سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر تمرینات نوروفیدبک بر کاهش میل به مصرف دخانیات

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 736

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BSLH01_086

Index date: 1 July 2017

بررسی اثر تمرینات نوروفیدبک بر کاهش میل به مصرف دخانیات abstract

اختلال وابستگی به مواد روانگردان، از جمله دخانیات، مجموعهای از علایم ناراختی، رفتاری و روانشناختی همراه با الگویی از تکرار مصرف گفته میشود که منجر به بروز تحمل، علایم ترک و رفتارهای تکانشی- اجباری میگردد. در ایمن دسته اختلالات، محور اصلی مشکلات ولع شدید و اجتناب ناپذیمر بیمار به ادامه مصرف مواد است، عاملی که ریشه اصلی عود مصرف و شکست درمانهای رایج شناخته شده برای ترک می باشد به دلبیل ماهیت چند بعدی درمانهای ترک مواد، تاکنون هیچ روش درمانی خاصی به تنهایی نتوانتسه نتایج کامل و پایداری برجای گذارد. بنابراین امروزه در فرایند درمان این اختلال گرایش به استفاه همزمان چند روش وجوددارد و یکی ازتحقیقات مربوط به نورتراپی برای درمان اعتیاد به مواد مخدر در کلینیک ترک اعتیاد CRI-HELP در کالیفرنیا توسط اسکات، برود، سیدیروف، کوییسر و ساگان 2002، نقل از آذرنگی و رحمانیان 1393 انجام شد نتایج این مطالعه نشان داد که افزودن نورفیدبک به درمانهای سنتی ترک اعتیاد در درمان معتادان موثر بوده و اضافه کردن نورتراپی به درمان ترک در دراز مدت نظر اقتصادی مقرون به صرفه است اذرنگی و رحمانیان 1393 پژوهش حاضر با هدف بررسی اثربخشی تمرینات نورفیدبک بر کاهش وسوسه یا میل مصرف دخانیات در افراد سیگاری انجام شد این پژوهش به روش شبه آزمایشی و با حجم نمونه 30 نفر با دو گروه کنترل و گواه هر کدام 15 نفر انجام شد نتایج حاصل از تحلیل کوورایانس داده ها نشان داد تمرینات نورفیدبک باعث تفاوت معناداری وسوسه مصرف گروه آزمایش در نمرات پیش ازمون و پس ازمون شد همچنین، بین نمرات پس آزمون دو گروه آزمایش و گواه تفاوت معنادار دیده شد در نتیجه، تمرینات نورفیدبک موجب کاهش میل یا وسوسه مصرف افراد سیگاری میشود.

بررسی اثر تمرینات نوروفیدبک بر کاهش میل به مصرف دخانیات Keywords:

میل یا وسوسه مصرف سیگار , تمریماات نوروتیدبک

بررسی اثر تمرینات نوروفیدبک بر کاهش میل به مصرف دخانیات authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ان‌پور، مهشید؛ بهادری، مسلم امامی، حبیب؛ یدری، غلامرضا؛ آریان، محمدرضا ...
اختیاری، حامد؛ بهزادی، آرین؛ گنجگاهی، حبیب؛ مکری، آذرخش؛ عدالتی، هانیه؛ ...
دموس جان ن. (2005). مبانی نوروفیدبک، ترجمه داوود آذرنگی ومهادیه ...
دهقانی آرانی، فاطمه و رستمی، رضا (1389). اثربخشی آموزش پسخوراند ...
همایون و کاویانی، حسین (1384). پایایی قسمت اختلالات مصرف مواد ...
لوئیس جودیت آ، دانا روبرت ک. و بلوینس گریگوری آ. ...
دمانی، محمد و رجبی، سوران (1391). تاثیر بیوفیدبک EEG بر ...
Hanlon, Colleen A.: Hartwell, Karen j.; Canterberry, Melanie; Li, Xingbao; ...
Hommer, Daniel w. (1999). Functional Imaging of Craving, Journal of ...
McBride Dharma, Barrett Sean P, Kelly Jared T, Aw Andrew ...
Parrott Andrew, Morinan Alun, Moss Mark & Scholey Andrew (2005). ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر تمرینات نوروفیدبک بر کاهش میل به مصرف دخانیات" توسط سوده صحرایی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنگره بین المللی مطالعات رفتاری جامعه و سبک زندگی سالم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله میل یا وسوسه مصرف سیگار، تمریماات نوروتیدبک هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 736 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اختلال وابستگی به مواد روانگردان، از جمله دخانیات، مجموعهای از علایم ناراختی، رفتاری و روانشناختی همراه با الگویی از تکرار مصرف گفته میشود که منجر به بروز تحمل، علایم ترک و رفتارهای تکانشی- اجباری میگردد. در ایمن دسته اختلالات، محور اصلی مشکلات ولع شدید و اجتناب ناپذیمر بیمار به ادامه مصرف مواد است، عاملی که ریشه اصلی عود مصرف و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر تمرینات نوروفیدبک بر کاهش میل به مصرف دخانیات با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.