سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شبیه سازی عملکرد گندم بااستفاده از مدل AquaCrop درشرایط دیم در کوهین

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 736

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NEWCONF03_122

Index date: 1 July 2017

شبیه سازی عملکرد گندم بااستفاده از مدل AquaCrop درشرایط دیم در کوهین abstract

افزایش عملکرد محصولات و سعیدر ذخیره سازی آبهای زیرزمینی مناطق، اهدافی است که امروزه در بخش کشاورزی دارای اهمیت میباشد. بسیاری از مناطق کشور به دلیل نبود مدیریت و استفاده بیرویه از آبهای زیرزمینی به بحرانی بزرگ، منطقه را تبدیل کرده وآسیب های جبران ناپذیر در بخش کشاورزی وزیست محیطی وارد شده است .هدف از این تحقیق افزایش عملکرد گندم آذری ΙΙ دراستان قزوین، منطقه کوهین با شرایط دیم و انتخاب بهترین روش در برآورد باران موثر، که با مدل AquaCrop واسنجی و صحت سنجی شده است. 4 لایه از خاک را انتخاب کرده و باداشتن دادههای هواشناسی منطقه (دما-بارش) مدل برای دوسال 87 -86 و 88-87 واسنجی شده و سپس برای شش سال، از سال 94 تا 88 صحت سنجی شده است. نتایج حاصل از میانگین مجذورات مربعات، خطای استاندارد، ضریب تعیین، راندمان مدل و شاخص توافق بین مقادیر عملکرد دانه اندازه گیری و شبیه سازی شده، به ترتیب برابر 0/0741 ، 7/9 ، 0/8607 ، 0/792 و 0/92 بدست آمد، بیان این مطلب است که مدل با دقت بالایی قابلیت مدلسازی عملکرد محصول در کشت دیم را دارا میباشد.

شبیه سازی عملکرد گندم بااستفاده از مدل AquaCrop درشرایط دیم در کوهین Keywords:

عملکرد محصول , کوهین , گندم دیم آذری ΙΙ و AquaCrop

شبیه سازی عملکرد گندم بااستفاده از مدل AquaCrop درشرایط دیم در کوهین authors

فیروزه نابی

دانش آموخته کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی، گروه علوم و مهندسی آب، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران

حسین بابازاده

دانشیار گروه علوم و مهندسی آب، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران

مهدی سرایی تبریزی

استادیار گروه علوم و مهندسی آب، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امیری. ا، بحرانی.ع، خورسند.ا، حق جو. م، ارزیابی AquaCropمدل در ...
جهانسوز. م. ر، 1395. جزوه درسی دیمکاری انتشارات دانشگاه تهران، ...
حقیقی. ف. 1395، ارزیابی رفتار هیدرولیکی خاک با تاکید بر ...
توکلی. ع، لیاقت. ع وعلیزاده. ا، 1392 بررسی موازنه آب ...
خلیلی.ن، داوری .ک، علیزاده!، کافی. م و انصاری. ح، شبیه‌سازی ...
Anon. 2009. The ETo Calculator. The ETo Calculator Evap otranspiration ...
Hanks, R. J. 1983. Yield and Water-Use Relationships. In:Lange, O. ...
Heng, L. K., Evett, S. R., Howell, T. A. and ...
_ _ -Hoogenboom G.J., White J.W., and Messina C.D. 2004. ...
Mkhabela, M.S. and P.R Bullock.2012 Performance of the FAO AquaCrop ...
Raes D., Steduto P. Hsiao T.C., and Fereres E 2009. ...
Raes, D.2009. EToCaculator re feren cenmanual v3.1.FAO. ...
Ritchie J.T 1972. Model for Predicting Evaporation from a Row ...
Steduto, P., D. Raes, T.C. Hsiao, E. Fereres, _ Heng, ...
Steduto P., Hsiao T.C., Raes D., and Fereres E 2009. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شبیه سازی عملکرد گندم بااستفاده از مدل AquaCrop درشرایط دیم در کوهین" توسط فیروزه نابی، دانش آموخته کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی، گروه علوم و مهندسی آب، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران؛ حسین بابازاده، دانشیار گروه علوم و مهندسی آب، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران؛ مهدی سرایی تبریزی، استادیار گروه علوم و مهندسی آب، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عملکرد محصول، کوهین،گندم دیم آذری ΙΙ و AquaCrop هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 736 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که افزایش عملکرد محصولات و سعیدر ذخیره سازی آبهای زیرزمینی مناطق، اهدافی است که امروزه در بخش کشاورزی دارای اهمیت میباشد. بسیاری از مناطق کشور به دلیل نبود مدیریت و استفاده بیرویه از آبهای زیرزمینی به بحرانی بزرگ، منطقه را تبدیل کرده وآسیب های جبران ناپذیر در بخش کشاورزی وزیست محیطی وارد شده است .هدف از این تحقیق افزایش عملکرد گندم ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی گندم و کشاورزی دیم طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله شبیه سازی عملکرد گندم بااستفاده از مدل AquaCrop درشرایط دیم در کوهین با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.