سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استقرار سیستم مدیریت اطلاعات با استفاده از سیستم های اطلاعاتی(EIS , DSS , MIS) در سدهای مخزنی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,141

نسخه کامل Paper در کنفرانس ارائه نشده است و در دسترس نیست.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEMI01_101

Index date: 1 April 2009

استقرار سیستم مدیریت اطلاعات با استفاده از سیستم های اطلاعاتی(EIS , DSS , MIS) در سدهای مخزنی abstract

امروزه فناوری اطلاعات یا اصطلاحا (1IT ) در عرصه جهانی جایگاه ویژه و ارزنده‌ای را به‌دست آورده ومسلماً در آینده‌ای نه چندان دور و با آهنگ رو به رشد جمعیت، زندگی جوامع بشری بدون آن تقریبا میسر نخواهد بود. به جرات می‌توان گفت که عملا بدون استفاده از این فناوری، مدیران در تصمیم‌گیری‌های مختلف در زمینه‌های صنعتی، نظامی، اقتصادی، اجتماعی و… امکان تجزیه و تحلیل، پیش‌بینی و برنامه‌ریزی را برای اجرای فرایندهای آتی نخواهند داشت و در صورت کنار نهاده شدن این نیاز حیاتی و روز کشور، در آینده با مشکلات فراوانی روبرو خواهند شد. منابع آب و کلاً صنعت آب کشور نیز از این قاعده مستثنی نبوده و لزوم به‌کارگیری از این فناوری مدرن و به‌روز در این عرصه امری اجتناب‌ناپذیر است. از مزایای استفاده از این فناوری می‌توان به ارتقا سطح کمی و کیفی آمارها و اطلاعات واصله از اقصی نقاط کشور مربوط به بیلان‌های منابع آبی کشور اشاره داشت که در تصمیم‌گیری متولیان آب کشور اثر چشم‌گیری را خواهد داشت. در این مقاله درباره‌ی این فناوری ارزشمند از ابعاد مدیریتی و سیستم اطلاعاتی پرداخته می‌شود و با تعریف و شرح انواع معمول سیستم‌های اطلاعاتی شامل سیستم اطلاعات مدیریت (MIS2)، سیستم پشتیبان تصمیم‌‌گیری (DSS3) و سیستم‌های اطلاعات اجرایی (4EIS) به جایگاه و منزلت واقعی هر یک از آنها‌ اشاره می‌گردد. همچنین مراحل استقرار سیستم مدیریت اطلاعات و نتایج ارزشمند آن که در راستای ارتقای کمی وکیفی مدیریت سدها بوده بیان خواهد شد.

استقرار سیستم مدیریت اطلاعات با استفاده از سیستم های اطلاعاتی(EIS , DSS , MIS) در سدهای مخزنی Keywords:

سیستم اطلاعاتی , سیستم اطلاعات مدیریت (MIS) , سیستم پشتیبان تصمیم‌گیری (DSS) , سیستم‌های اطلاعات اجرایی (EIS) , سدهای مخزنی

استقرار سیستم مدیریت اطلاعات با استفاده از سیستم های اطلاعاتی(EIS , DSS , MIS) در سدهای مخزنی authors

باقر نیکوفر

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی عجب شیر

محمدعلی لطف اللهی یقین

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز

اسماعیل نیکوفر

دستیار علمی دانشگاه پیام نور

مریم قاسمی

کارشناس زبان انگلیسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مک لوید، ر.، "سیستم های اطلاعات مدیریت"، ترجمه : جمشیدیان، ...
مومنی، ه0.، " سیستم های اطلاعاتی مدیریت، "MIS تهران: اتحاد. ...
خلقی، م.، همکاران، "مدلهای ریاضی دربهره برداری ازمخازن سدها"، کارگاه ...
بدلیانس، گ.، " سیستم مدیریت بهره برداری ونگهداری تاسیسات آب ...
کارآموز، م.، " کاربرد مدل DSS در سدبوکان "، شرکت ...
Omidvar, M. , "Information retrieval services network system design", FID. ...
Mcleod, R. _ _ Management information systems", Seventh ed _ ...
Synnott, W."The information weapon: winning Customers and markets with technology", ...
David J. Sumanth, " Productivity Engineering and Management _ _ ...
Garvin, D. "Managing quality". New York, NY: The free press. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استقرار سیستم مدیریت اطلاعات با استفاده از سیستم های اطلاعاتی(EIS , DSS , MIS) در سدهای مخزنی" توسط باقر نیکوفر، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی عجب شیر؛ محمدعلی لطف اللهی یقین، عضو هیات علمی دانشگاه تبریز؛ اسماعیل نیکوفر، دستیار علمی دانشگاه پیام نور؛ مریم قاسمی، کارشناس زبان انگلیسی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی و مدیریت زیرساختها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم اطلاعاتی؛ سیستم اطلاعات مدیریت (MIS)؛ سیستم پشتیبان تصمیم‌گیری (DSS)؛ سیستم‌های اطلاعات اجرایی (EIS)؛ سدهای مخزنی هستند. این مقاله در تاریخ 12 فروردین 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2141 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه فناوری اطلاعات یا اصطلاحا (1IT ) در عرصه جهانی جایگاه ویژه و ارزنده‌ای را به‌دست آورده ومسلماً در آینده‌ای نه چندان دور و با آهنگ رو به رشد جمعیت، زندگی جوامع بشری بدون آن تقریبا میسر نخواهد بود. به جرات می‌توان گفت که عملا بدون استفاده از این فناوری، مدیران در تصمیم‌گیری‌های مختلف در زمینه‌های صنعتی، نظامی، اقتصادی، اجتماعی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استقرار سیستم مدیریت اطلاعات با استفاده از سیستم های اطلاعاتی(EIS , DSS , MIS) در سدهای مخزنی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.