با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
تونل مترو کرج به طول 28 کیلومتر که قطعه پنجم آن به طول حدودی 5 کیلومتر ، از محل نیروگاه تا سه راه اندیشه با شکل مقطع دایره ای و نعل اسبی به عرض 10 متر و ارتفاع 5/4 متر می باشد، در دست اجرا است. جنس غالب سنگ ها در قطعه پنجم توف سبز رنگ ، شیل های سیلیسی و آهکی می باشد. تونل به روش حفاری NATM با ارتفاع متوسط روباره 18 متر حفر شده و به منظور کنترل جابجایی ها در اطراف تونل از ابزار دقیق همگرایی سنج استفاده شده است. هدف از این تحقیق، تحلیل پایداری تونل مترو کرج و طراحی سیستم نگهداری این سازه ها می باشد. در این پژوهش، تحلیل پایداری تونل به روش عددی و توسط نرم افزار FLAC^2D صورت گرفت. در نهایت بر اساس پارامتر های بهینه از نتایج تحلیل برگشتی مستقیم، تحلیل پایداری و طراحی سیستم نگهداری مناسب از نوع شاتکریت به ضخامت 18 سانتیمتر با مقاومت فشاری MPa22 و قاب مشبک که از نوع میلگرد به قطر 28 میلیمتر در فواصل 5/. متر از یکدیگر قرار گرفته اند پیشنهاد شده است.
Keywords:
طراحی سیستم نگهداری – تحلیل پایداری – شاتکریت – روش تفاضل محدود- نرم افزار FLAC^2D
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/616048/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمودی کردخیلی، علیرضا و سیدکاظمی، علی و محمودی کردخیلی، حمیدرضا،1395،تحلیل پایداری و طراحی سیستم نگهداری تونل قطعه پنجم خط یک مترو کرج با استفاده از روش عددی تفاضل محدود،دومین همایش ملی ساختمان آینده،ساری،،،https://civilica.com/doc/616048
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، محمودی کردخیلی، علیرضا؛ علی سیدکاظمی و حمیدرضا محمودی کردخیلی)
برای بار دوم به بعد: (1395، محمودی کردخیلی؛ سیدکاظمی و محمودی کردخیلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عوامل موثر بر خستگی مکانیکی در دمای بالای قالب های آهنگری
- پیشبینی نیرویهای وارده به سیستم نگهداری داخلی تونلهای شهری مطالعه موردی تونل خط 2 مترو شیراز
- طراحی سیستم نگهداری موقت تونل کیار به روش تجربی و عددی با استفاده از نرم افزار FLAC3D
- تحلیل احتمالاتی خطر لرزه ای شهرستان مراغه واقع در استان آذر بایجان شرقی، جنوب دامنه ی کوه سهند
- تحلیل دینامیکی دیوار حائل بتنی با توجه به اثر اندر کش خاک و سازه در مدل های سه بعدی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تحلیل تضاد بین سهامداران، وام دهندگان و دولت در تقسیم سود نقدی با رویکرد نظریه بازی ها
- بررسی حمل و نقل ریلی در شهرهای جدید
- استفاده از همبستگی خارجی در تشخیص زمین لرزه های القایی
- ارزیابی ایمنی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی طراحی شده بر اساس عملکرد با سیستم های مهاربندی متفاوت
- مطالعه پتانسیل روانگرایی و تغییرات فشار آب حفره ای ماسه بهسازی شده با نانو سیلیکا
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.