سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پارامترهای موثر در انتخاب مواد و روش آسفالتهای حفاظتی میکروسرفیسینگ و اسلاری سیل

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,106

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEUCONF04_178

Index date: 1 July 2017

پارامترهای موثر در انتخاب مواد و روش آسفالتهای حفاظتی میکروسرفیسینگ و اسلاری سیل abstract

کلیه روسازی ها پس از آنکه برای مدت معینی زیرعبور وسایل نقلیه قرار گرفتند دچار خرابی هایی می شوند .شدت ووسعت این خرابی ها بستگی به مشخصات مصالح و ضخامت لایه های روسازی، حجم ترافیک، شرایط جوی و توپوگرافیمنطقه ای دارد،که راه از آن عبور می کند .انتخاب نوع و روش بهسازی و احیای رویه های آسفالتی و شنی علاوه بر اهمیت راه )نوع روسازی،حجم ترافیک( و ... بستگی به وضعیت روسازی در زمان بررسی و ارزیابی آن دارد . صرف نظر از مسایلاقتصادی و اعتباری اختصاص یافته به منظور بهسازی روسازی ها، در نگرش فنی انتخاب نوع و روش بهسازی روسازی یکراه، تابع کمیت، کیفیت وگستره خرابی های روسازی با توجه به علل بوجود آمدن آنها می باشد. تعمیر و نگهداری، ضرورری ترین و در عین حال متداولترین روش در حفظ عملکرد دراز مدت روسازی های آسفالتی می باشد. یکی از مهمترین متددر نگهداری پیش گیرانه استفاده از انواع آسفالتهای حفاظتی می باشند .از جمله این آسفالتها می توان به اسلاری سیل ،چیپ سیل ها ، فاگ سیل و میکروسرفیسینگ اشاره نمود. لذا این تحقیق از بین آسفالتهای حفاظتی میکروسرفیسینگ و اسلاری سیل را بطور کامل تشریح نموده، مواد تشکیل دهنده و شیوه ساخت و اجرای صحیح آنها را بر اساس توصیه استانداردهای کشورهای اروپایی به تفصیل بیان می کند.

پارامترهای موثر در انتخاب مواد و روش آسفالتهای حفاظتی میکروسرفیسینگ و اسلاری سیل Keywords:

آسفالت حفاظتی , میکروسرفیسینگMicro Surfacing/اسلاری سیل Slurry Seal

پارامترهای موثر در انتخاب مواد و روش آسفالتهای حفاظتی میکروسرفیسینگ و اسلاری سیل authors

مرتضی خسروی روبیات

دانشجوی کارشناسی ارشد راه وترابری موسسه غیرانتفاعی هرمزان بیرجند

بهروز ناتوان

دانشجوی کارشناسی ارشد راه وترابری موسسه غیرانتفاعی هرمزان بیرجند

سیدحمید هرم پورمقدم

دانشجوی کارشناسی ارشد راه وترابری موسسه غیرانتفاعی هرمزان بیرجند

محمد اکبری

استادیار گروه عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه بیرجند، بیرجند، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سازمان مشاور فنی و مهند سی شهر تهران .1389 . ...
"راهنمای مشخصات فنی و اجرایی آسفالت میکروسرفیسینگ"، سازمان راهداری وحمل ...
"یین نامه روسازی راههای ایران " _ نشریه شماره 234، ...
Gransberg, D., NCHRP Synthesis 411: Microsu facing ; a synthesis ...
Robati, M. Carter, A. Evaluation of Test Methods and Selection ...
Association, ISSA A 143, Reco mmended Performance Guideline for Micro ...
Broughton, B., 30 Years of Micros urfacing : A Review. ...
Jannisch, D.W., Gaillard F.S., Minnesota Seal Coat Handbook: Final Report ...
Flexible Pavement Preservation, Volume I, 2nd Edition, Catrans Division of ...
Johnston, J.B., Using Polymer Modified Asphalt Emulsions in Surface Treatments, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پارامترهای موثر در انتخاب مواد و روش آسفالتهای حفاظتی میکروسرفیسینگ و اسلاری سیل" توسط مرتضی خسروی روبیات، دانشجوی کارشناسی ارشد راه وترابری موسسه غیرانتفاعی هرمزان بیرجند؛ بهروز ناتوان، دانشجوی کارشناسی ارشد راه وترابری موسسه غیرانتفاعی هرمزان بیرجند؛ سیدحمید هرم پورمقدم، دانشجوی کارشناسی ارشد راه وترابری موسسه غیرانتفاعی هرمزان بیرجند؛ محمد اکبری، استادیار گروه عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه بیرجند، بیرجند، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آسفالت حفاظتی ، میکروسرفیسینگMicro Surfacing/اسلاری سیل Slurry Seal هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1106 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کلیه روسازی ها پس از آنکه برای مدت معینی زیرعبور وسایل نقلیه قرار گرفتند دچار خرابی هایی می شوند .شدت ووسعت این خرابی ها بستگی به مشخصات مصالح و ضخامت لایه های روسازی، حجم ترافیک، شرایط جوی و توپوگرافیمنطقه ای دارد،که راه از آن عبور می کند .انتخاب نوع و روش بهسازی و احیای رویه های آسفالتی و شنی علاوه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله پارامترهای موثر در انتخاب مواد و روش آسفالتهای حفاظتی میکروسرفیسینگ و اسلاری سیل با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.