سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین میزان تأثیر پارامترهای هیدرولیکی و هندسی بر ضریب زبری در کانال‌های مستطیلی با استفاده از داده های آزمایشگاهی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,402

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE08_033

Index date: 18 November 2008

تعیین میزان تأثیر پارامترهای هیدرولیکی و هندسی بر ضریب زبری در کانال‌های مستطیلی با استفاده از داده های آزمایشگاهی abstract

بهره برداری از منابع آب سطحی و انتقال آن از یک نقطه به نقطه دیگر به منظور آبرسانی و آبیاری ، به عنوان یک ضرورت حیاتی در زندگی انسان همواره مورد توجه بوده است. ایجاد کانا لها از متداولترین روش ها در آبیاری و آبرسانی بوده و از این رو شناخت قوانین حاکم براینگونه جریانها جهت ارائه طرحی بهینه امری اجتناب ناپذیر است. لازمه شناخت قوانین فوق، شناسایی و تعیین عوامل موثر بر رفتار جریان در کانال می باشد. ضریب زبری یک از مهمترین عوامل موثر در طراحی کانال ها بوده که تعیین هر چه دقیق تر آن منجر به طرحی اقتصادی تر و بهینه ترمی گردد. از این رو در این تحقیق ابتدا میزان تأثیر عوامل مختلف هیدرولیکی و هندسی بر ضریب زبری در کانال مستطیلی با استفاده از نتایج داده های آزمایشگاهی، تعیین گردیده و سپس با استفاده از تحلیل های آماری روش مناسب برای محاسبه ی ضریب زبری در کانالهای مستطیلی با توجه به میزان تأثیر هر کدام از عوامل مورد بررسی، ارائه شده است. در انتها میزان صحت عملکرد فرمول ارائه شده در مقایسه با سایر فرمولهای معتبر بوسیله نتایج داده های آزمایشگاهی، بررسی گردیده است.

تعیین میزان تأثیر پارامترهای هیدرولیکی و هندسی بر ضریب زبری در کانال‌های مستطیلی با استفاده از داده های آزمایشگاهی Keywords:

جریان با سطح آزاد , ضریب زبری , کانال مستطیلی , پارامترهای هیدرلیکی و هندسی

تعیین میزان تأثیر پارامترهای هیدرولیکی و هندسی بر ضریب زبری در کانال‌های مستطیلی با استفاده از داده های آزمایشگاهی authors

سید تقی(امید) نائینی

استادیاردانشکده ی عمران، پردیس دانشکده های فنی، دانشگاه تهران

جلال بازرگان

استادیاردانشکده فنی دانشگاه زنجان

حیدر همتی

کارشناس ارشد سازه های هیدرولیکی دانشکده عمران، پردیس دانشکده های فنی

علی حیدری ژاله

کارشناس ارشد سازه های هیدرولیکی دانشکده عمران، پردیس دانشکده های فنی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Chow, V. T. (1973). *Open channel hydraulics.' McGraw-Hill, New York. ...
Yen, B. C. (1992). *Hydraulic resistance in Open channels.* Paper ...
Ben Chie Yen, F. (2002). "Open channel Flow Resistance." Journal ...
Henderson, F.M. (1966).'Open channe] flow.» Macmillan, New York.522pp. Centennial of ...
Colebrook, C.F.and C.M.White(1937). *Experiments with fluid friction in rough ended ...
Emmett, W.W.(1970). The hydraulics of overland flow on hillslopes. U.S ...
Engman. E .T. (1986). _ Roughness coefficients for routing surface ...
Vito ferro (2003). "flow resistance in gravel -bed channels with ...
carlos J.L. sabater (2001). "an empirical model of hydraulic roughness ...
Mark J.Wilson. (2006). _ Exp erimentally Determined Hydraulic Roughness for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین میزان تأثیر پارامترهای هیدرولیکی و هندسی بر ضریب زبری در کانال‌های مستطیلی با استفاده از داده های آزمایشگاهی" توسط سید تقی(امید) نائینی، استادیاردانشکده ی عمران، پردیس دانشکده های فنی، دانشگاه تهران؛ جلال بازرگان، استادیاردانشکده فنی دانشگاه زنجان؛ حیدر همتی، کارشناس ارشد سازه های هیدرولیکی دانشکده عمران، پردیس دانشکده های فنی؛ علی حیدری ژاله، کارشناس ارشد سازه های هیدرولیکی دانشکده عمران، پردیس دانشکده های فنی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جریان با سطح آزاد، ضریب زبری، کانال مستطیلی، پارامترهای هیدرلیکی و هندسی هستند. این مقاله در تاریخ 28 آبان 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1402 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بهره برداری از منابع آب سطحی و انتقال آن از یک نقطه به نقطه دیگر به منظور آبرسانی و آبیاری ، به عنوان یک ضرورت حیاتی در زندگی انسان همواره مورد توجه بوده است. ایجاد کانا لها از متداولترین روش ها در آبیاری و آبرسانی بوده و از این رو شناخت قوانین حاکم براینگونه جریانها جهت ارائه طرحی بهینه امری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین میزان تأثیر پارامترهای هیدرولیکی و هندسی بر ضریب زبری در کانال‌های مستطیلی با استفاده از داده های آزمایشگاهی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.