سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهره گیری از معماری بومی در طراحی مجتمع توریستی (چشمه آب رکنی) به منظور دستیابی به معماری پایدار

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 427

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSAU04_1178

Index date: 2 August 2017

بهره گیری از معماری بومی در طراحی مجتمع توریستی (چشمه آب رکنی) به منظور دستیابی به معماری پایدار abstract

امروزه فنون بومی، در سیری تدریجی و تداومی همراه با معماری، فرهنگ وشرایط اجتماعی و اقتصادی رشد نموده و بهصورتی ذوب شده در معماری به کار گرفته می شد و عملا تفکیکی میان معماری و تکنولوژی نمی توان در آن متصور بوددر نتیجه به علت ناهماهنگی با یوم و محل مورد نظر اثرات سوء بر طبیعت داشته، همچنین موجب از بین رفتن هویت وکیفیت فضاهای بومی می کردند. به همین خاطر در این نوشتار در نظر داریم تا بهره گیری از معماری بومی در طراحیمجتمع توریستی (چشمه آب رکنی) به منظور دستیابی به معماری پایدار را مورد بررسی قرار دهیم. این تحقیق سعیدارد تا برای ایجاد شالودهای منسجم از روش کیفی استفاده کند و برای بدست آوردن نتایج مطلوب و درک روش مندساختارهای بنا و ارایه پاسخ مناسب به سوالات بپردازد. معماری بومی و بهره گیری از آن در طراحی ساختمان ها، میتواند از دو جهت حایز اهمیت باشد: اول، ایجاد بستر مناسب برای شکل گیری معماری پایدار و دوم، استفاده از ارزشهای تکرار پذیر معماری بومی، در فرآیند معماری. در استخراج ارزش هایی که می باید در شکل گیری معماری موردتوجه قرار گیرند، توجه به ارزش های تکرارشدنی معماری بومی بسیار با اهمیت است.

بهره گیری از معماری بومی در طراحی مجتمع توریستی (چشمه آب رکنی) به منظور دستیابی به معماری پایدار Keywords:

بهره گیری از معماری بومی در طراحی مجتمع توریستی (چشمه آب رکنی) به منظور دستیابی به معماری پایدار authors

صغری قایدرحمتی

دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه معماری،واحد شیراز،دانشگاه آزاد اسلامی ،شیراز،ایران

حمیدرضا سقاپور

عضوهیات علمی دانشگاه آزاد، گروه معماری،واحد شیراز،دانشگاه آزاد اسلامی ،شیراز،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حسین آبادی، سعید؛ لشکری، حسن و سلمانی مقدم، محمد. طراحی ...
رشیدی شریف آباد، سیاوش؛ ماجدی، حمید. تجزیه و تحلیل مفاهیم ...
کاک نیلسن، ه."معماری همساز با اقلیم؛ اصول طراحی زیست محیطی ...
شهیدی، محمد شریف. پارک آبی‌دار آباد (با تاکید بر اصول ...
مداحی، مهدی؛ صیادی، احسان؛ محمدپور، علی. معماری پایدار، نشر: لوتس، ...
Eirajia Javad, Akbari Namdar Shabnam, "Sustainable systems in Iranian traditional ...
Bodach, S., Lang, W.., & Hamhaber, J. _ Climate responsive ...
Foruzanmehr, A., & Vellinga, M. _ Vernacular architecture: questions of ...
Mehrabi, M. _ The investigation of usage of native architecture ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهره گیری از معماری بومی در طراحی مجتمع توریستی (چشمه آب رکنی) به منظور دستیابی به معماری پایدار" توسط صغری قایدرحمتی، دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه معماری،واحد شیراز،دانشگاه آزاد اسلامی ،شیراز،ایران؛ حمیدرضا سقاپور، عضوهیات علمی دانشگاه آزاد، گروه معماری،واحد شیراز،دانشگاه آزاد اسلامی ،شیراز،ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری بومی، معماری پایدار، چشمه آب رکنی، مجتمع توریستی هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 427 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه فنون بومی، در سیری تدریجی و تداومی همراه با معماری، فرهنگ وشرایط اجتماعی و اقتصادی رشد نموده و بهصورتی ذوب شده در معماری به کار گرفته می شد و عملا تفکیکی میان معماری و تکنولوژی نمی توان در آن متصور بوددر نتیجه به علت ناهماهنگی با یوم و محل مورد نظر اثرات سوء بر طبیعت داشته، همچنین موجب از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهره گیری از معماری بومی در طراحی مجتمع توریستی (چشمه آب رکنی) به منظور دستیابی به معماری پایدار با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.