سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل ارتعاشات آزاد صفحات هیبریدی فلز کامپوزیت (FML) به روش تیوری مرتبه اول برشی اصلاح شده و مقایسه آن با تیوری کلاسیک لایه ای

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ELEMECHCONF04_176

Index date: 2 August 2017

تحلیل ارتعاشات آزاد صفحات هیبریدی فلز کامپوزیت (FML) به روش تیوری مرتبه اول برشی اصلاح شده و مقایسه آن با تیوری کلاسیک لایه ای abstract

در این مقاله روش اصلاحی جدیدی برای تیوری تغییر شکل مرتبه اول برشی ارایه می شود دراین روش با تغییر معادلات میدان جابجایی ، تعداد مجهولات از پنج معادله در حالت معمول تیوری مرتبه اول برشی به چهار معادله کاهش یافته که علاوه بر شباهت معادلات حرکت و شرایط مرزی به معادلات تیوری کلاسیک تحلیل صفحات، ساده سازی تحلیل مسیله را نیز نتیجه می گردد با استفاده از رابطه همیلتون و بکارگیری روابط ساختاری در چند لایه های کامپوزیتی معادلات حرکت بدست آمده سپس با کمک گرفتن از روش ناویر برای یک صفحه با تکیه گاه ساده معادله کلی برای تحلیل بدست امد. بررسی ارتعاشات آزاد(فرکانس طبیعی اصلی) صفحه هیبریدی کامپوزیت فلز (FML) متقارن و با لایه چینی متقاطع در دو حالت تیوری مرتبه اول برشی اصلاح شده وتنوری کلاسیک ،برای دونوع فلز کامپوزیت براورد یکسان برای فرکانس طبیعی رادر حالت تیوری کلاسیک و تنوری اصلاح شده مرتبه اول برشی برای صفحه با نسبت طول به ضخامت بزرگتراز بیست را نتیجه می دهد همچنین مقایسه دو تیوری در نسبت ضخامت کامپوزیت به فلز وهمچنین نسبت طول به عرض مختلف برای صفحه هیبریدی فلز کامپوزیت براورد فرکانس طبیعی بزرگتر توسط تیوری کلاسیک نسبت به تیوری اصلاح شده مرتبه اول برشی ارایه شده در این تحقیق را نتیجه می دهد.

تحلیل ارتعاشات آزاد صفحات هیبریدی فلز کامپوزیت (FML) به روش تیوری مرتبه اول برشی اصلاح شده و مقایسه آن با تیوری کلاسیک لایه ای Keywords:

تیوری مرتبه اول برشی-اصلاح شده-صفحات فلز کامپوزیت FML- فرکانس طبیعی-همیلتون-ناویر

تحلیل ارتعاشات آزاد صفحات هیبریدی فلز کامپوزیت (FML) به روش تیوری مرتبه اول برشی اصلاح شده و مقایسه آن با تیوری کلاسیک لایه ای authors

علیرضا شالچی

دانشکده مکانیک دانشگاه کاشان،گروه مکانیک جامدات،کاشان-بلوار قطب راوندی-دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک

احمدرضا قاسمی

دانشکده مکانیک دانشگاه کاشان،گروه مکانیک جامدات،کاشان-بلوار قطب راوندی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. Akavci, S. S. "Buckling and free vibration analysis of ...
.Shooshtari, A., and S. Razavi. "A closed form solution for ...
.Huffington NJ. Response of elastic columns to axial pulse loading. ...
. Thai HT, Choi DH. A simple first-order shear deformation ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل ارتعاشات آزاد صفحات هیبریدی فلز کامپوزیت (FML) به روش تیوری مرتبه اول برشی اصلاح شده و مقایسه آن با تیوری کلاسیک لایه ای" توسط علیرضا شالچی، دانشکده مکانیک دانشگاه کاشان،گروه مکانیک جامدات،کاشان-بلوار قطب راوندی-دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک؛ احمدرضا قاسمی، دانشکده مکانیک دانشگاه کاشان،گروه مکانیک جامدات،کاشان-بلوار قطب راوندی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تیوری مرتبه اول برشی-اصلاح شده-صفحات فلز کامپوزیت FML- فرکانس طبیعی-همیلتون-ناویر هستند. این مقاله در تاریخ 11 مرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 782 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله روش اصلاحی جدیدی برای تیوری تغییر شکل مرتبه اول برشی ارایه می شود دراین روش با تغییر معادلات میدان جابجایی ، تعداد مجهولات از پنج معادله در حالت معمول تیوری مرتبه اول برشی به چهار معادله کاهش یافته که علاوه بر شباهت معادلات حرکت و شرایط مرزی به معادلات تیوری کلاسیک تحلیل صفحات، ساده سازی تحلیل مسیله ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل ارتعاشات آزاد صفحات هیبریدی فلز کامپوزیت (FML) به روش تیوری مرتبه اول برشی اصلاح شده و مقایسه آن با تیوری کلاسیک لایه ای با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.