سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر تنش حاصل ازحداکثر بار محوری خودروها برگسترش ترک های خستگی در روسازی های مختلط (اساس بتن سیمانی پیوسته و رویهآسفالتی)

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 557

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAAM09_019

Index date: 26 February 2018

تاثیر تنش حاصل ازحداکثر بار محوری خودروها برگسترش ترک های خستگی در روسازی های مختلط (اساس بتن سیمانی پیوسته و رویهآسفالتی) abstract

هدف از این پژوهش بررسی رشد ترک خستگی در یک روسازی مختلط با اساس بتنی و رویه آسفالتی است. برای این منظور در ابتدا کلیاتی در مورد علم مکانیک شکست ارایه و پارامتر ضریب شدت تنش به عنوان پارامتر اصلی در بررسی رشد ترک های خستگی معرفی شده است. برای شبیه سازی رشد ترک بایستی مقادیر ضریب شدت تنش برای ابعاد مختلف ترک مشخص باشد. در اینجا از نرم افزار تجاری ABAQUS برای این منظور استفاده شده است. پس از تعیین ضریب شدت تنش برای عمق های مختلف ترک، با استفاده از برازش منحنی یک رابطه بسته برای ضریب شدت تنش بر حسب عمق استخراج شده است. با استفاده از رابطه بسته به دست آمده می توان رشد ترک را بررسی نمود. به منظور بررسی اثر ضخامت رویه بر روی روند رشد ترک محاسبات برای سه ضخامت 15، 20 و 25 سانتی متر برای رویه آسفالتی انجام شده است. نتایج نشان می دهد که با افزایش ضخامت رویه میزان آسفالتی از 15 به 20 تعداد سیکل لازم برای رشد یک ترک از بیست به پنجاه درصد ضخامت، کاهش پیدا می کند اما با افزایش ضخامت از 20 به 25 مقدار آن تغییر چندانی پیدا نمی کند. همچنین مشخص شد که با افزایش مدول یانگ رویه و اساس تعداد سیکل مورد نیاز برای یک مقدار معین رشد ترک افزایش پیدا می کند.

تاثیر تنش حاصل ازحداکثر بار محوری خودروها برگسترش ترک های خستگی در روسازی های مختلط (اساس بتن سیمانی پیوسته و رویهآسفالتی) Keywords:

تاثیر تنش حاصل ازحداکثر بار محوری خودروها برگسترش ترک های خستگی در روسازی های مختلط (اساس بتن سیمانی پیوسته و رویهآسفالتی) authors

علی خالقی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

ابراهیم صفا

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

سید علی اصغر برقعی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

مقاله فارسی "تاثیر تنش حاصل ازحداکثر بار محوری خودروها برگسترش ترک های خستگی در روسازی های مختلط (اساس بتن سیمانی پیوسته و رویهآسفالتی)" توسط علی خالقی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب؛ ابراهیم صفا، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب؛ سید علی اصغر برقعی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی نهمین همایش قیر و آسفالت ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روسازی، آسفالت، رشد ترک خستگی، ضریب شدت تنش هستند. این مقاله در تاریخ 7 اسفند 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 557 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از این پژوهش بررسی رشد ترک خستگی در یک روسازی مختلط با اساس بتنی و رویه آسفالتی است. برای این منظور در ابتدا کلیاتی در مورد علم مکانیک شکست ارایه و پارامتر ضریب شدت تنش به عنوان پارامتر اصلی در بررسی رشد ترک های خستگی معرفی شده است. برای شبیه سازی رشد ترک بایستی مقادیر ضریب شدت تنش برای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر تنش حاصل ازحداکثر بار محوری خودروها برگسترش ترک های خستگی در روسازی های مختلط (اساس بتن سیمانی پیوسته و رویهآسفالتی) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.