سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثرات تیمارهای آب گرم و هوای گرم بر روی کیفیت پس از برداشت میوه ی کامکوات در سردخانه

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 621

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BAGHBANI09_453

Index date: 11 May 2018

اثرات تیمارهای آب گرم و هوای گرم بر روی کیفیت پس از برداشت میوه ی کامکوات در سردخانه abstract

کامکوات با نام علمی Forunella spp. کوچکترین میوه در بین مرکبات است و یک منبع غنی از مواد مغذی و فتوشیمیایی می باشد. در هنگام نگهداری در سردخانه ممکن است کیفیت میوه کاهش پیدا کند، بنابراین تیمارهای گرمایی (آب گرم و هوای گرم) روش های مناسبی برای حفظ کیفیت می باشند. به منظور تاثیر تیمارهای دمایی بر ویژگی های فیزیکی و شمیایی میوه ی کامکوات صورت گرفت. از تیمارهای آب گرم 45 و 50 درجه ی سانتی گراد به مدت 2 و 5 دقیقه و تیمارهای هوای گرم 35 و 40 درجه ی سانتی گراد به مدت 30 و 40 دقیقه استفاده شدند. پس از اعمال تیمارها میوه ها در جعبه های پلاستیکی سوراخ شده در دمای 5 درجه ی سانتی گراد با رطوبت نسبی 90% به مدت 6 هفته نگهداری شدند. نتایج آزمایش نشان داد که کمترین میزان کاهش وزن در تیمارهای هوای گرم 40 درجه ی سانتی گراد و مدت زمان 30 دقیقه و تیمار آب گرم 50 درجه ی سانتی گراد با زمان 5 دقیقه بودند. تیمارهای آب گرم و هوای گرم باعث افزایش pHوTAوکاهش در TSS و ویتامین C شدند

اثرات تیمارهای آب گرم و هوای گرم بر روی کیفیت پس از برداشت میوه ی کامکوات در سردخانه Keywords:

کامکوات , تیمارهای گرمایی , میزان ویتامین C کپک سبز و آبی و رنگ میوه

اثرات تیمارهای آب گرم و هوای گرم بر روی کیفیت پس از برداشت میوه ی کامکوات در سردخانه authors

پویا جلالی

دانشجوی دکتری علوم باغبانی، دانشگاه شیراز

مجید راحمی

استاد گروه علوم باغبانی، دانشگاه شیراز.

مقاله فارسی "اثرات تیمارهای آب گرم و هوای گرم بر روی کیفیت پس از برداشت میوه ی کامکوات در سردخانه" توسط پویا جلالی، دانشجوی دکتری علوم باغبانی، دانشگاه شیراز؛ مجید راحمی، استاد گروه علوم باغبانی، دانشگاه شیراز. نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کامکوات، تیمارهای گرمایی، میزان ویتامین C کپک سبز و آبی و رنگ میوه هستند. این مقاله در تاریخ 21 اردیبهشت 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 621 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کامکوات با نام علمی Forunella spp. کوچکترین میوه در بین مرکبات است و یک منبع غنی از مواد مغذی و فتوشیمیایی می باشد. در هنگام نگهداری در سردخانه ممکن است کیفیت میوه کاهش پیدا کند، بنابراین تیمارهای گرمایی (آب گرم و هوای گرم) روش های مناسبی برای حفظ کیفیت می باشند. به منظور تاثیر تیمارهای دمایی بر ویژگی های فیزیکی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثرات تیمارهای آب گرم و هوای گرم بر روی کیفیت پس از برداشت میوه ی کامکوات در سردخانه با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.