سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انتخاب ویژگی و کلاس بندی داده های میکرو آرایه به کمک الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی بیزین

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,924

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICBME16_136

Index date: 2 July 2009

انتخاب ویژگی و کلاس بندی داده های میکرو آرایه به کمک الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی بیزین abstract

تکنولوژی ریزارایه ابزار قدرتمندی جهت آنالیز رفتار هزاران ژن به صورت همزمان بوده و نقش مهمی را در زمینه تشخیص و همچنین کشف و بررسی روشهای درمان آنها برعهده دارد روشهای آماری استاندارد که برای کلاس بندی و تشخیص استفاده می شوند، درحالتی که تعداد نمونه هاه از تعداد ژن ها بیشتر باشد، به خوبی عمل نمی کنند. تغییر در این روشها جهت آنالیز داده های سرطانی ضروری است. در سرطان روده سلولهای سرطانی در داخل بافت روده شروع به تکثیر کرده و به این ترتیب بربیانهای ژنی اثر می گذارند. روش پیشنهادی در این مقاله استفاده از الگوریتم ژنتیک جهت انتخاب ویژگی های مناسب و در نهایت استفاده از شبکه عصبی بیزین جهت کلاس بندی و تشخیص سالم و یا سرطانی بودن بافت می باشد. ابتدا تعداد زیادی زیرمجموعه از ژن ها که توانایی تشخیص کلاسهای متفاوت را دارا هستند با استفاده از الگوریتم ژنتیک بدست می آیند. سپس فرکانس مربوط به هریک از ژن ها مورد بررسی خواهد گرفت. ژن هایی که نسبت به بقیه پرتکرار تر هستند، جهت کلاس بندی نمونه ها برپایه شبکه عصبی بیزین استفاده خواهند شد. الگوریتم پیشنهادی برروی داده های سرطان روده آزمایش شده است.

انتخاب ویژگی و کلاس بندی داده های میکرو آرایه به کمک الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی بیزین Keywords:

شبکه عصبی بیزین , الگوریتم ژنتیک , تکنولوژی ریزارایه و سرطان روده

انتخاب ویژگی و کلاس بندی داده های میکرو آرایه به کمک الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی بیزین authors

سمانه خاکشور

آزمایشگاه سیستمهای هوشمند دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

محمد تشنه لب

آزمایشگاه سیستمهای هوشمند دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مهدی علیاری شوره دلی

آزمایشگاه سیستمهای هوشمند دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
I00, uo. 6, pp. 3351-3356, 2003. ...
Pedesea JT, Molt J. Genetic algoribms for proteiu struciure prediction. ...
N.Sabar, M.Ayob, _ Roulette Whel Gapl iaetabliag ...
Dida R. O. aad Hat P E. (1973). _ Classification ...
McLacbla G. J. aud Basford K. B. (1988). Mixture Model: ...
_ A.Dempster, N.Laird, _ aad D.Rubia, _ _ J.Rmy.Statist. Soe. ...
. S.Riclbards and P.Gree ;"Bayesiaa Approcbes to Gaussia Mixture Modeling, ...
. G.Mclacblaa and D. Peel, Fin _ tureModels, New York: ...
K.Joug, E.Marcbiori, M.Sebagy, A.Vaart, _ _ _ Proteomic _ Dato ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انتخاب ویژگی و کلاس بندی داده های میکرو آرایه به کمک الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی بیزین" توسط سمانه خاکشور، آزمایشگاه سیستمهای هوشمند دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ محمد تشنه لب، آزمایشگاه سیستمهای هوشمند دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ مهدی علیاری شوره دلی، آزمایشگاه سیستمهای هوشمند دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی شانزدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبکه عصبی بیزین، الگوریتم ژنتیک، تکنولوژی ریزارایه و سرطان روده هستند. این مقاله در تاریخ 11 تیر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4924 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تکنولوژی ریزارایه ابزار قدرتمندی جهت آنالیز رفتار هزاران ژن به صورت همزمان بوده و نقش مهمی را در زمینه تشخیص و همچنین کشف و بررسی روشهای درمان آنها برعهده دارد روشهای آماری استاندارد که برای کلاس بندی و تشخیص استفاده می شوند، درحالتی که تعداد نمونه هاه از تعداد ژن ها بیشتر باشد، به خوبی عمل نمی کنند. تغییر در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سرطان و الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله انتخاب ویژگی و کلاس بندی داده های میکرو آرایه به کمک الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی بیزین با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.