با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
از آنجا که مبدل های پوسته و لوله از مهم ترین و متداول ترین نوع مبدل ها در صنایع بخصوص صنایع نفت گاز و پتروشیمی بشمار می آیند و همچنین به علت سادگی کاربرد وسیع و وجود استانداردها و اطلاعات فراوان تر کتابخانه ای در این مقاله سعی شده که به این نوع از مبدل ها پرداخته می شود اهداف اصلی طراحی در این مبدل های حرارتی در نظر گرفتن انبساط گرمایی پوسته و لوله تمیز کردن آسان تر مجموعه و در صورت با اهمیت نبودن سایر جنبه های کم هزینه ترین روش ساخت و تولید آن ها است دینامیک سیالات محاسباتی یک اصل بسیار ساده برای حل تمام سیستم در سلول های کوچک یا شبکه ها به کار می برد و از معادلات حاکم بر این المان های گسسته برای پیدا کردن راه حل های عددی در مورد توزیع فشار گرادیان دما پارامترهای جریان و مانند آن در یک زمان کوتاه با هزینه پایین تر به دلیل کار آزمایشی کاهش یافته مورد نیاز استفاده می کند از حلگر ANSYS FLUENT برای حل معادلات حاکم استفاده شده است هم چنین از الگوریتم SIMPLE برای حل کردن کوپل بین میدان فشار و سرعت بهره برده شده است از همچنین طرح پیش بینی شده پشروی مرتبه اول برای گسسته سازی فشار مومنتوم انرژی انرژی جنبشی توربولانس و نرخ اتلاف آشفتگی به کار برده شده است نتیجه گرفته شد که انتقال حرارت در حالت فین دار بیشتر از بدون فین است مقدار فشار ورودی دارای تاثیر زیادی بر روی الگوهای توزیع حرارت در داخل مبدل حرارتی پوسته لوله می باشد
Keywords:
مبدل پوسته لوله،فین،دینامیک،سیالات محاسباتی،گمبیت و فلوینت
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/737821/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فقیهی، اشکان و کاوس فر، سعید،1396،مقایسه انتقال حرارت در مبدل پوسته لوله فیندار و بدون فین با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی،دومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین و کاربردی در مهندسی مکانیک،،،https://civilica.com/doc/737821
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، فقیهی، اشکان؛ سعید کاوس فر)
برای بار دوم به بعد: (1396، فقیهی؛ کاوس فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عوامل تأثیرگذار بر عدم استقرار سیستم های اطلاعات مدیریت mis در سازمان های دولتی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- مدیریت فناوری اطلاعات منابع انسانی
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- مروری برکاربرد شبکه کامپیوتری در پزشکی
- ارائه مدلی مبتی بر پیش بینی کارایی سیستم های مبتنی بر نگاشت- کاهش و انتخاب برخی ویژگی ها در job profile job profile
- مروری بر برخی روش های تشخیص هویت
- مرور سیستماتیک امنیت سایبری بلاکچین
- چارچوب امن سازی وب سایت های تجارت الکترونیک
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.