سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی شاخصهای لجستیکی در ایران و مقایسه ی آن با کشورهای منطقه

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,230

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KMSU02_009

Index date: 2 August 2017

ارزیابی شاخصهای لجستیکی در ایران و مقایسه ی آن با کشورهای منطقه abstract

لجستیک بهعنوان یک مزیت رقابتی راهبردی برای سازمانها، بنگاهها و حتی دولتها در سطوح ملی، منطقهای و بینالمللی موردتوجه جدی قرار گرفته است و کشورها به منظور بهبود و ارتقای تجارت و بازرگانی خود، هم بهصورت درونمرزی و هم به صورتبرونمرزی، ناگزیر از توجه جدی به مقوله لجستیک میباشند. ایران نیز به سبب موهبتهای خدادادی و موقعیت ژیوپلیتیک و ژیوکونومیک خود در منطقه و دیگر مزیتهای لجستیکی و منحصربهفرد خود از این قایده مستثنی نیست اما تاکنون امکانبهرهمندی از این موقعیت بهنحو مطلوب فراهم نشده است. هدف این مقاله، ارزیابی قابلیتهای لجستیکی ایران در تسریع فرایندتوسعه در کشور میباشد. به منظور دستیابی به این هدف، ابتدا به تشریح لجستیک و مزایای بالقوه و منحصربهفرد ایران در زمینه لجستیک و زیرساختهای آن در منطقه پرداخته، سپس به بررسی شاخص های لجستیک و ارزیابی ایران و کشورهای منطقهپرداخته خواهد شد و در نهایت برای رشد و توسعه اقتصاد مبتنی بر لجستیک در ایران، راهکارهایی ارایه خواهد شد. از نتایج اینپژوهش میتوان گفت؛ علیرغم سابقه دور و دراز ایران در بازرگانی و وجود زیرساختهای لجستیکی بالقوه، همچنین موهبتهای خدادادی و ژیوپلیتیک ایران در منطقه، برخی کشورهای همسایه، همچون: ترکیه، عربستان، امارات و ... با درک درست شرایط محیطی و آیندهنگاری صحیح، بهطور شایستهای از موقعیت منحصربهفرد منطقه خاورمیانه در جهت توسعه لجستیک و تجارتخود بهره بردهاند.

ارزیابی شاخصهای لجستیکی در ایران و مقایسه ی آن با کشورهای منطقه Keywords:

ارزیابی شاخصهای لجستیکی در ایران و مقایسه ی آن با کشورهای منطقه authors

سعید قریشوندی

دانشآموخته کارشناسی مدیریت بازرگانی و دریایی، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

سیدامین مرتضوی زنجانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی حملونقل دریایی بندرعباس واحد امیرکبیر

اکبر عبدالهی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی حملونقل دریایی بندرعباس واحد امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
(1، 4) سلیمانی سه دهی، م، 1391، وضعیت لجستیک ایران ...
(2)فتح اله، م، 1391، جایزه ملی لجستیک و اهمیت آن ...
(3) سلیمانی سه دهی، م، 1391، مزیت‌های لجستیکی ایران، ماهنامه ...
(5) سقوط آزاد موقعیت لجستیکی ایران، 1392، مارین نیوز؛ پایگاه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی شاخصهای لجستیکی در ایران و مقایسه ی آن با کشورهای منطقه" توسط سعید قریشوندی، دانشآموخته کارشناسی مدیریت بازرگانی و دریایی، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر؛ سیدامین مرتضوی زنجانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی حملونقل دریایی بندرعباس واحد امیرکبیر؛ اکبر عبدالهی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی حملونقل دریایی بندرعباس واحد امیرکبیر نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لجستیک، شاخصهای لجستیک، ایران، کشورهای منطقه هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1230 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که لجستیک بهعنوان یک مزیت رقابتی راهبردی برای سازمانها، بنگاهها و حتی دولتها در سطوح ملی، منطقهای و بینالمللی موردتوجه جدی قرار گرفته است و کشورها به منظور بهبود و ارتقای تجارت و بازرگانی خود، هم بهصورت درونمرزی و هم به صورتبرونمرزی، ناگزیر از توجه جدی به مقوله لجستیک میباشند. ایران نیز به سبب موهبتهای خدادادی و موقعیت ژیوپلیتیک و ژیوکونومیک ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی شاخصهای لجستیکی در ایران و مقایسه ی آن با کشورهای منطقه با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.