سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

گذر از مسیر سنگی،‌ آبرفتی و آبدار با EPB TBM در قطعه 1 تونل بلند قمرود

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,146

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ITC08_058

Index date: 22 November 2008

گذر از مسیر سنگی،‌ آبرفتی و آبدار با EPB TBM در قطعه 1 تونل بلند قمرود abstract

شرایط زمین‌شناسی پیچیده و وضعیت هیدروژئولوژیکی متنوع توده‌سنگ دربرگیرنده مسیر تونل‌های بلند، انتخاب روش اجرا را با مشکلاتی روبرو می‌نماید. زمان اجرای تونل‌های بلند با روش‌های سنتی بسیار طولانی بوده و اجرای آن با روش‌های مکانیزه تمام مقطع که فاقد انعطاف‌پذیری در برابر تغییر شرایط هستند، نیز ریسک بالایی خواهد داشت. دستگاه EPB TBM انتخاب شده برای حفاری در قطعه اول تونل بلند طرح انتقال آب قمرود، امکان حفاری در سنگ و آبرفت را داشته و توانایی جمع آوری و انتقال هجوم آب زیرزمینی را نیز دارا می باشد. مقاله حاضر پس از توصیف سیمای کلی، موقعیت جغرافیایی و هدف طرح، به تشریح روش اجرای قدیمی تونل در قالب روش سنتی و علل شکست آن پرداخته و با ارائه چگونگی انتخاب دستگاه حفار، تجهیزات و امکانات تعبیه شده در آن جهت عبور از شرایط متنوع زمین شناسی را معرفی نموده و مشکلات پیش روی عملیات حفاری مکانیزه و عبور از زونهای آبرفتی را مورد بحث و بررسی قرار داده و در نهایت ترفندهای بکار رفته جهت غلبه بر چالش های موجود و چگونگی راهبری بهینه دستگاه در شرایط متغیر دربرگیرنده را مورد تحلیل قرار داده است.

گذر از مسیر سنگی،‌ آبرفتی و آبدار با EPB TBM در قطعه 1 تونل بلند قمرود Keywords:

گذر از مسیر سنگی،‌ آبرفتی و آبدار با EPB TBM در قطعه 1 تونل بلند قمرود authors

مرتضی احمدی

دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده فنی و مهندسی، بخش معدن

داود دودانگه

شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس، طرح انتقال آب قمرود

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مهندسین مشاور لار، (1381). _ گزارش زمین‌شناسی مهندسی و ژئوتکنیک ...
فرخ، ابراهیم، (1386). "قطعات پیش‌ساخته بتنی، بررسی جنبه‌های مختلف طراحی، ...
Wassmer, L. and Treceno, O. and Andreossi, E. (2001).، ، ...
Barla, G. (2000).، TBM Tunnelling in difficult ground conditions?, Internet ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "گذر از مسیر سنگی،‌ آبرفتی و آبدار با EPB TBM در قطعه 1 تونل بلند قمرود" توسط مرتضی احمدی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده فنی و مهندسی، بخش معدن؛ داود دودانگه، شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس، طرح انتقال آب قمرود نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس تونل ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تونل‌های بلند، EPB TBM هستند. این مقاله در تاریخ 2 آذر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2146 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شرایط زمین‌شناسی پیچیده و وضعیت هیدروژئولوژیکی متنوع توده‌سنگ دربرگیرنده مسیر تونل‌های بلند، انتخاب روش اجرا را با مشکلاتی روبرو می‌نماید. زمان اجرای تونل‌های بلند با روش‌های سنتی بسیار طولانی بوده و اجرای آن با روش‌های مکانیزه تمام مقطع که فاقد انعطاف‌پذیری در برابر تغییر شرایط هستند، نیز ریسک بالایی خواهد داشت. دستگاه EPB TBM انتخاب شده برای حفاری در قطعه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله گذر از مسیر سنگی،‌ آبرفتی و آبدار با EPB TBM در قطعه 1 تونل بلند قمرود با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.