بررسی تاثیر دیسپلین های متدولوژی مدیریت پروژه بر موفقیت پروژه ها در شرکت های فناوری اطلاعات وابسته به صنعت بانکداری ایران

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 905

This Paper With 27 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MEAHB01_195

تاریخ نمایه سازی:

Abstract:

بانک ها به واسطه دارا بودن سهم تعیین کننده در اقتصاد کشور و نقش موثر در مبادلات پولی و مالی، از بنگاه های تاثیرگذار در سطح کشور به شمار رفته و به علت اهمیت آنها در این پژوهش مورد توجه قرار گرفته اند.از سوی دیگر در دنیای امروز اثربخشی بدون تکیه بر فناوری اطلاعات و ارتباطات میسر نبوده و نیاز به گسترش آن در تمامی ابعاد سازمان مشاهده می شود . در عین حال، اکثر فعالیت های صورت گرفته در امور فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک ها پروژه محور می باشد. لذا باعنایت به بررسی های اندک خارجی و داخلی بر تاثیر استفاده از متدولوژی های مدیریت پروژه بر موفقیت پروژه ها و نیاز به استفاده از بهترین تجربیات مدیران پروژه، تحت عنوان پیکره دانش مدیریت پروژه( PMBOK ) در مدیریت پروژه ها، در این پژوهش سعی گردیده، میزان تاثیر دیسیپلین های متدولوژی مدیریت پروژه بر موفقیت پروژه ها در شرکت های فناوری اطلاعات وابسته به صنعت بانکداری ایران مورد بررسی قرار گیرد. داده های این پژوهش توسط پرسشنامه توزیع شده میان 122 مدیر پروژه مستقر در شرکت های فناوری اطلاعات وابسته به صنعت بانکداری ایران (با نرخ بازگشت قابل قبول 72 %) جمع آوری شده است. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها و آزمون فرضیات از مدلیابی معادلات ساختاری و تکنیک حداقل مربعات جزیی استفاده شده است. در نتیجه با توجه به آزمون فرضیه ها، کلیه فرضیه ها مورد پذیرش قرار گرفت و مدیریت ریسک دارای بالاترین رتبه و سایر دیسیپلین ها به ترتیب میزان تاثیر عبارتند از: مدیریت منابع انسانی، مدیریت محدوده، مدیریت زمان، مدیریت یکپارچگی، مدیریت تدارکات، مدیریت کیفیت، مدیریت ارتباطات و مدیریت هزینه. در انتها، این مطالعه سعی نموده با ارایه پیشنهاداتی چند، زمینه هایی را برای مطالعات آتی ایجاد نماید.

Authors

حامد مجتهدی

دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

محمدرضا کاباران زاده قدیم

دانشیار دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی

علیرضا اداوی

شرکت سامانه الکترونیکی متمرکز بانک توسعه و تعاون

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :