سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بتن ژیوپلیمری: تکنولوژی نوظهور با مصرف انرژی کمتر

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 652

This Paper With 7 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KANOON02_007

Index date: 9 July 2017

بتن ژیوپلیمری: تکنولوژی نوظهور با مصرف انرژی کمتر abstract

به دلیل اینکه در حدود 5 درصد از گاز دی اکسید کربن تولید شده در جهان مربوط به صنعت سیمان می باشد،در استراتژیهای بلند مدت و کوتاه مدت کاهش گرمایش ناشی از این صنعت مورد توجه می باشد.تحقیقات نشان می دهد که در آینده میزان تقاضای بتن سیمانی افزایش خواهد یافت و از سوی دیگر تولید سیمان مستلزم مصرف منابع طبیعی و رهاسازی حجم کثیری از دی اکسید کربن به محیط است همچنین فرآیند تولید آن بعد از فولاد و آلومینیوم بیشترین مصرف انرژی را دارد.به همین دلیل لزوم گسترش و انجام تحقیقات در تولید بتن های جایگزین حس می شود. از جمله این نوع،بتن های ژیوپلیمری است که یکی از جدیدترین های بتن های تولید شده می باشد که برخی از معایب بتن های رایج را پوشش می دهد.قابلیت های سیمان ژیوپلیمری در زمینه ذخیره سازی انرژی و کاهش انتشار دی اکسید کربن در مقایسه با سیمان پرتلند بسیار قابل توجه می باشد بگونه ای که این تکنولوژی ضمن اینکه عملکردهای قابل مقایسه ای را با مواد سیمانی تجاری فراهم می آورد می تواند انتشار دی اکسید کربن ناشی از صنعت سیمان را به اندازه 80 تا 90 درصد کاهش دهد.از مهم ترین ویژگی های این نوع بتن می توان به ارزانتر بودن، تولید دی اکسید کربن کمتر،خواص مکانیکی بهتر،فناوری آسان تولید آن اشاره کرد.

بتن ژیوپلیمری: تکنولوژی نوظهور با مصرف انرژی کمتر Keywords:

بتن ژیوپلیمری: تکنولوژی نوظهور با مصرف انرژی کمتر authors

مهدی مرادی

مربی گروه مهندسی عمران،واحد دشتستان،دانشگاه آزاد اسلامی،دشتستان،ایران

حمیدرضا محمودی کردخیلی

مربی گروه مهندسی عمران،واحد قائمشهر،دانشگاه آزاد اسلامی،قائمشهر،ایران

وحید بحرینی

مربی گروه مهندسی عمران،واحد دشتستان،دانشگاه آزاد اسلامی،دشتستان،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
.Mehta, P. K. 2001 "Reducing the Environmentl Impact of Concrete", ...
. J. Davidovits, "Geopolymers: inorganic polymeric new materials", J .Thermal ...
.M. Rowles and B O'connor, "Chemical optimization of the compressive ...
.H. Xu and , J. S. J. Van Deventer, "The ...
.Khale D., and Chaudhary R, _ (2007). 0Mechanismm of Geop ...
.Hardjito D., Wallah S.E., Sumajouw D.M.J., Rangan B.V..2004) "Brief Review ...
. N A Lloyd, B V Rangan(20 10), " GE ...
.Hardjito, D.and Rangan, B. V. (2005), Development and Properties of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بتن ژیوپلیمری: تکنولوژی نوظهور با مصرف انرژی کمتر" توسط مهدی مرادی، مربی گروه مهندسی عمران،واحد دشتستان،دانشگاه آزاد اسلامی،دشتستان،ایران؛ حمیدرضا محمودی کردخیلی، مربی گروه مهندسی عمران،واحد قائمشهر،دانشگاه آزاد اسلامی،قائمشهر،ایران؛ وحید بحرینی، مربی گروه مهندسی عمران،واحد دشتستان،دانشگاه آزاد اسلامی،دشتستان،ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی ساختمان آینده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بتن ژیوپلیمری،سیمان پرتلند، مواد آلومینا-سیلیکاتی، خاک کایولن و خاکستر بادی، محلول اکتیواتور هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 652 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به دلیل اینکه در حدود 5 درصد از گاز دی اکسید کربن تولید شده در جهان مربوط به صنعت سیمان می باشد،در استراتژیهای بلند مدت و کوتاه مدت کاهش گرمایش ناشی از این صنعت مورد توجه می باشد.تحقیقات نشان می دهد که در آینده میزان تقاضای بتن سیمانی افزایش خواهد یافت و از سوی دیگر تولید سیمان مستلزم مصرف منابع ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بتن ژیوپلیمری: تکنولوژی نوظهور با مصرف انرژی کمتر با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.