Year: 1395
Publish place:
3rd Iran International Conference on Structural Engineering
COI: ISSEE03_051
Language: PersianView: 197
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در سالهای اخیر ترمیم و تقویت اعضای بتن آرمه با استفاده از کامپوزیتهای FRP به عنوان روشی کارامد مطرح بوده است. در این زمینه محققین بسیاری تاثیر استفاده از این کامپوزیتها را در رفتار اعضای بتن آرمه مورد مطالعه و آزمایش قرار داده اند. از میان اعضای بتن آرمه موجود در یک سازه، اتصالات نقش اساسی در تعیین رفتار کلی سازه دارند؛ به نحوی که تغییرات سختی و مقاومت و نحوه شکست آنها، رفتار سایر اعضا را تحت تاثیر قرار میدهد. در این عضو خاص از یک طرف به علت تراکم زیاد میلگردها و از طرفی به دلیل مسایل اجرایی، لاجرم ضعفهای بسیاری به وجود میآید. در این مقاله با استفاده از نرم افزار Abaqus چند نمونه از اتصالات آزمایش شده توسطسایر محققین، مدلسازی شده است. اندرکنش موجود بین این مصالح از جمله اثر جداشدگی بین ورق کامپوزیتی و بتن و همچنین اثر پیوستگی- لغزش بین بتن و میلگرد با استفاده از المانهای چسبنده و فنرهای غیر خطی در نظر گرفته شده است. مدلهای ایجاد شده بهصورت برشی تحت اشکال و طولهای مختلف تقویت، بررسی و سعی شده است تا با استفاده از این روشها، ضعفهای موجود در آنها مرتفع و نوع شکست در آنها تغییر داده شود. نتایج نشان میدهد در صورت استفاده از شکل و طول مناسب تقویت، هم افزایش مقاومت برشی دراتصال وجود خواهد داشت و هم تاثیر پدیده جداشدگی کاهش مییابد و همچنین میتوان ضعف حاصل از کاهش طول مهاری کافی را بهبود بخشید
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is ISSEE03_051. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/659953/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:عابدین مقانکی، فرهاد و روحانی منش، محمدصادق و قاضی، محمد،1395،پاسخ لرزه ای اتصالات بتن آرمه تقویت شده به صورت برشی به وسیله ورقهای FRP با در نظر گرفتن اثرات جداشدگی و لغزش،3rd Iran International Conference on Structural Engineering،Tehran،https://civilica.com/doc/659953
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عددی شکل پذیری اتصال صلب تیر به ستون پیش ساخته بتنی
- مدل سازی و تحلیل اتصال تیر بتنی به ستون CFT
- مقاوم سازی تیرها و ستون های بتنی با FRP
- مطالعه آزمایشگاهی اثرات الیاف شیشه بر مقاومت مکانیکی بتن و مقایسه با بتن حاوی الیاف پلی پروپیلن
- تقویت وجوه مختلف المان تیر در اتصال گوشه بتنی بوسیله GRID FRP و بررسیآثارآن بر میزان شکل پذیری و ظرفیت باربری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی روشهای محاسبه سازه ها در مقابل زلزله در آئین نامه ها
- مقایسه طیف آئین نامه 2800 ایران با طیف طرح سطوح مختلف محاسبه شده برای طراحی در حوالی گسل شمال تهران
- نقائص و طرز تقویت ساختمان های فولادی موجود در ایران
- عرضه و تقاضای مصالح ساختمانی در شرایط بازسازی پس از زلزله
- شناخت ابعاد مسکن و تحلیل و ارزیابی خسارات ناشی از زلزله 1369 رودبار
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی رفتار لرزه ای اتصالات صلب از نوع تیر I به ستون قوطی
- دستورالعمل شناساییهای ژئوتکنیکی در آبهای ساحلی ایران
- کنترل و نگهداری شبکه و مدیریت داده های شتابنگاری کشور (سال ۱۳۹۵)
- تعیین مشخصه های کیفی و نحوه ارزیابی رنگها و پوششهای اکریلیک پایه آب برای استفاده داخلی و خارجی ساختمان
- دستورالعمل کنترل کفیت شیرآلات بهداشتی ساختمانی (اهرمی)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.