سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه آزمایشگاهی بررسی عملکرد طوق در کاهش آبشستگی پایه مستطیلی پل واقع در کانال مرکب

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 638

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICWESD01_059

Index date: 9 June 2017

مطالعه آزمایشگاهی بررسی عملکرد طوق در کاهش آبشستگی پایه مستطیلی پل واقع در کانال مرکب abstract

یکی از اصلی ترین و مهمترین دلایل تخریب و واژگونی پل ها پدیده آبشستگی میباشد که همه ساله موجب از بین رفتن تعداد زیادی از پل ها میشود . با وجود آنکه تحقیقات و مطالعات فراوانی در رابطه با آبشستگی و راه های جلوگیری و کاهش آبشستگی ارایه شده است اما تقریبا میتوان گفت که تمامی پارامترهای مورد مطالعه در مورد کانال های ساده صورت گرفته و اثر این پارامترها در کانال های مرکب و چگونگی کاهش آبشستگی دراینگونه از کانال ها برررسی نشده است. لذا در این تحقیق، مطالعات آزمایشگاهی صورت گرفته پیرامون کاهش آبشستگی پایه های پل به کمک طوق در کانال های مرکب بررسی میشود و پارامترهای موثر در کاهش آبشستگی مانند شکل طوق، تراز قرارگیری طوق و ابعاد طوق را در کانال مرکب مورد آزمایش قرار داده و نتایج آن با حالت عدم به کارگیری طوق مقایسه میگردد. هدف از انجام این آزمایشات کاهش پدیده آبشستگی پایه پل میباشد. آزمایشات انجام گرفته نشان میدهد که استفاده از طوق عمق آبشستگی را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد و همچنین حداکثر عمق آبشستگی را به ناحیه ای دورتر از پایه منتقل میکند. نتایج بدست آمده از آزمایشات نشان می دهد که قرارگیری طوق در ترازی پایین تر از سطح بستر، حداکثر عمق آبشستگی را کاهش میدهد و بر اساس مقایسه صورت گرفته استفاده از طوق با ابعاد بزرگتر سبب کاهش بیشتر عمق آبشستگی میگردد. در مقایسهای دیگر مشاهده شد که استفاده از طوق با هندسه مربعی عملکرد بهتری نسبت به طوق هممساحت با هندسه دایره ای دارد.

مطالعه آزمایشگاهی بررسی عملکرد طوق در کاهش آبشستگی پایه مستطیلی پل واقع در کانال مرکب Keywords:

مطالعه آزمایشگاهی بررسی عملکرد طوق در کاهش آبشستگی پایه مستطیلی پل واقع در کانال مرکب authors

محمد سبزواری

دانشجووی کارشناسی ارشد مهندسی عمران سازه های هیدرولیکی گروه مهندسی و مدیریت منابع آب دانشگاه سمنان

حجت کرمی

استادیار دانشکده مهندسی عمران گروه مهندسی و مدیریت منابع آب دانشگاه سمنان

مجتبی صانعی

دانشیار عضو هیات علمی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری

خسرو حسینی

استادیار دانشکده مهندسی عمران گروه مهندسی و مدیریت منابع آب دانشگاه سمنان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :

مقاله فارسی "مطالعه آزمایشگاهی بررسی عملکرد طوق در کاهش آبشستگی پایه مستطیلی پل واقع در کانال مرکب" توسط محمد سبزواری، دانشجووی کارشناسی ارشد مهندسی عمران سازه های هیدرولیکی گروه مهندسی و مدیریت منابع آب دانشگاه سمنان؛ حجت کرمی، استادیار دانشکده مهندسی عمران گروه مهندسی و مدیریت منابع آب دانشگاه سمنان؛ مجتبی صانعی، دانشیار عضو هیات علمی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری؛ خسرو حسینی، استادیار دانشکده مهندسی عمران گروه مهندسی و مدیریت منابع آب دانشگاه سمنان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی آب، محیط زیست و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبشستگی، کانال مرکب، پایه پل، طوق هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 638 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از اصلی ترین و مهمترین دلایل تخریب و واژگونی پل ها پدیده آبشستگی میباشد که همه ساله موجب از بین رفتن تعداد زیادی از پل ها میشود . با وجود آنکه تحقیقات و مطالعات فراوانی در رابطه با آبشستگی و راه های جلوگیری و کاهش آبشستگی ارایه شده است اما تقریبا میتوان گفت که تمامی پارامترهای مورد مطالعه در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه آزمایشگاهی بررسی عملکرد طوق در کاهش آبشستگی پایه مستطیلی پل واقع در کانال مرکب با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.