سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پهنه بندی زوال گونه های درختی و درختچه ای در جنگل های استان چهارمحال و بختیاری

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 660

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NRSTZAGROS01_198

Index date: 1 July 2017

پهنه بندی زوال گونه های درختی و درختچه ای در جنگل های استان چهارمحال و بختیاری abstract

اولین آثار زوال یا خشکیدگی در جنگل های استان چهارمحال و بختیاری در سال 1390 مشاهده شد. وجود درختان با خشکیدگی کامل و یا خشکیدگی تاج در مناطق مختلف منجر به بررسی و پهنه بندی زوال در جنگل های استان شد. برای این منظور با بازدید کامل نوار جنگلی استان، محدوده های دارای خشکیدگی گونه های جنگلی بر روی نقشه های با مقیاس 50000:1 مشخص شد. با آماربرداری از مناطق دارای خشکیدگی وضعیت کمی و کیفی درختان برداشت گردید. ثبت وضعیت کیفی درختان و درختچه ها از قبیل نوع خشکیدگی، ابتلا به بیماری، آثار حمله آفات چوب خوار و پوست خوار و فرم پرورشی و همچنین اطلاعات کمی شامل قطر، ارتفاع و قطر تاج درختان از اقدامات این بررسی بود. نتایج نشان داد که در مجموع پنج پهنه مهم با خشکیدگی درختان در استان قابل تفکیک بود. بارز، شهسوار، هلن، بازفت و سوه از کانون های مهم خشکیدگی درختان و درختچه ها در آن مقطع زمانی تشخیص داده شد. در مجموع سطحی معادل 44700 هکتار که برابر با 13/5 درصد از جنگل های استان بود درگیر پدیده زوال شده بود. درصد خشکیدگی کامل درختان از10 تا 30 در پهنه ها متغییر بود. از نظر فرم پرورشی درختان بیشترین درختان دارای خشکیدگی از فرم بودند.

پهنه بندی زوال گونه های درختی و درختچه ای در جنگل های استان چهارمحال و بختیاری Keywords:

پهنه بندی زوال گونه های درختی و درختچه ای در جنگل های استان چهارمحال و بختیاری authors

حسن جهانبازی گوجانی

استادیار پژوهش مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان چهارمحال بختیاری شهرکرد

یعقوب ایرانمنش

استادیار پژوهش مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان چهارمحال بختیاری شهرکرد

محمود طالبی

مربی پژوهش مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان چهارمحال بختیاری شهرکرد

حمید مهین پور

کارشناس ارشد اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان چهارمحال بختیاری شهرکرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حسین‌زاده، ج.، پورهاشمی، _ 1394. بررسی شاخص‌های تاج درختان بلوط ...
حسین‌زاده، ج. اعظمی، ا.، محمدپور، _ 1394. بررسی اتباط عامل‌های ...
-حسینی، ا.، حسینی، س، م، رحمانی، 1.، آزدفر، د.، 1391. ...
-عطارد، پ.، صادقی، م.، طاهری سرتشنیزی، م.ه ساروئی، س.، عباسیان، ...
_ Corcobado, T., Moreno, G., and Solla, A., 2013. Quercus ...
-Schomaker, M.E., S.J. Zarnoch, W.A. Bechtold, D.J. Latelle, W.G. Burkman, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پهنه بندی زوال گونه های درختی و درختچه ای در جنگل های استان چهارمحال و بختیاری" توسط حسن جهانبازی گوجانی، استادیار پژوهش مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان چهارمحال بختیاری شهرکرد؛ یعقوب ایرانمنش، استادیار پژوهش مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان چهارمحال بختیاری شهرکرد؛ محمود طالبی، مربی پژوهش مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان چهارمحال بختیاری شهرکرد؛ حمید مهین پور، کارشناس ارشد اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان چهارمحال بختیاری شهرکرد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس مرکزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زوال، درختان، درختچه ها، زاگرس هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 660 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اولین آثار زوال یا خشکیدگی در جنگل های استان چهارمحال و بختیاری در سال 1390 مشاهده شد. وجود درختان با خشکیدگی کامل و یا خشکیدگی تاج در مناطق مختلف منجر به بررسی و پهنه بندی زوال در جنگل های استان شد. برای این منظور با بازدید کامل نوار جنگلی استان، محدوده های دارای خشکیدگی گونه های جنگلی بر روی نقشه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پهنه بندی زوال گونه های درختی و درختچه ای در جنگل های استان چهارمحال و بختیاری با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.