سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی جلب مشارکت عمومی برای فرآیند تفکیک از مبدا پسماند (مطالعه موردی:منطقه 4 شهر تهران)

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 702

This Paper With 9 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESPME04_779

Index date: 9 June 2017

بررسی جلب مشارکت عمومی برای فرآیند تفکیک از مبدا پسماند (مطالعه موردی:منطقه 4 شهر تهران) abstract

بحث پسماند مساله ای بسیار اساسی در اداره امور شهری است.قسمت کلیدی این روند موضوع مشارکت مردمی است لذا یافتن میزان این مشارکت میتواند به ارتقا مدیریت این موضوع کمک شایانی کند. در این مقاله بررسی جلب مشارکت عمومی ، برای فرآیند تفکیک از مبدا پسماند در منطقه 4 شهر تهران مورد توجه قرار گرفته شده است، به این منظور ، پرسشنامه هایی تنظیم گردید. تعداد مجموعا 400 پرسشنامه بر اساس نتایج مطالعات دیگر، جمعیت تقریبی جامعه مورد مطالعه و استفاده از روش کوکران بدست آمد. پرسشنامه ها حاوی 24 سوال در 5 بخش که 1- اطلاعات فردی 2- ارزیابی محیط پیرامون 3- ارزیابی سطح آگاهی افراد 4- ارزیابی رفتار افراد و عوامل موثر بر فرایند تفکیک از مبدا 5- ارزیابی مشارکت ، تهیه شد (قابل ذکر است که ارزیابی از افراد بالای 7 سال به عمل آمدکه جواب های داده شده به واقعیت نزدیک و منطقی باشند). نتایج نشان می دهد که میزان سطح بهداشت محیط، آگاهی مردم از فرآیند تفکیک از مبدا در سطح متوسط ، روند فرآیند و قوانین مرتبط با آن در سطح پایینی قرار دارد. همچنین با توجه به موافقت افراد در ایجاد یک سیستم تعرفه ای (نزدیک به 70%) ، میتوان با ایجاد این نوع سیستم ها ، میزان قدرت دهی به افراد در انتخاب را افزایش داد و همچنین انگیزه آنها برای مشارکت در فرآیند تفکیک از مبدا را میتوان افزایش داد، بر این اساس که تولید پسماند مخلوط برای آنها با صرف هزینه/جریمه همراه است و در مقابل تولید پسماند تفکیک شده بدون هزینه و حتی در برگیرنده جایزه برای آنها می باشد

بررسی جلب مشارکت عمومی برای فرآیند تفکیک از مبدا پسماند (مطالعه موردی:منطقه 4 شهر تهران) Keywords:

بررسی جلب مشارکت عمومی برای فرآیند تفکیک از مبدا پسماند (مطالعه موردی:منطقه 4 شهر تهران) authors

حسین غیاثی نژاد

استادیار ، دانشگاه علم و صنعت ایران

رضا آذرمنش

دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه علم و صنعت ایران

مهران خاکی وایقان

دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مرکز آمار ایران(1385)، سالنامه های آماری کشور ...
Babaei, A.A., N. Alavi, G. Goudarzi, P. Teymouri, K. Ahmadi, ...
Materials and Energy From Municipal Waste July 1979 NTIS order ...
I. Cohen, David M., Separate Collection Programs:A National Survey, U.S. ...
21. Zhuang Y, Wu S. W, Wang Y. L, Wu ...
Afroz, R., K. Hanaki, and K. Has egawa-Kurisu _ 2009. ...
22. Tai J, Zhang W, Che Y, Feng D. Municipal ...
Keramitsoglou, K.M., and K.P. Tsagarakis. 2013. "Public Participation in Designing ...
Matsumoto, S. 2011.، 0Waste Separation at Home: Are Japanese Municipal ...
Purcell, M., and W.L. Magette. 2010. ":Attitudes and Behaviour Towards ...
Tai, J., W. Zhang, Y. Che, and D. Feng. 2011. ...
Yang, L., Z.S. Li, and H.Z. Fu. 2011. _ of ...
Bernstein, J. 2000. A Tooolkit for Social Assessment and Public ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی جلب مشارکت عمومی برای فرآیند تفکیک از مبدا پسماند (مطالعه موردی:منطقه 4 شهر تهران)" توسط حسین غیاثی نژاد، استادیار ، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ رضا آذرمنش، دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ مهران خاکی وایقان، دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جلب مشارکت، تفکیک از مبدا، مدیریت پسماند، آگاهی عمومی، پسماند جامد شهری هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 702 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بحث پسماند مساله ای بسیار اساسی در اداره امور شهری است.قسمت کلیدی این روند موضوع مشارکت مردمی است لذا یافتن میزان این مشارکت میتواند به ارتقا مدیریت این موضوع کمک شایانی کند. در این مقاله بررسی جلب مشارکت عمومی ، برای فرآیند تفکیک از مبدا پسماند در منطقه 4 شهر تهران مورد توجه قرار گرفته شده است، به این منظور ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت شهری و بازیافت پسماند شهری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی جلب مشارکت عمومی برای فرآیند تفکیک از مبدا پسماند (مطالعه موردی:منطقه 4 شهر تهران) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.