سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی ارتباط بین تراکم روزنه ای و سفتی دانه انار با نیاز سرمایی و گرمایی بیست رقم انار ایرانی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 431

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BAGHBANI09_495

Index date: 11 May 2018

ارزیابی ارتباط بین تراکم روزنه ای و سفتی دانه انار با نیاز سرمایی و گرمایی بیست رقم انار ایرانی abstract

شوری یکی از فاکتورهای محدود کننده کشت و پرورش انگور در مناطق خشک و نیمه خشک است. محققان نشان داده اند که برخی از تنطیم کننده های رشد گیاهی مثل جاسمونیک اسید و براسینواسترویید، مقاومت گیاه را به برخی از تنش های محیطی مثل خشکی و شوری بالا می برند. از این رو به منظور بررسی تاثیر دو ماده اپی براسینولید EBR و متیل جاسمونات MeJA بر ویژگی های بیوشیمیایی دو رقم انگور (فلیم سیدلس و پرلت) در شرایط تنش شوری، پژوهشی گلدانی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار اجرا گردید. این پژوهش در قالب دو آزمایش جداگانه انجام گرفت. در آزمایش اول قلمه های ریشه دار شده هر دو رقم با 5 سطح شوری شوری در آب آبیاری 0شاهد 25و50و75و100 میلی مولار کلرید سدیم و 3 سطح متیل جاسمونات محلول پاشی برگساره ای 0و3و6 میلی مولار تیمار گردیدند. در آزمایش دوم قلمه های ریشه دار شده هر دو رقم با همان سطوح شوری مشابه آزمایش اول و 3 سطح اپی براسینولید محلول پاشی برگساره ای 0و3و6 میکرومولار تیمار شدند. نتایج نشان داد که با افزایش سطوح شوری در آب آبیاری، میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان تا سطح شوری 75 میلی مولار افزایش یافت و با افزایش بیشتر سطح شوری، کاهش یافت. در شرایط تنش شوری، کاربرد 24 - اپی براسینولید منجر به افزایش فعالیت آنزیم های اکسیدان شد

ارزیابی ارتباط بین تراکم روزنه ای و سفتی دانه انار با نیاز سرمایی و گرمایی بیست رقم انار ایرانی Keywords:

ارزیابی ارتباط بین تراکم روزنه ای و سفتی دانه انار با نیاز سرمایی و گرمایی بیست رقم انار ایرانی authors

علی اکبر قاسمی سلوکلویی

دانشجوی دکتری تخصصی علوم باغبانی دانشگاه شیراز

علی قرقانی

استادیار گروه علوم باغبانی، دانشگاه شیراز

محمدرضا وظیفه شناس

استادیار مرکز تحقیقات کشاورزی یزد

مقاله فارسی "ارزیابی ارتباط بین تراکم روزنه ای و سفتی دانه انار با نیاز سرمایی و گرمایی بیست رقم انار ایرانی" توسط علی اکبر قاسمی سلوکلویی، دانشجوی دکتری تخصصی علوم باغبانی دانشگاه شیراز؛ علی قرقانی، استادیار گروه علوم باغبانی، دانشگاه شیراز؛ محمدرضا وظیفه شناس، استادیار مرکز تحقیقات کشاورزی یزد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انگور، تنش شوری، آنزیم های آنتی اکسیدان، اپی براسینولید، متیل جاسمونات هستند. این مقاله در تاریخ 21 اردیبهشت 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 431 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شوری یکی از فاکتورهای محدود کننده کشت و پرورش انگور در مناطق خشک و نیمه خشک است. محققان نشان داده اند که برخی از تنطیم کننده های رشد گیاهی مثل جاسمونیک اسید و براسینواسترویید، مقاومت گیاه را به برخی از تنش های محیطی مثل خشکی و شوری بالا می برند. از این رو به منظور بررسی تاثیر دو ماده اپی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تنش شوری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی ارتباط بین تراکم روزنه ای و سفتی دانه انار با نیاز سرمایی و گرمایی بیست رقم انار ایرانی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.