سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

EPF و نقش آن در آبستنی پستانداران

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 616
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IVSC11_201

Index date: 26 September 2017

EPF و نقش آن در آبستنی پستانداران abstract

مقدمه: یافتن میکانیسم های پذیرش جنین به وسیله سیستم ایمنی مادر، هدف بسیاری از پژوهش های ایمیونولوژیک است. فاکتور آغازین آبستنی (EPF (مولکولی موجود در سرم خون پستانداران آبستن است که به سرعت بعد از لقاح پدیدار می گردد و گزارش شده است که اثر سرکوب سیستمایمنی را برعهده دارد.روش کار: تست تشخیص EPF در سرم خون test inhibition Rosette است. این تست، بر پایه واکنش آنتی ژن- آنتی بادی بین لیمفوسیت های یک گونه با گلبول های قرمز گونه ای دیگر در حضور رقت های مختلف آنتی لیمفوسیت سرم، استوار است.بحث و نتیجه گیری: EPF در گوسفند 24 ساعت پس از لقاح، در خوک 24 تا 48 ساعت پس از جفت گیری، 6 ساعت پس از جفت گیری موش، دو روز پس از تخمک ریزی در مادیان آبستن، 24 ساعت پس از لقاح در Marsupialia و 3 ساعت پس از لقاح در خرگوش، در سرم خون قابل اندازه گیری است.EPF در سرم خون گونه هایی مانند خرگوش در ابتدای دو سوم آبستنی و در گونه هایی مانند خوک تا پایان آبستنی وجود دارد. بیشتر گونه ها دو پیک فعالیت EPF در آبستنی دارند: 1 .در مرحله پیش از جایگزینی در حضور تخمک بارور 2 .از زمان جایگزینی تا ابتدای دو سوم آبستنی.

EPF و نقش آن در آبستنی پستانداران Keywords:

EPF و نقش آن در آبستنی پستانداران authors

سیدهادی ضیاءضیابری

دکترای فیزیولوژی، دانشگاه شیراز

رویا بشارتی

دکترای فیزیولوژی ورزشی، دانشگاه گیلان

مریم عرب براکوهی

دانشجوی دامپزشکی، دانشگاه کرج

مریم رویگر

دانشجوی دامپزشکی، دانشگاه کرج

مقاله فارسی "EPF و نقش آن در آبستنی پستانداران" توسط سیدهادی ضیاءضیابری، دکترای فیزیولوژی، دانشگاه شیراز؛ رویا بشارتی، دکترای فیزیولوژی ورزشی، دانشگاه گیلان؛ مریم عرب براکوهی، دانشجوی دامپزشکی، دانشگاه کرج؛ مریم رویگر، دانشجوی دامپزشکی، دانشگاه کرج نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره دانشجویان دامپزشکی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله EPF ،آبستنی، لقاح هستند. این مقاله در تاریخ 4 مهر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 616 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدمه: یافتن میکانیسم های پذیرش جنین به وسیله سیستم ایمنی مادر، هدف بسیاری از پژوهش های ایمیونولوژیک است. فاکتور آغازین آبستنی (EPF (مولکولی موجود در سرم خون پستانداران آبستن است که به سرعت بعد از لقاح پدیدار می گردد و گزارش شده است که اثر سرکوب سیستمایمنی را برعهده دارد.روش کار: تست تشخیص EPF در سرم خون test inhibition Rosette ... .