سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کیفیت بصری در خیابانهای شهری (نمونه موردی خیابان شهرداری حد فاصل چهار راه قدس تا میدان تجریش: منطقه یک تهران)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,606

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IDCONF02_087

Index date: 9 June 2017

کیفیت بصری در خیابانهای شهری (نمونه موردی خیابان شهرداری حد فاصل چهار راه قدس تا میدان تجریش: منطقه یک تهران) abstract

مجموعه ای از عناصر طبیعی و مصنوع اعم از کالبد و فضاهای شهر، انسان ها، رفتارها و فعالیت های آن ها و ... آیینه ی تمام نمای ویژگی های تاریخی فرهنگی اقتصادی و طبیعی هر شهر هستند. منظر و سیمای یک شهر مطلوب با قابلیت تاثیرگذاریبر ادراک شهروندان از تجربه زندگی شهری در تحقق آن شهر مطلوب نقش عمده ای دارد . نابسامانی و آشفتگی سیمای خیبانهای شهری در ابعاد و لایه های مختلف آن بر روحیات و رفتارهای شهروندان تاثیر قابل توجهی می گذارد، سبب تنزل کیفیتمحیطی میگردد؛ و نارضایتی شهروندان نسبت به شهر و عدم تلاش برای بهبود وضعیت آن را رقم می زند . یکی از تاثیرگذارترین مسایل در مورد ارتقای کیفیت سیمای شهری کالبد خیابان های شهری است. هدف این تحقیق بررسی کیفیتبصری خیابان شهرداری تجریش در منطقه 1 تهران می باشد. روش تحقیق تحلیلی -توصیفی و داده ها میدانی می باشدو روش تحلیل استفذه از SWOT است در این نوشتار سعی شده در مرحله ی اول مفاهیم سیمای شهری و عوامل تاثیر گذار بر سیما و منظر شهری به شیوه تحلیلی مورد بررسی قرار گیرد ؛ پس از آن، این عوامل به صورت خاص و به شکل مطالعات میدانی در باره نمونه موردی مورد نقد و بررسی قرار گیرد .نتایج این مطالعه نشان از نابسامانی در سیمای کالبدی خیابانشهرداری تجریش دارد و این نابسامانی در لایه های مختلف محدوده قابل مشاهده است.

کیفیت بصری در خیابانهای شهری (نمونه موردی خیابان شهرداری حد فاصل چهار راه قدس تا میدان تجریش: منطقه یک تهران) Keywords:

کیفیت بصری در خیابانهای شهری (نمونه موردی خیابان شهرداری حد فاصل چهار راه قدس تا میدان تجریش: منطقه یک تهران) authors

پریسا جعفری

کارشناس ارشد برنامه ریزی منطقه ای، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، قزوین، ایران

نوید سعیدی رضوانی

استادیار دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، قزوین، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پور جعفر، محمد رضا و صادقی، علی رضا(1387)، اصول حاکم ...
لینچ، کوین. (1381)، "بازنگری در سیمای شهر" ترجمه کوروش گلکار، ...
مهندسین مشاور پارهاس و همکاران(گروه مشاوران همکار)، (1383) "چارچوب طراحی ...
جهانشاهی، محمد حسین. 1385 . شهر زیبا. جستارهای شهرسازی. شماره ...
Golkar, k, "Environmet Images: A Place-based Approach to _ Design", ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کیفیت بصری در خیابانهای شهری (نمونه موردی خیابان شهرداری حد فاصل چهار راه قدس تا میدان تجریش: منطقه یک تهران)" توسط پریسا جعفری، کارشناس ارشد برنامه ریزی منطقه ای، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، قزوین، ایران؛ نوید سعیدی رضوانی، استادیار دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، قزوین، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی معماری و شهرسازی هویت گرا پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کیفیت بصری، سیما و منظر شهری، خیابان شهرداری تجریش، کالبد شهری هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1606 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مجموعه ای از عناصر طبیعی و مصنوع اعم از کالبد و فضاهای شهر، انسان ها، رفتارها و فعالیت های آن ها و ... آیینه ی تمام نمای ویژگی های تاریخی فرهنگی اقتصادی و طبیعی هر شهر هستند. منظر و سیمای یک شهر مطلوب با قابلیت تاثیرگذاریبر ادراک شهروندان از تجربه زندگی شهری در تحقق آن شهر مطلوب نقش عمده ای ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شهرداری تهران و شهرداری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله کیفیت بصری در خیابانهای شهری (نمونه موردی خیابان شهرداری حد فاصل چهار راه قدس تا میدان تجریش: منطقه یک تهران) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.