سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی دیدگاه زمینه گرا در احیاء بافت های قدیم شهری (گذر آب انبار نو ساری)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 732

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

UCONFKH02_060

Index date: 1 July 2017

بررسی دیدگاه زمینه گرا در احیاء بافت های قدیم شهری (گذر آب انبار نو ساری) abstract

زمینه گرایی یکی از دیدگاه های رایج در شهرسازی است که زمینه رابه مثابه رویدادی تاریخی میپندارد. زمینه گرایی ابتدا به ابعاد صرفاکالبدی توجه داشت، اما به تدریج به ابعاد انسانی گرایید و حوزهمطالعات خود را به وجوه اجتماعی- فرهنگی جامعه گسترش داد.شهر محل ایجاد روابط اجتماعی بین انسانها است و مراکز شهری به عنوانمهمترین نقاط شهری اند که شناسایی شهر با شناسایی این مراکز،اهمیت می یابد. از جمله این مراکز، مراکز تاریخی و کهن شهرند کهدارای ارزش می باشند.استفاده از طراحی زمینه گرایی و اصول زمینهگرا در احیاء و بهسازی بافت شهری گذر آب انبار نو ساری با توجه بهبافت ارگانیک و قطام محله ای این بافت شهری ضروری واجتنابناپذیر است. بافت های فرسوده شهری به دلیل ارزشهای تاریخی -فرهنگی نیازمند حفظ، احترام و بازآفرینی است. به منظور سنجش ودرک این مبحث به بررسی گذر آب انبار نو ساری پرداخته شدهاست. بافت سنتی و فرسوده گذر آب انبار نو ساری واقع در بافت قدیم،از جمله مراکز محله ای است که از نظر تاریخی با ارزش است. یافتهها نشان میدهد احیا و بهسازی کالبد بافت فرسوده به ویژه درفضاهای عمومی مسکونی ،از طریق اقداماتی نظیر بهبود وضع کالبدی،استفاده از عناصر هویت بخش، حضور عوامل طبیعی و ایجاد دید ومنظر مناسب می تواند بعد اجتماعی و فرهنگی بافت را بهبود بخشد.

بررسی دیدگاه زمینه گرا در احیاء بافت های قدیم شهری (گذر آب انبار نو ساری) Keywords:

بررسی دیدگاه زمینه گرا در احیاء بافت های قدیم شهری (گذر آب انبار نو ساری) authors

سیده بتول قدیری پاشاکلایی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد قایمشهر

بهنام رجبی فر

استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد قایمشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آتولایی، نوین، 1380." زمینه گرایی در شهرسازی:، هنر های زیبا، ...
نوربرگ شولتز، کریستین _ 135. هستی، فضا و معماری، تجمه ...
اپاکزاد، جهانشاه، 1386.راهنمای طراحی فضاهای شهری در ایران، تهران :وزارت ...
امدنی پور، علی، 1376.طراحی فضاهای شهری نگرشی _ فرایند اجتماعی ...
صالحی، اسماعیل _ 1387.ویژگی های محیطی فضاهای شهری امن، نشر ...
انصاری، مجتبی، صادقی، علیرضا، احمدی، فریال، حقیقت بین، مهدی، 1393." ...
کرمی پور، عارفه، 1385.ساماندهی محدوده پیرامونی مسجد جامع شهر قزوین"، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی دیدگاه زمینه گرا در احیاء بافت های قدیم شهری (گذر آب انبار نو ساری)" توسط سیده بتول قدیری پاشاکلایی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد قایمشهر؛ بهنام رجبی فر، استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد قایمشهر نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس شهرسازی،مدیریت و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زمینه گرایی، زمینه اجتماعی فرهنگی، بهسازی، بافت فرسوده هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 732 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمینه گرایی یکی از دیدگاه های رایج در شهرسازی است که زمینه رابه مثابه رویدادی تاریخی میپندارد. زمینه گرایی ابتدا به ابعاد صرفاکالبدی توجه داشت، اما به تدریج به ابعاد انسانی گرایید و حوزهمطالعات خود را به وجوه اجتماعی- فرهنگی جامعه گسترش داد.شهر محل ایجاد روابط اجتماعی بین انسانها است و مراکز شهری به عنوانمهمترین نقاط شهری اند که شناسایی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بافت فرسوده طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی دیدگاه زمینه گرا در احیاء بافت های قدیم شهری (گذر آب انبار نو ساری) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.