سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برنامه ریزی محیط طبیعی بخش مرکزی شهرستان گنبد کاووس به منظور توسعه کالبدی – فضایی

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 750

This Paper With 11 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESPME04_345

Index date: 9 June 2017

برنامه ریزی محیط طبیعی بخش مرکزی شهرستان گنبد کاووس به منظور توسعه کالبدی – فضایی abstract

ساختار نظام استقرار سکونت گاه ها ضمن تاثیرپذیری از بنیان های انسانی در ارتباط با بنیان های طبیعی شکل گرفته است. شناخت وضعیت موجود و مشکلات فعلی شهر، می تواند در بهبود و سامان دهی فضایی – کالبدی و ساختاری شهر و همچنین حفظ منبع طبیعی منطقه نقش موثری داشته باشد. پژوهش حاضر با هدف شناخت جامع محیط طبیعی، بررسی مسایل و امکانات و ارایه راهکار برای بخش مرکزی شهرستان گنبد کاووس به منظور ارایه طرح ها و برنامه های آتی توسعه کالبدی-فضایی می باشد. به همین منظور ابتدا شناختی نظام مند از ویژگی های محیط زیست طبیعی سرزمین در مقیاس بخش صورت پذیرفت. ارتفاع، شیب، آبراهه، خاک، اقلیم، پوشش زمین و مخاطرات موجود از جمله فاکتورهای طبیعی مورد بررسی در این پژوهش بوده اند. سپس با شناخت و بررسی امکانات و محدودیت های منطقه از نقطه نظر هریک از این فاکتورهای بیوفیزیکی اهداف کلان برای توسعه محدوده مورد مطالعه در نظر گرفته شد. در نهایت برای عملیاتی و اجرایی شدن اهداف و برنامه ها، راهکارهای عملیاتی مناسب پیش بینی و ارایه گردید. همچنین به منظور سهولت در تصمیم گیری و افزایش دقت کار، از محیط نرم افزار GIS برای کمی سازی هر یک از فاکتورها استفاده شد.

برنامه ریزی محیط طبیعی بخش مرکزی شهرستان گنبد کاووس به منظور توسعه کالبدی – فضایی Keywords:

برنامه ریزی محیط طبیعی بخش مرکزی شهرستان گنبد کاووس به منظور توسعه کالبدی – فضایی authors

فرشته عزیزآبادی

کارشناس ارشد گروه برنامه ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست، دانشگاه تهران

بیتا سرکمری

کارشناس ارشد گروه برنامه ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست، دانشگاه تهران

مهدیه سعادت

کارشناس ارشد گروه برنامه ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست، دانشگاه تهران

شهرزاد فریادی

دانشیار گروه برنامه ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مخدوم، م. 1372. شالوده آمایش سرزمین، انتشارات دانشگاه تهران، ص ...
زیاری، ک ا. 1389. اصول و روش‌های برنامه‌ریزی منطقه‌ای، انتشارات ...
آل‌محمد، س، فریادی، ش، نقدی، ع، فرج‌اله زاده، م، 1394. ...
فریادی، ش، جعفری، ح.ر، عدل، م، 1388. : برنامه‌ریزی محیطزیست ...
یانی، ا، سالاری سردری، ف، نوری، م، 1394. ترسی و ...
اسالنامه آماری کشور، 1390. معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی، مرکز ...
MYERS, D., 1997. _ points for planning's identification" Journal of ...
Riddell, R., 2008. Sustainable urban planning: tipping the balance, John ...
Davidoff, P., Reiner, T. A., 1962. :A choice theory of ...
Partidario, M.R., 1999. "Strategic Environmentl A S S _ S ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "برنامه ریزی محیط طبیعی بخش مرکزی شهرستان گنبد کاووس به منظور توسعه کالبدی – فضایی" توسط فرشته عزیزآبادی، کارشناس ارشد گروه برنامه ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست، دانشگاه تهران؛ بیتا سرکمری، کارشناس ارشد گروه برنامه ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست، دانشگاه تهران؛ مهدیه سعادت، کارشناس ارشد گروه برنامه ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست، دانشگاه تهران؛ شهرزاد فریادی، دانشیار گروه برنامه ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برنامه ریزی، محیط طبیعی، توسعه کالبدی- فضایی، شهرستان گنبدکاووس هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 750 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ساختار نظام استقرار سکونت گاه ها ضمن تاثیرپذیری از بنیان های انسانی در ارتباط با بنیان های طبیعی شکل گرفته است. شناخت وضعیت موجود و مشکلات فعلی شهر، می تواند در بهبود و سامان دهی فضایی – کالبدی و ساختاری شهر و همچنین حفظ منبع طبیعی منطقه نقش موثری داشته باشد. پژوهش حاضر با هدف شناخت جامع محیط طبیعی، بررسی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله برنامه ریزی محیط طبیعی بخش مرکزی شهرستان گنبد کاووس به منظور توسعه کالبدی – فضایی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.