سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اولین گزارش جرب لامینوسیوپتس سیستی کولا از پرنده چلیک آواز خوان ( Common sandpiper ) در شمال ایران

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 691
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IVSC11_266

Index date: 26 September 2017

اولین گزارش جرب لامینوسیوپتس سیستی کولا از پرنده چلیک آواز خوان ( Common sandpiper ) در شمال ایران abstract

مقدمه: جرب (مایت) لامینوسیوپتس از خانواده ای به همین نام و در زیر راسته آاستیگماتا از راسته آکارینا قرار دارد که توانایی ایجاد کیست های آهکی در زیر پوست را دارا می باشد. روش کار: در پی ارجاع لاشه یک پرنده با نام آبچلیک آواز خوان به دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل پرنده یاد شده جهت بررسی آلودگی انگلی مورد کالبد گشایی قرار گرفت و بعد از کنار زدن پوست کیست های سفید آهکی در زیر پوست دیده شد که در قسمت های مختلف بدن از جمله ران، سینه، گردن به تعداد فراوان دیده شد که پس از جداسازی این کیست ها و شفاف سازی توسط لاکتوفنول و رنگ آمیزی توسط آزوکارمین جرب مذکور تشخیص داده شد و این مورد اولین گزارش از این جرب در این پرنده در ایران است.بحث و نتیجه گیری: با توجه به عدم اطلاعات کافی در مورد این جرب و میزان شیوع آن در طیور مختلف کشور نیاز به مطالعه در خصوص این جرب و عوارض آن در طیور بومی، صنعتی و طیور حیات وحش بیش از پیش پر اهمیت و لازم به نظر می رسد.

اولین گزارش جرب لامینوسیوپتس سیستی کولا از پرنده چلیک آواز خوان ( Common sandpiper ) در شمال ایران Keywords:

اولین گزارش جرب لامینوسیوپتس سیستی کولا از پرنده چلیک آواز خوان ( Common sandpiper ) در شمال ایران authors

محمد صادقی افراکتی

عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل

طاها طبرستانی

عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل

علیرضا کاوه اسکی

عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل

میلاد امامی

عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل

مقاله فارسی "اولین گزارش جرب لامینوسیوپتس سیستی کولا از پرنده چلیک آواز خوان ( Common sandpiper ) در شمال ایران" توسط محمد صادقی افراکتی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل؛ طاها طبرستانی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل؛ علیرضا کاوه اسکی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل؛ میلاد امامی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره دانشجویان دامپزشکی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جرب لامینوسیوپتس، آبچلیک آواز خوان، ایران هستند. این مقاله در تاریخ 4 مهر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 691 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدمه: جرب (مایت) لامینوسیوپتس از خانواده ای به همین نام و در زیر راسته آاستیگماتا از راسته آکارینا قرار دارد که توانایی ایجاد کیست های آهکی در زیر پوست را دارا می باشد. روش کار: در پی ارجاع لاشه یک پرنده با نام آبچلیک آواز خوان به دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل پرنده یاد شده جهت بررسی آلودگی ... .