شبیه سازی سیستم تعلیق نیمه فعال با استفاده از کنترلر فازی

Publish Year: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,660

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ASCME06_070

تاریخ نمایه سازی: 23 آبان 1387

Abstract:

سیستم های مکانیکی زیادی برای جداسازی ارتعاشات طراحی شده اند. از این نظر طراحی سیستم تعلیق به دو نوع غیر فعال و فعال تقسیم می شود. منطقاً در یک سیستم تعلیق غیر فعال مقادیر جرم فنر – دمپر ثابت است. در نتیجه محدودیت های زیادی برای کنترل ارتعاشات ایجاد می کند. علاوه بر این نمی توان وضعیت وسیلع را کنترل کرد. سیستم های فعال دارای مزیت هستند که سیستم تعلیق علاوه بر ذخیره و اتلاف انرژی نظیر سیستم های غیرفعال ، می توانند مقدار انرژی به سیستم تزریق کنند. معمولاً جک یا محرک نیرو دهنده بصورت موازی به سیستم وصل می شود.سیستم تعلیق اتومبیل مثال مناسبی از یک جداساز ارتعاشات است. در این سیستم، حالت ایده آل به این صورت تعریف می شود که چرخ بطور کامل با مسیر یکسان و اتومبیل در یک خط صاف حرکت بکند. مقدار نیرویی که باید به اکسل چرخ وارد شود توسط یک کنترلر محاسبه می شود. در حالت کلاسیک این کنترلر توسط سیستم های کنترل مدرن و کنترل غیرخطی طراحی می شود که با افزایش درجات آزادی سیستم بسیار پیچیده خواهد شد. کنترل فازی که در سال های اخیر بطور گسترده ای مورد استفاده محققین قرار گرفته است، نیازی به شناخت سیستم نداشته، در نتیجه براحتی می تواند برای طراحی کنترلر های سیستم های پیچیده به کار برده شود. روش های طراحی قدیمی برای کنترلرهای ازی بر اساس روش های آزمایشی و مقادیر طبیعی بوده است. اما می توان با ترکیب شبیه سازی کل سیستم با استفاده از محاسبات عددی آزمایش های لازم را توسط کامپیوتر انجام داد. در این مقاله تحلیلی کاملی از شبیه سازی یک سیستم تعلیق و کنترلر فازی آن بررسی و با سیستم تعلیق معمول مقایسه می شود.

Authors

مجتبی مرادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مکاترونیک دانشگاه سمنان

حمید شهروزی

دانشجوی کارشناسی ارشد برق دانشگاه زنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • [l- HYNIOV A, K., S TRIBRSKY, A. and HONCU, J. ...
  • - Cai, B. _ Konik, D., Intelligent Vehicle Active Suspension ...
  • - Rouieh, S. - Titli, A.: Design of Active and ...
  • Fuzzy Logic, IFAC World Congress, Sydney, Vol.2, pp. 253-257, 1993 ...
  • نمایش کامل مراجع