سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

احساس ترس در ماهیان

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,247
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IVSC11_077

Index date: 26 September 2017

احساس ترس در ماهیان abstract

مقدمه: ترس فعالیتی از یک دستگاه رفتاری دفاعی است که حیوانات و انسانها را در برابر تهدیدهای محیطی خطرناک حفظ میکند. در مهره داران عالی این ساز و کارهای رفتاری اغلب به صورت تغییرات غیر ارادی از قبیل افزایش ضربان قلب، آزاد شدن چندین هورمون مثل کورتیزول و افزایش مسکنهایداخی خواهدبود. در انسان این پاسخها به حالتهای ترس وابسته خواهدبود.روش کار: برای ارزیابی درستی الگوهای حیوانی با درد انسان سه ملاک عمده جهت ارزیابی استفاده میگردد. یکی از این راهکارها کنترل عصبی میباشد که تحقیقات در ماهی نشان میدهد که پاسخ ترس وابسته به ساز و کارهای شناخت و مناطق لیمبیک مغزی در تلن سفالون است. در نتیجه پایه مشترک عصبی برای دستگاههای کنترل پاسخ به ترس، در ماهیان وجود دارد. یکی دیگر از راهکارها ارزیابی رفتارهای سازگار و پاسخهای فیزیولوژیک میباشد. که از آن جمله رفتارهای ناگهانی که از راه یادگیریحاصل نشدهاند، مانند فرار در مقابل محرک تهدید کننده میباشد. سومین راهکار تاثیر داروهای ضد اضطراب میباشد.بحث و نتیجه گیری: تحقیقات نشان دادهاست بنزودیازپاینها جایگاههای اتصالی خاصی در مغز ماهی دارند که سبب اصلاح رفتار در حالت های شبه اضطراب میگردد. براساس این ملاکها به نظرمیرسد که ماهی توانایی حالتهای شبه ترس را دارد.

احساس ترس در ماهیان Keywords:

احساس ترس در ماهیان authors

آلا عنایتی

دانشجوی D.Ph بهداشت آبزیان، دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، تهران، ایران

علی طاهری میرقاید

دانشیار گروه بهداشت و بیماری های آبزیان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، تهران، ایران

سیدفخرالدین برقعی

دانشجوی دکتری عمومی دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، تهران، ایران

مقاله فارسی "احساس ترس در ماهیان" توسط آلا عنایتی، دانشجوی D.Ph بهداشت آبزیان، دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، تهران، ایران؛ علی طاهری میرقاید، دانشیار گروه بهداشت و بیماری های آبزیان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، تهران، ایران؛ سیدفخرالدین برقعی، دانشجوی دکتری عمومی دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره دانشجویان دامپزشکی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ترس، ماهیان، احساس هستند. این مقاله در تاریخ 4 مهر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1247 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدمه: ترس فعالیتی از یک دستگاه رفتاری دفاعی است که حیوانات و انسانها را در برابر تهدیدهای محیطی خطرناک حفظ میکند. در مهره داران عالی این ساز و کارهای رفتاری اغلب به صورت تغییرات غیر ارادی از قبیل افزایش ضربان قلب، آزاد شدن چندین هورمون مثل کورتیزول و افزایش مسکنهایداخی خواهدبود. در انسان این پاسخها به حالتهای ترس وابسته خواهدبود.روش ... .