سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی چشمه های گسیل اجزاء مختلف هواویز در منطقه ایران با استفاده از AeroCom

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,581

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GCI13_002

Index date: 30 April 2009

بررسی چشمه های گسیل اجزاء مختلف هواویز در منطقه ایران با استفاده از AeroCom abstract

ذرات هواویز نقش برجسته ای را در سیستم اقلیمی و بودجه تابشی جو بازی می کنند. علی رغم تلاش های گسترده جهت مدلسازی هر چه دقیقتر فرایندهای فیزیکی، دینامیکی و ترمودینامیکی مؤثر بر هواویزها در مدلهای جهانی و منطقه ای، عدم قطعیت های نسبتاً بزرگی در برآورد واداشت تابشی آنها در جو در مقایسه با گازهای گلخانه ای به چشم می خورد (2001, IPCC). یکی از منابع این عدم قطعیت را می توان به ضعف داده های مشاهداتی هواویزها در مقیاس جهانی و داده های اولیه مورد استفاده در مدل ها مربوط دانست. در این مقاله با استفاده از آرشیو داده های جهانی AeroCom در سال 2000 و نیز سال 1750 میلادی با تفکیک فضایی یک درجه در یک درجه طول و عرض جغرافیایی به مطالعه و بررسی چشمه های گسیل اجزاء مختلف هواویز جوی به ویژه در منطقه ایران پرداخته شده است. بیشترین جرم هواویزها در این منطقه مربوط به ذرات گرد و غبار از چشمه های طبیعی و هواویزهای سولفات از چشمه های صنعتی و به ویژه ترافیک جاده ای است و آثار صنعتی شدن در ایران در گسیل سولفات رشد فزاینده تری نسبت به کل جهان از سال 1750 تا 2000 نشان داده است.

بررسی چشمه های گسیل اجزاء مختلف هواویز در منطقه ایران با استفاده از AeroCom authors

رباب مشایخی

گروه فیزیک فضا، موسسه ژئوفیزیک، دانشگاه تهران، ایران.

پرویز ایران نژاد

گروه فیزیک فضا، موسسه ژئوفیزیک، دانشگاه تهران، ایران.

عباسعلی علی اکبری بیدختی

گروه فیزیک فضا، موسسه ژئوفیزیک، دانشگاه تهران، ایران.

یوهان فایشتر

موسسه ماکس پلانک، آلمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Albrecht, B. A., 1989: Aerosols, cloud microphysics, and fractional cloudiness, ...
Charlson, R. J., S. E. Shwartz, J. M. Hales, R. ...
Dentener, F., S. Kinne, T. Bond, O. Boucher, J. Cofala, ...
IPCC, Climate Change 2001- The Scientific Basis, J. T. Houghton, ...
Stier, P., J. Feichter , S. Kinne, S. Kloster, E. ...
Twomey, S., 1977: Atmospheric Aerosols. Elsevier, New York ...
Vignati, E., J. Wilson, P. Stier, 2004: M7: An efficient ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی چشمه های گسیل اجزاء مختلف هواویز در منطقه ایران با استفاده از AeroCom" توسط رباب مشایخی، گروه فیزیک فضا، موسسه ژئوفیزیک، دانشگاه تهران، ایران.؛ پرویز ایران نژاد، گروه فیزیک فضا، موسسه ژئوفیزیک، دانشگاه تهران، ایران.؛ عباسعلی علی اکبری بیدختی، گروه فیزیک فضا، موسسه ژئوفیزیک، دانشگاه تهران، ایران.؛ یوهان فایشتر، موسسه ماکس پلانک، آلمان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی سیزدهمین کنفرانس ژئوفیزیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 10 اردیبهشت 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1581 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ذرات هواویز نقش برجسته ای را در سیستم اقلیمی و بودجه تابشی جو بازی می کنند. علی رغم تلاش های گسترده جهت مدلسازی هر چه دقیقتر فرایندهای فیزیکی، دینامیکی و ترمودینامیکی مؤثر بر هواویزها در مدلهای جهانی و منطقه ای، عدم قطعیت های نسبتاً بزرگی در برآورد واداشت تابشی آنها در جو در مقایسه با گازهای گلخانه ای به چشم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی چشمه های گسیل اجزاء مختلف هواویز در منطقه ایران با استفاده از AeroCom با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.