سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک به منظور مدلسازی بارش رواناب ایستگاه علی آباد خفر و قیاس نتایج

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 547

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KBSD02_037

Index date: 21 October 2017

استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک به منظور مدلسازی بارش رواناب ایستگاه علی آباد خفر و قیاس نتایج abstract

در این تحقیق سعی شده است که یک مدل شبکه عصبی مصنوعی و یک الگوریتم ژنتیک بهینه جهت شبیه سازی مقدار دبی متوسطهفتگی ایستگاه علی آباد خفر با استفاده از ترکیب مناسبی از متغیرهای در دسترس که شامل میزان بارش هفت دهی گذشته سه ایستگاهخانزنیان، امیرآباد و دودو و همچنین میزان دبی متوسط هفتگی هفته قبل ایستگاه بند بهمن و علی آباد و دبی دو هفته قبل ایستگاه علیآباد طراحی و الگوریتم مناسبی برای آموزش آن ارایه شود. در این تحقیق در ابتدا تاثیر الگوریتم های آموزشی پس انتشار و نیز الگوریتمژنتیک بر کارایی شبکه ی عصبی مصنوعی بررسی، نتایج و میزان دقت مربوط به مدلسازی با هر کدام از این الگوریتم ها با یکدیگرمقایسه و الگوریتم آموزشی مناسب (که عملکرد آماری بهتر از خود نشان داده است) تعیین گردیده شده است. نتایج بیانگر این مطلبهستند که شبکه ی عصبی که با الگوریتم پس انتشار آموزش دیده است، دارای توانایی و دقت بسیار بیشتری نسبت به آموزش با الگوریتمژنتیک می باشد. دبی هفته گذشته ایستگاه علی آباد، دبی دو هفته گذشته این ایستگاه، همراه با دبی هفته قبل ایستگاه بند بهمن بهعنوان متغییرهای مستقل در طراحی شبکه ی عصبی مصنوعی در نظر گرفته شده اند، و این باعث شده است که عملکرد مدل، تطابقبیشتری با داده های واقعی داشته باشد. شبکه ی عصبی مصنوعی آموزش دیده با الگوریتم پس انتشار توسط متغیرهای مستقل، قدر مطلقاختلاف نسبی متوسط 0/03 و ضریب همبستگی مربوط به برازش نزدیک به یک را، در پیش بینی تمامی داده های دبی جاری ایستگاه علی آباد از خود نشان داده است. از آنجاییکه این مدل، بهترین عملکرد را در بین تمامی مدل های بررسی شده از خود نشان داده است، بهعنوان بهترین مدل معرفی شده است.

استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک به منظور مدلسازی بارش رواناب ایستگاه علی آباد خفر و قیاس نتایج Keywords:

شبکه های عصبی مصنوعی , الگوریتم ژنتیک , رواناب

استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک به منظور مدلسازی بارش رواناب ایستگاه علی آباد خفر و قیاس نتایج authors

سیدیعقوب ذوالفقاری

گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج

رضا قاسمی

گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج

مقاله فارسی "استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک به منظور مدلسازی بارش رواناب ایستگاه علی آباد خفر و قیاس نتایج" توسط سیدیعقوب ذوالفقاری، گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج؛ رضا قاسمی، گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی توسعه پایدار استان کهکیلویه و بویر احمد پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبکه های عصبی مصنوعی، الگوریتم ژنتیک، رواناب هستند. این مقاله در تاریخ 29 مهر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 547 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق سعی شده است که یک مدل شبکه عصبی مصنوعی و یک الگوریتم ژنتیک بهینه جهت شبیه سازی مقدار دبی متوسطهفتگی ایستگاه علی آباد خفر با استفاده از ترکیب مناسبی از متغیرهای در دسترس که شامل میزان بارش هفت دهی گذشته سه ایستگاهخانزنیان، امیرآباد و دودو و همچنین میزان دبی متوسط هفتگی هفته قبل ایستگاه بند بهمن و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی الگوریتم ژنتیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک به منظور مدلسازی بارش رواناب ایستگاه علی آباد خفر و قیاس نتایج با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.