سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

خواص جذب امواج الکترومغناطیس در کامپوزیت زمینه پلیمری فریت باریم نوع M با جایگزینی کاتیونهای Zr,Mn

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,552

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICC07_017

Index date: 30 March 2009

خواص جذب امواج الکترومغناطیس در کامپوزیت زمینه پلیمری فریت باریم نوع M با جایگزینی کاتیونهای Zr,Mn abstract

در این مقاله خواص مغناطیسی و قدرت جذب امواج الکترومغناطیسی کامپوزیت زمینه پلیمری فریت نوع M با 8% چسب آرالدیت به عنوان زمینه مورد بررسی قرار گرفته است . فریت باریم با ترکیب شیمیایی Ba(Zr0.5Mn0.5)xFe12-xO 19 که در آن x = 1/2، 1/3، 1/4 است، به روش جانشینی کاتیونی در فاز جامد تهیه گردید. خواص مغناطیسی، آنالیز فازی، آنالیز ریزساختاری و خواص جذب امواج الکترومغناطیسی نمونه ها ، به ترتیب با استفاده از دستگاههای پرماگ راف ،Magnet-physik C-300 دستگاه پراش اشعه ی X، SEM مدل LEO 440 i و Vector Network Analyser مورد بررسی قرار گرفت . بررسی ریزساختار نشان داد که توزیع متقارنی از ذرات فریت باریم در داخل زمینه ی پلیمری قرار گرفته اند که در مجموع یک مغناطیس نرم با مغناطش پسماند بین 0/1 تا 0/24 kG (برای نمونه های مختلف ) را تشکیل داده اند . در این بررسی خواص جذب جاذب به عنوان ا صلی ترین پارامتر طراحی مطرح بود . نتایج نشان داد ند که هر سه جاذب درمحدوده ی فرکانس باند 19dB X- تا (8/2 تا 12/4 GHz)X قدرت تضعیف امواج الکترومغناطیس را دارند . بنابراین می توان نتیجه گیری کرد کامپوزیت زمینه پلیمری فریت نوع M با جایگزینی کاتیون های Zr و MN به جای کاتیون Fe برای کاربرد به عنوان جاذ بهای امواج الکترومغناطیس در محدود هی فرکانس باند X بسیار مناسب است.

خواص جذب امواج الکترومغناطیس در کامپوزیت زمینه پلیمری فریت باریم نوع M با جایگزینی کاتیونهای Zr,Mn authors

وحید مقنی اوجانی

گروه مهندسی مواد، دانشکده مکانیک، دانشگاه تبریز

فائزه مجتهدی

گروه مهندسی مواد، دانشکده مکانیک، دانشگاه تبریز

عباس کیان وش

گروه مهندسی مواد، دانشکده مکانیک، دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
A. Oikonomo u, I. Giannakop oulou, G.Litsardakis, _ esign, Fa ...
Alexadra R. Bueno, Maria L.Gfegori, +aria C.S. Nobrega, Micfowave Alsorbing ...
M. R.Meslram, Naval K.Agrawal, Bharoti Sinba, P.S.Misa. Charac teization Of ...
S.M.Abbas, AK.Dixit, RClatterjee, T.C.Goel, Complex Permittivity, Complex Pemealility And Microwave ...
T. Kagotani, D. Fujiwara, S. Sugmoto, K InoData, M HoDma, ...
Y.B.Peng, T.Qiu, C.Y.Shen. Alsorbing Properties Ald StuctuTal Design Of Micowave ...
Praveeu Singl, v.K.Babbar, Archana Razdan, S.L. Srivastava, R.K.Puri. Complex Permealility ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "خواص جذب امواج الکترومغناطیس در کامپوزیت زمینه پلیمری فریت باریم نوع M با جایگزینی کاتیونهای Zr,Mn" توسط وحید مقنی اوجانی، گروه مهندسی مواد، دانشکده مکانیک، دانشگاه تبریز؛ فائزه مجتهدی، گروه مهندسی مواد، دانشکده مکانیک، دانشگاه تبریز؛ عباس کیان وش، گروه مهندسی مواد، دانشکده مکانیک، دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره سرامیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 10 فروردین 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4552 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله خواص مغناطیسی و قدرت جذب امواج الکترومغناطیسی کامپوزیت زمینه پلیمری فریت نوع M با 8% چسب آرالدیت به عنوان زمینه مورد بررسی قرار گرفته است . فریت باریم با ترکیب شیمیایی Ba(Zr0.5Mn0.5)xFe12-xO 19 که در آن x = 1/2، 1/3، 1/4 است، به روش جانشینی کاتیونی در فاز جامد تهیه گردید. خواص مغناطیسی، آنالیز فازی، آنالیز ریزساختاری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله خواص جذب امواج الکترومغناطیس در کامپوزیت زمینه پلیمری فریت باریم نوع M با جایگزینی کاتیونهای Zr,Mn با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.