سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل ریسک تاسیسات تولید نفت با استفاده از نرم افزار PHAST به منظور تدوین برنامه واکنش در شرایط اضطراری

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,176

This Paper With 12 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESPME04_187

Index date: 9 June 2017

تحلیل ریسک تاسیسات تولید نفت با استفاده از نرم افزار PHAST به منظور تدوین برنامه واکنش در شرایط اضطراری abstract

در دهه های اخیر حوادث زیادی در صنایع نفت و گاز رخ داده است که منجر به حریق، انفجار و یا رهایش مواد سمی در محیط شده است.. این حوادث اغلب بدلیل ناهماهنگی و ارتباطات نامناسب، عدم وجود برنامه ریزی صحیح برای واکنش گروه ها، منجر به خسارت و آسیب های فراوان جانی، مالی و محیط زیستی می گردند. بنابراین وجود طرح های واکنش در شرایط اضطراری به عنوان یکی از ملزومات سیستم های مدیریتی به جهت کنترل و کاهش اثرات رویدادها، ضروری قلمداد می گردد. بی شک صنعت نفت و گاز، بدلیل فشار بالای عملیاتی و وجود مواد سمی از جمله صنایع پرخطر و در معرض حوادث محسوب می شوند.در این پژوهش ابتدا با استفاده از تکنیک شناسایی خطر ((HAZID اقدام به شناسایی اولیه مخاطرات نمودیم. سپس به منظور ارزیابی ریسک انتشار و انفجار با استفاده از نرم افزار PHAST اقدام به مدل سازی تاثیرت سمی و رهایش سولفید هیدروژن و همچنین فشار حرارتی ناشی از آتش سوزی و موج تخریبی حاصل از انفجار نمودیم. در نهایت طرح واکنش در شرایط اضطراری با توجه به سطوح مختلف حوادث در محدوده مطالعاتی تدوین شده و به ارایه پیشنهاداتی به جهت کاهش خسارت ناشی از حوادث محتمل پرداخته شد. تلاش گردید سازوکارهای مختلف پاسخگو در زمینه شرایط اضطراری، در زمینه های مختلف تقویت شده و شرایط بهینه ای برای رویارویی با حوادث و بحران های محتمل در سطوح مختلف تدوین و ارایه گردد.

تحلیل ریسک تاسیسات تولید نفت با استفاده از نرم افزار PHAST به منظور تدوین برنامه واکنش در شرایط اضطراری Keywords:

تحلیل ریسک تاسیسات تولید نفت با استفاده از نرم افزار PHAST به منظور تدوین برنامه واکنش در شرایط اضطراری authors

مهدیه بازیاری

دانشجوی کارشناسی ارشد HSE ،دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران، ایران

سعید گیوه چی

استادیار و عضو هیات علمی، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کیابد، ا (1386). تنظیم طرح های واکنش اضطراری. دومین همایش ...
باهوش، ا و طاهری، ف (1389). مدیریت بحران، شرایط اضطرار ... [مقاله کنفرانسی]
Rosyid, O. (2006). "System - analytic Safety Evaluation of the ...
DNV، http ://www.dnv. com ...
Guideline for Chemical Process Quantitative Risk Analysis (2nd ed.), CCPS, ...
NFPA. (2010). Standard _ disaster/ Emergency Management and Busines Continuity. ...
O Mahony, M. T., Doolan, D., O'Sullivan, A., & Hession, ...
OSHA, (2004). Principal emergency response and preparedness requirement and guidance ...
OSHA3088: 2001.How to prepare for workplace emergencies OSHA. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل ریسک تاسیسات تولید نفت با استفاده از نرم افزار PHAST به منظور تدوین برنامه واکنش در شرایط اضطراری" توسط مهدیه بازیاری، دانشجوی کارشناسی ارشد HSE ،دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران، ایران؛ سعید گیوه چی، استادیار و عضو هیات علمی، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سولفید هیدروژن، HAZID، مدل سازی انتشار، PHAST هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1176 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دهه های اخیر حوادث زیادی در صنایع نفت و گاز رخ داده است که منجر به حریق، انفجار و یا رهایش مواد سمی در محیط شده است.. این حوادث اغلب بدلیل ناهماهنگی و ارتباطات نامناسب، عدم وجود برنامه ریزی صحیح برای واکنش گروه ها، منجر به خسارت و آسیب های فراوان جانی، مالی و محیط زیستی می گردند. بنابراین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل ریسک تاسیسات تولید نفت با استفاده از نرم افزار PHAST به منظور تدوین برنامه واکنش در شرایط اضطراری با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.