سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر فاضلاب های بیمارستانی و داروهای موجود درآن بر محیط زیست و سلامت جامعه

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,130

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICAUCAE01_1505

Index date: 1 July 2017

تاثیر فاضلاب های بیمارستانی و داروهای موجود درآن بر محیط زیست و سلامت جامعه abstract

بیمارستان ها به لحاظ نوع عملکرد و استفاده از تجهیزات خاص دارای فاضلاب ویژه ای هستند. فاضلاب های بیمارستانی دارای مواد رادیواکتیو ناشی از کاربرد این تاسیسات در مهندسی پزشکی است و علاوه بر خطر جدی و بیماری زایی، دارای BOD بالای ناشی از وجود اندام و جوارح جدا شده از بدن انسان می باشد که این موارد باعث ایجاد شوک های ناشی از بار مواد آلی در تصفیه خانه می گردد.عوامل پاتوژنیک (انگل ها، باکتری ها، ویروس ها) و بیماری زا قابل کنترل هستند اما مواد رادیواکتیو به دلیل محلول بودن در فاضلاب به سختی قابل کنترل هستند. حجم عظیمی از فاضلاب در بیمارستان تولید می شود که حاوی میکروارگانیسم های بالا، فلزات سنگین، مواد شیمیایی سمی و ترکیبات خونی که با توجه به انتشار سریع آلودگی از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد. در این مطالعه سرانه تولید فاضلاب در محدوده 1090-398 لیتر به ازای هر تخت فعال در روز برآورد شد. و شاخص های آلودگی نظیر TSS، COD، BOD می باشد.و علاوه بر این موارد آلینده های دارویی موجود در آب هم یکی از مسایل حاد زندگی امروزی است که به علت حلالیت بالای داروها، احتمال وجود آن ها در منابع ابی بیشتر است که بر اساس این تحقیق بیشترین مواد دارویی موجود درآب شامل آنتی بیوتیک ها،مسکن ها، هورمون ها و موارد مورد مصرف در شیمی درمانی جهت درمان سرطان در آب های زیر زمینی و آب های اشامیدنی در آزمایشگاه به تایید رسیده است. هدف از این مطالعه بررسی ویژگی های کمی و کیفی فاضلاب های بیمارستانی و داروهای موجود در فاضلاب ها وتاثیر آن بر سلامت محیط زیست و ارایه راهکاهایی، برای تعیین روش های اصولی کاهش تولید فاضلاب، و کاهش ورود آلاینده ها به فاضلاب در بیمارستان ها و سایر مراکز درمانی ارایه دهنده خدمات بهداشتی است.

تاثیر فاضلاب های بیمارستانی و داروهای موجود درآن بر محیط زیست و سلامت جامعه Keywords:

تاثیر فاضلاب های بیمارستانی و داروهای موجود درآن بر محیط زیست و سلامت جامعه authors

فرزانه فضایی علمداری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری

شاهرخ محمدی

دکترای معماری، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی شبستر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
غلامی، سید رضا، (یغماییان، راستکاری، سعیدی، الهی، ملک احمدی، حسن ...
صیادی اناری، احمدرضا، (اسد پور، شعبانی)، (1391)، برهمکنشی داروهای موجود ...
مختاری آذر، اکبر، (حسنی، خانی)، (1389)، مقایسه آنالیز لحظه ای ...
محمودیان، سید علی، 1383، مدیریت فاضلاب، دانشگاه تهران. ...
ه. کیوانی، ناصر، 1382، ، ضوابط و استانداردهای زیست محیطی، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر فاضلاب های بیمارستانی و داروهای موجود درآن بر محیط زیست و سلامت جامعه" توسط فرزانه فضایی علمداری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری؛ شاهرخ محمدی، دکترای معماری، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی شبستر نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، عمران، هنر و محیط زیست؛ افق های آینده، نگاه به گذشته پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بیمارستان، فاضلاب بیمارستانی، محیط زیست، دارو، محیط زیست هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2130 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بیمارستان ها به لحاظ نوع عملکرد و استفاده از تجهیزات خاص دارای فاضلاب ویژه ای هستند. فاضلاب های بیمارستانی دارای مواد رادیواکتیو ناشی از کاربرد این تاسیسات در مهندسی پزشکی است و علاوه بر خطر جدی و بیماری زایی، دارای BOD بالای ناشی از وجود اندام و جوارح جدا شده از بدن انسان می باشد که این موارد باعث ایجاد ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بیمارستان و پسماند پزشکی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر فاضلاب های بیمارستانی و داروهای موجود درآن بر محیط زیست و سلامت جامعه با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.