سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنجش اثرات نوسازی به روش تجمیع از دیدگاه اجتماعی (با تاکید بر محله دکتر هوشیار تهران )

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ATTITTDE02_031

Index date: 2 August 2017

سنجش اثرات نوسازی به روش تجمیع از دیدگاه اجتماعی (با تاکید بر محله دکتر هوشیار تهران ) abstract

بافت فرسوده به عنوان یکی از غم انگیزترین پیامدهای رشد شهری سده های اخیر ، عرصه های گسترده ای از شهرها را دربر میگیرد که به دلیل عدم برخورداری مناسب از تاسیسات و زیرساخت های شهری آسیب پذیر بوده و ارزش نازلی دارند. در راستای افزایش کیفیت فضای سکونتگاهی و اصلاح بافت فرسوده، یکی از گام ها ، نوسازی می باشد . در این مکانیسم جایگاه و نقش محوری - نظارتی ساکنان در ارتباط با سازمان ها و مجموعه عوامل اجرایی طرح های نوسازی در زمینه های فنی، مالی و ...تعریف می شود. تجمیع پلاک ها از جمله روش های بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده بوده و در کنار طرح هاینوسازی، روانبخشی، برنامه ریزی و طراحی در چارچوب طرح های توسعه شهری بر می دارد. در تحقیق حاضر به بررسی این سوال پرداخته می شود که آیا طرح تجمیع پلاکها بر شاخص های اجتماعی در محله دکتر هوشیار تهران تاثیر گذار است تحقیق حاضر از نوع تحلیلی - توصیفی و پیمایشی با و هدف کاربردی است . جامعه آماری تحقیق کلیه ساکنین محله دکتر هوشیار می باشند با که استفاده از فرمول نمونه گیری کوکران تعداد 380 نفر به را عنوان حجم نمونه انتخاب و برای آنها پرسشنامه تکمیل کنیم. نتایج آزمون تی نشان می دهد که تمامی شاخصهای اجتماعی تجمیع پلاک های در مورد مطالعه از سطح معناداری بالایی برخوردارند. در حقیقت این فرض که طرح تجمیع پلاک ها در محله دکتر هوشیار موجب ارتقای شاخص های اجتماعی شده است تایید میشود.

سنجش اثرات نوسازی به روش تجمیع از دیدگاه اجتماعی (با تاکید بر محله دکتر هوشیار تهران ) Keywords:

سنجش اثرات نوسازی به روش تجمیع از دیدگاه اجتماعی (با تاکید بر محله دکتر هوشیار تهران ) authors

محمدرضا نجفی رشیدآباد

دانش آموخته رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری، واحد یادگار امام خمینی(ره)، شهرری، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدی، محمدرضا (1383) مسائل و راهکارهای تجمیع پلاک ها و ...
ترک، سونی سنس، آلتس، ویلیام کی کرتالس (1394) کارایی روش ...
_ خادملو، بشیر و توحیدی، زهرا و محمد زاده مونا ...
دودانگه، زهره (1388) ارزیابی طرح تجمیع پلاک در نوسازی مشارکتی، ...
رهنما، محمدرحیم و غلامرضا عباس زاده (1387) اصول، مبانی و ...
زادفربانی پور گورابجیری، مینا (1390) تحلیل مشار کت مردمی در ...
سلجوقیان، سیروس (1372) آشنایی با پروژه تنظیم دوباره قطعات زمین، ...
شاطریان، محسن و دیگران (1391) سنجش میزان رضایتمندی ساکنان بافت ...
شرکت عمران و بهسازی شهری ایران (1393) سلسله نشست های ...
شماعی، علی و احمد پوراحمد (1384) بهسازی و نوسازی شهری ...
صادقی آبکسری، بهرام (1381) تاثیر قوانین، ضوابط و مقرارت شهرسازی ...
مرکز آمار ایران (1393) سرشماری عمومی نفوس و مسکن 1390، ...
یومرالقلو، یاشین و پارکر، دیوید (1385) نقش GIS در تجمیع ...
Home, Rob (2007) Land readjustment as a global land tool: ...
Ichimiya.T and Murayama. A (2002) Organization of Downtown Revitalization Group ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سنجش اثرات نوسازی به روش تجمیع از دیدگاه اجتماعی (با تاکید بر محله دکتر هوشیار تهران )" توسط محمدرضا نجفی رشیدآباد، دانش آموخته رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری، واحد یادگار امام خمینی(ره)، شهرری، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره بین المللی زمین، فضا و انرژی های پاک با محوریت مدیریت منابع طبیعی ، کشاورزی و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نوسازی ، تجمیع پلاکها ، تهران ، بافت فرسوده ، منطقه 9 ،محله دکتر هوشیار هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 508 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بافت فرسوده به عنوان یکی از غم انگیزترین پیامدهای رشد شهری سده های اخیر ، عرصه های گسترده ای از شهرها را دربر میگیرد که به دلیل عدم برخورداری مناسب از تاسیسات و زیرساخت های شهری آسیب پذیر بوده و ارزش نازلی دارند. در راستای افزایش کیفیت فضای سکونتگاهی و اصلاح بافت فرسوده، یکی از گام ها ، نوسازی می ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بافت فرسوده طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله سنجش اثرات نوسازی به روش تجمیع از دیدگاه اجتماعی (با تاکید بر محله دکتر هوشیار تهران ) با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.