سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تراکم خطوط در برنامه ریزی تولیدی واحدها در بازار برق ودر نظرگرفتن قید آلودگی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 576

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

OUTLOOKECE01_112

Index date: 2 August 2017

بررسی تراکم خطوط در برنامه ریزی تولیدی واحدها در بازار برق ودر نظرگرفتن قید آلودگی abstract

تراکم در خطوط انتقال سبب دور شدن بازار از یک بازار کامل می شود و این خود به معنی کاهش منفعت اجتماعی و اعمال هزینه های اضافی به استفاده کنندگان از شبکه می گردد. در سیستم تجدید ساختار شده، شرکت های تولیدی موظف به توایدمقدار مشخصی از توان نبوده بلکه آن ها همواره به سود حاصل از فروش برق توجه دارند. به این ترتیب لازم است که الگریتم هایمصالحه ای بین هزینه تولیدی تولید در شبکه و هزینه تراکم برقرار شود. شرکت های تولیدی برق دیگر الزامی به تولیدبرق ندارند، بلکه می توانند تولید و فروش برق را تنها زمانی که سودی برای آن ها داشته باشند انجام دهند. این بدان معناست که اغلب تولید کنندگان، نیروگاه های خود را در بار پایه که دارای سود بیشتری است به کار خواهند گرفت. در این مقاله برنامه ریزی در مدار قرار گرفتن واحدهای تولیدی مبتنی بر قرار دادهای دو طرفه مابین تولید کنندگان و مصرف کنندگان، با در نظر گرفتن تراکم شبکه و قید آلودگی انجام شده است.مدل پیشنهادی در سیستم آزمون توسعه یافته 30 شینهIEEE با 15 واحد حرارتی موردمطالعه قرار گرفته و با استفاده از نرم افزارGAMSبه حل مساله در مدار قرار گرفتن واحدهای تولیدی پرداخته شده است.

بررسی تراکم خطوط در برنامه ریزی تولیدی واحدها در بازار برق ودر نظرگرفتن قید آلودگی Keywords:

آلودگی , تراکم شبکه , در مدار قرار گرفتن واحد ها , سود

بررسی تراکم خطوط در برنامه ریزی تولیدی واحدها در بازار برق ودر نظرگرفتن قید آلودگی authors

پوریا حاجی عموشا

گروه برق، فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی، انتهای شهرک ژاندارمری، کرمانشاه، ایران.

عبداله راستگو

گروه برق، فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی، انتهای شهرک ژاندارمری، کرمانشاه، ایران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ 34, &3 34., &3 _ _ _ 15.520 _ ...
896 2254 2533 2684 2733 2767 2813 2853 جدول 3: ...
of the unit commitment problem by the method ofunit periods, ...
W. J. Hobbs, G. Hermon, S. Warner et al., 0An ...
T. S. Dillon, K. W. Edwin, H.-D. Kochset al., *Integer ...
H. Habi bollahzadeh, and J. Bubenko, *Application of dec O ...
S. Bisanovic, M. Hajro, and M. Dlakic, ، Hydrothermal sel ...
V. N. Dieu, and W. Ongsakul, *Augmented Lagrange Hopfield networkbas ...
T. Ting, M. Rao, and C. Loo, _ novel approach ...
I. G. Damousis, A. G. Bakirtzis, and P. S. Dokopoulos, ...
S. P. Simon, N. P. Padhy, and R. Anand, ،0An ...
D. N .Simopoulos, S. D. KavatZa, and C. D. Vournas, ...
N. P. Padhy, ،Unit co mmitment-a bibliographi cal survey, Po ...
S. Bisanovic, M. Hajro, and M. Dlakic, «Unit commitment problem ...
R. D. Christie, B. F. Wollenberg, and I. Wangensteen, _ ...
P. Maghuli, "Transmission Expansion Planning in Restructured PowerS ystems" PhD ...
A. Rastgou, and J. Moshtagh, *'Improved harmony search algorithm fortransmi ...
S. Boyd, and L. Vandenb erghe, Convex optimization: Cambridgeuni versity ...
H. Zhang, V. Vittal, G. T. Heydtet al., _ mixed-integer ...
_ _ $D/MV) _ _ _ _ _ _ _ ...
_ kg):یء؟ _ _ _ _ _ _ _ _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تراکم خطوط در برنامه ریزی تولیدی واحدها در بازار برق ودر نظرگرفتن قید آلودگی" توسط پوریا حاجی عموشا، گروه برق، فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی، انتهای شهرک ژاندارمری، کرمانشاه، ایران.؛ عبداله راستگو، گروه برق، فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی، انتهای شهرک ژاندارمری، کرمانشاه، ایران. نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی نگرشی نوین در مهندسی برق و کامپیوتر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آلودگی ; تراکم شبکه; در مدار قرار گرفتن واحد ها; سود هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 576 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تراکم در خطوط انتقال سبب دور شدن بازار از یک بازار کامل می شود و این خود به معنی کاهش منفعت اجتماعی و اعمال هزینه های اضافی به استفاده کنندگان از شبکه می گردد. در سیستم تجدید ساختار شده، شرکت های تولیدی موظف به توایدمقدار مشخصی از توان نبوده بلکه آن ها همواره به سود حاصل از فروش برق توجه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تراکم خطوط در برنامه ریزی تولیدی واحدها در بازار برق ودر نظرگرفتن قید آلودگی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.