر سیل و تسهیل عملیات امداد و نجات را فراهم می کند. در این تحقیق به منظور دستیابی به اهداف فوق بازه ای از رودخانه هلیل رود واقع در شهرستان جیرفت به طول 30 کیلومتر مورد پژوهش و بررسی قرار گرفت. ابتدا با استفاده از خطوط توپوگرافی 1:2000 مدل رقومی ارتفاعی زمین در قالب نقشه شبکه نامنظم مثلثی TIN از بستر وحریم رودخانه توسط نرم افزارGIS تهیه شد. سپس پهنه خطر سیل گیر در نرم افزار HEC-RAS با دوره بازگشت معین ایجاد وارزیابی شد.

پهنه بندی خطر سیل با استفاده از مدل HEC-RAS و GIS در مقیاس 1:2000 (مطالعه موردی: رودخانه هلیل رود، شهرستان جیرفت) Keywords:

پهنه بندی خطر سیل با استفاده از مدل HEC-RAS و GIS در مقیاس 1:2000 (مطالعه موردی: رودخانه هلیل رود، شهرستان جیرفت) authors

احسان قاضی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی دانشگاه صنعتی شاهرود

زهرا گنجی

استادیار گروه آب و خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود

خلیل اژدری

دانشیار گروه آب و خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رهنمام . شباک، ش. (1382)."رروند یابی سلاب در سرشاخه های ... [مقاله کنفرانسی]
فلاح قالهری، غ، بیاتانی، ف، (1392) ."بررسی روند تغییرات فصلی ... [مقاله کنفرانسی]
خلیلی زاده، مجبی، 1382." ارزیابی خطرو مدیریت سیل در شهر ...
Midaoui, A. B., Lahrah, A. R., Chaouni, A. _ Bourak, ...
Khattak, M. SH., Anwar, F., Tariq, O. S., Sheraz, KH., ...
Gichamoa, T.Z., Popescua, I., Jonoski, A Solomatinea D .(2012) ."River ...
Fernandz, D. S, . Lutz, M., (2010)." Urban Flood Hazard ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پهنه بندی خطر سیل با استفاده از مدل HEC-RAS و GIS در مقیاس 1:2000 (مطالعه موردی: رودخانه هلیل رود، شهرستان جیرفت)" توسط احسان قاضی زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی دانشگاه صنعتی شاهرود؛ زهرا گنجی، استادیار گروه آب و خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود؛ خلیل اژدری، دانشیار گروه آب و خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس علوم، مهندسی و فناوری های محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیل،GIS،HEC-RAS،هلیل رود هستند. این مقاله در تاریخ 7 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 619 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه افزایش جمعیت و در نتیجه بالا رفتن نیاز های تفریحی از یک سو و از سوی دیگر وجود زمین های حاصل خیز و امکانات دسترسی به آب در حاشیه رودخانه ها باعث افزایش جمعیت در این مناطق شده است یکی از روشهای مدیریت مواجه با سیل، پهنه بندی سیل است. نقشه پهنه بندی سیل اطلاعات ارزشمندی را در رابطه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله پهنه بندی خطر سیل با استفاده از مدل HEC-RAS و GIS در مقیاس 1:2000 (مطالعه موردی: رودخانه هلیل رود، شهرستان جیرفت) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.